OVER MIJ & CONTACT

Over mij

Hi, welkom op DailyDaphne.nl! Ik zal mijzelf even voorstellen: ik ben Daphne, de eigenaresse van deze blog. Ik ben 20 jaar oud en woon in Limburg. Ik studeer HBO Pedagogiek aan Fontys Hogescholen, momenteel zit ik in mijn afstudeerjaar. Verder werk ik al langer dan vijf jaar bij Etos als Assistent Drogist. Ik ben heel blij dat ik bij Etos mag werken, omdat ik dan veel bezig ben met mijn grootste passie: Beauty! Als ik aan het werk ben besef ik eigenlijk pas hoé leuk ik het vind om daarmee bezig te zijn. Ik bezoek ook al een jaar of zeven dagelijks blogs van anderen. Ik wilde zo graag een eigen blog, en hier is ie dan: mijn eigen stukje internet waar ik met veel plezier mijn teksten en foto’s deel!

Ik blog over alles wat ik leuk vind en de dingen waar ik dagelijks mee bezig ben. De onderwerpen waar ik het meest over blog zijn beauty, fashion en lifestyle.

Veel plezier op mijn blog!

 

Contact

Heb je een vraag, idee, suggestie, etc. ? Stuur dan zeker een mailtje naar info@dailydaphne.nl!

Bedrijf of PR-bureau? Dan is DailyDaphne een leuke manier om uw producten onder de aandacht van mijn lezers te brengen. Ik vind het heel leuk om nieuwe producten te testen en hier iets over te schrijven. Ik zal te allen tijde mijn eerlijke mening geven over het product en bij de review zal ik vermelden dat het gaat om een samenwerking. Ik ben bereikbaar via: info@dailydaphne.nl

Verder lijkt het mij heel leuk om samen te werken met andere bloggers! Ben jij ook een blogger en lijkt het je leuk om een samenwerking aan te gaan? Stuur dan een mailtje naar info@dailydaphne.nl!

 

In de media

CosmoGIRL! Editie 06 2017.
Rubriek: What’s in your wallet.

Lifeandbeautyshop.nl