ALL BLACK BAG + KORTINGSCODE | VIVIVEXX.COM

ALL BLACK BAG + KORTINGSCODE | VIVIVEXX.COM

Hi allemaal,

Tassen, I love it! Ik kan enorm blij worden van een mooie tas. Ik heb een hele verzameling, maar tot kort geleden bestond mijn collectie vooral uit grote tassen. Aangezien er veel spullen passen in grote tassen, sleepte ik ook altijd mega veel mee. Een grote tas is handig, maar niet op het moment dat je bijvoorbeeld de hele dag gaat winkelen. Op dit moment heb ik drie hele leuke kleine tasjes in mijn bezit. Eén van die drie tasjes laat ik in dit artikel aan jullie zien, namelijk een tasje van de webshop: vivivexx.com: de All Black Bag. Benieuwd naar het tasje?

Over ViviVexx.com:
VIVI VEXX is een nieuwe online store vol met hippe sieraden en accessoires voor een heel leuk prijsje! De collectie wordt zorgvuldig uitgekozen door de laatste trends op modegebied op de voet te volgen. In deze shop vind je daarom elke week weer nieuwste fashion musthaves!  

Wat VIVI VEXX zegt over het tasje:
“The only BS we need is Bags and Shoes! Deze All Black Bag is een heel fijn en compact tasje met genoeg ruimte voor je portemonnee, een flesje parfum, lippenstift, je telefoon en sleutels. Perfect voor een avondje stappen dus 😉 De tas is helemaal zwart (ook het metaal), dus zowel te combineren met zilveren als met gouden items!”

De All Black Back is -zoals de naam al zegt- een zwart tasje. De tas is niet heel groot -zo’n 20 x 10 cm denk ik-, maar groot genoeg voor mijn sleutels, telefoon, een paar pasjes en een lipstick. Zelfs mijn vlogcamera (Canon G7x Mark II) past erin, samen met mijn telefoon, een kammetje, mijn pinpas en ID-kaart én een lipstick. Als ik dit tasje meeneem, laat ik mijn portemonnee dus thuis en steek ik mijn pasjes en wat kleingeld in het vakje dat aan de binnenkant zit.

De tas heeft geen ritsen, iets wat ik persoonlijk wel een minpuntje vind. Ik vind een rits toch net iets meer save, dus ik zal deze tas bijvoorbeeld niet meenemen op vakantie naar Barcelona, een stad waar enorm veel zakkenrollers actief zijn. De tas gaat open en dicht door middel van een soort clipje dat je kan ronddraaien. Dat systeem is wel een stuk veiliger dan bijvoorbeeld een magneetje. Voor een dagje winkelen of een avondje terrassen in Nederland vind ik dit tasje dus veilig genoeg en is ‘ie gewoon erg handig.

Zoals je op bovenstaande foto kunt zien, is de afwerking van het tasje niet heel mooi. De voering die aan de binnenkant zit, komt er aan de buitenkant als het ware uit. Die sliertjes die je aan de onderkant ziet zitten, kun je er allemaal uittrekken, waardoor je het minder ziet. Van een afstandje zie je er helemaal niks van, maar als ik van dichtbij kijk, vind ik het ergens toch wel storend. Daarbij is het een tasje van bijna 25 euro, wat niet mega duur is, maar voor die prijs verwacht ik wel dat de tas beter is afgewerkt.

Op deze foto zie je dat de slechte afwerking helemaal niet te zien is, dus het ligt er echt maar net aan vanuit welke hoek je kijkt, hoe het licht staat en hoe bewust je kijkt naar de afwerking.

Dit was mijn -niet zo spectaculaire- outfit, waarmee ik het tasje heb gecombineerd. Het was een enorm warme dag, dus ik koos voor een high-wasted broekje van H&M en voor een simpel wit t-shirt, ook van H&M. Daarnaast heb ik mijn mooie oorbelletjes van Ti Sento in en draag ik een horloge en armbandje van Zinzi. De kleur die ik op mijn nagels draag, is een kleurtje van Essie: Altitude Attitude. Mijn outfit is -zoals je ziet- heel erg simpel. Ik vind het tasje van vivivexx.com de outfit echt afmaken, enorm leuk!

Helaas is dit tasje (op dit moment) niet meer te koop op vivivexx.com, heel jammer, want ik vind ‘m onwijs leuk! Als goedmakertje heb ik wel een kortingscode van 15% korting voor jullie geregeld die geldig is tot en met 1 augustus 2017: ‘DAILYDAPHNE‘*. Ik vind dat ze dit leuke tasje gewoon opnieuw moeten toevoegen aan het assortiment, haha. Het tasje kostte €24,95. De webshop is zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen, aangezien vivivexx.com enorm toffe items verkoopt!
*De kortingscode is niet geldig op Sale items en de Surprise Box.

»Gebruik jij liever een kleine of een grote tas?«

YouTubeBloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.