FAVORIETE GEUREN VOOR DE ZOMER

FAVORIETE GEUREN VOOR DE ZOMER

Hi allemaal,

Eindelijk is het zo ver; het zomerweertje komt ein-de-lijk tevoorschijn. Werd echt tijd zeg… En zoals jullie ondertussen wel weten, betekent een weersverandering/seizoenswisseling voor mij dat ik op het gebied van parfums een switch maak. In het geval van de zomer maak ik een wisseling naar zoete, fruitige, zomerse geuren. En ik laat je vandaag mijn huidige favorieten zien!

Lancôme La Vie Est Belle Soleil Cristal

La Vie Est Belle, daar zit je wat mij betreft eigenlijk altijd wel goed mee. Zo ook bij deze zomerse Soleil Cristal variant. Het is een zomerse geur, die een perfecte balans heeft tussen bloemige, fruitige, maar ook warme en houtachtige noten. Vaak zie je dat zomerse geuren intens zoet zijn, waar ik immers ook van houd, máár ik voel het niet helemaal om iedere zomerdag als een zuurstokje te ruiken. La Vie Est Belle Soleil Cristal is een perfecte alledaagse geur voor de lente- en zomermaanden. Soleil Cristal heeft iets weg van zo’n heerlijke typische zonnebrandcrème geur. Ik weet niet precies door welke geurnoot ik daaraan moet denken, maar ik denk dat het een combinatie is van meerdere noten. Al met al een heerlijke geur!

Marc Jacobs Daisy Love

Over een geur die naar zuurstokjes ruikt gesproken; maak kennis met Daisy Love van Marc Jacobs. Het is een heerlijk zoete, bloemige geur met een houtachtige basis. Daisy Love is een geur die ik er écht alleen bij de zomer bij pak en die het woord zomer schreeuwt. Elk jaar brengt Marc Jacobs richting de zomer drie nieuwe Limited Edition geuren op de markt. Hier zit ook altijd een versie van Daisy Love bij. Dit jaar is dat Daisy Love Paradise. Naar die geur ben ik ontzettend benieuwd!

JIMMY CHOO ILLICIT EAU DE PARFUM

Jimmy Choo Illicit Eau de Parfum is een uitgesproken geur met een vleugje mysterie. Het is een zoete, bloemige geur met oosterse elementen. De provocerende tonen van gember en sinaasappel beginnen een verleidelijk flirtspel met je zintuigen. Deze mengen zich vervolgens met delicate rozen en aromatische jasmijn. Honing, amber en sandelhout zorgen voor de delicate en langdurige zoete finish die de geur een hypnotiserende toets geeft. Ik vind deze geur perfect voor alle gelegenheden: overdag, ‘s avonds, zomer, winter, werk of een etentje, het kan allemaal. Maar ik merk dat ik ‘m er sinds ik ‘m heb echt elke dag erbij neem én ik ga deze ook meenemen op vakantie. Summer proof dus!

MUGLER ALIEN GODDESS EAU DE PARFUM

Alien Goddess is écht een heerlijke geur die iedere vrouw in haar collectie wil hebben. De combinatie tussen de frisse zomerse (kokoswater én verschillende bloemen) en warme winterse noten (vanille en cashmeran) is ontzettend goed neergezet. Als ik moet kiezen, is de geur overwegend zomers, maar eigenlijk is ‘ie iedere dag van het jaar heerlijk om te gebruiken. Het is een heerlijke vrouwelijke, zachte, maar sprekende geur. Bij het ruiken ervan komt gelijk een gevoel van de fijne, warme zomerzon naar boven. Echt heerlijk!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: