ETOS FIXING SPRAY COCONUT + RAINBOW HIGHLIGHTER

ETOS FIXING SPRAY COCONUT + RAINBOW HIGHLIGHTER

Hi allemaal,

Een tijdje geleden was ik aanwezig op het event van Etos, waar ik ook heb gevlogd. Ik was aanwezig bij dat event, omdat ik -zolang ik bij Etos blijf werken- Etos Ambassador ben. Wat dat betekend voor mijn blog? Dat ik iedere maand een tof pakket krijg opgestuurd met allerlei Etos eigenmerk producten erin. (Een aantal van) die producten komen dan langs in een review op mijn blog. Aangezien ik niet alleen blog, maar ook bij Etos werk, ben ik heel erg enthousiast over deze samenwerking. Tot nu toe ben ik enthousiast over alle eigenmerk producten die ik heb getest. In de eerste box zaten twee Limited Edition producten, namelijk: de Fixing Spray Coconut én de Rainbow Highlighter. Benieuwd of Etos mij opnieuw heeft verrast met de eigenmerk producten?

Etos Make-up Fixing Spray Long Lasting Coconut Fragrance – €4,99

Ik ben een enorme fan van de originele Fixing Spray Long Lasting. Deze spray zit ook in mijn dagelijkse make-up routine. Wat ik er zo fijn aan vind? Het product zorgt ervoor dat mijn gezicht er minder poederig uit ziet én het geeft een heel verfrissend gevoel, I like!

De verpakking van de Limited Edition Fixing Spray heeft dezelfde vorm als de originele Fixing Spray. Het verschil is dat de print op de verpakking zó enorm leuk is. Ik ben he-le-maal verliefd op deze verpakking. De basiskleur is wit en er staan groene en gouden bladeren op afgebeeld, wauw. Deze verpakking trekt echt gelijk de aandacht! Ik vind dat Etos dit enorm goed heeft gedaan, aangezien het toch een low-budget product is, top!

“Deze Limited Edition heeft een subtiele zomergeur en geeft een natuurlijke finish en een long lasting effect voor de make-up. Gebruik de spray over je make-up voor een maximale fixatie”. 

Mmmm…. Een subtiele zomergeur? Daar ben ik het niet helemaal mee eens… Ik ruik de kokos geur zo dusdanig terug, dat ik deze spray zelf niet ga gebruiken, aangezien ik de geur van kokos écht niet kan waarderen. Ik vind de geur té overheersend. Als jij wel een kokosliefhebber bent, is deze spray écht iets voor jou! Ik blijf gewoon lekker mijn originele Fixing Spray van Etos gebruiken, die ruikt gelukkig niet naar kokos, haha.

De originele Fixing Spray van Etos is voor mij wel een echte musthave, hou jij daarbij ook nog van kokos? Dan zou ik -als ik jou was- snel naar de winkel rennen en deze Limited Edition halen! Dan moét je dit spraytje echt hebben!

Etos Rainbow Highlighter – €4,99

Een Rainbow Highlighter is iets wat een tijdje geleden helemaal booming was, ieder merk -budget of high-end- kwam ermee uit, zo ook Etos. Ik ben al die tijd al nieuwsgierig geweest naar zulke highlighters, want oh, wat zien ze er toch mooi uit!

De highlighter van Etos zit in een beetje simpel, neutraal, maar heel stevig doosje. Het doosje voelt daardoor totaal niet goedkoop aan, yes! Deze highlighter is toch een pareltje als je ‘m zo ziet hè?! De kleuren van links naar rechts: paars – blauw – groen – geel – roze.


Foto zonder flits
Foto met flits

De kleuren zijn -zoals je op de foto’s hierboven ziet- enorm goed gepigmenteerd, waardoor je goed moet weten hoe je ‘m moet aanbrengen. Ik schrok in de eerste instantie heel erg toen ik de swatch maakte. De swatches hierboven zijn trouwens gemaakt door alle kleuren met elkaar te mengen. Ik zie een duidelijke blauw-paarse gloed, iets waar ik persoonlijk niet op zit te wachten bij een highlighter.


Foto zonder flits

Bovenstaande foto is gemaakt zonder flits. Op deze foto zie je heel goed de blauwe gloed op mijn gezicht. Mooi? Ik vind van niet. Ik begon een beetje te geloven dat dit het eerste product is van Etos dat mij zou tegenvallen, maar… TOCH NIET!


Foto met flits

Ik heb het trucje gevonden! Op het moment dat je de highlighter hebt aangebracht, neem je daarna je grote poederkwast erbij en veeg je daarmee een beetje over de highlighter, et voilà: een enorm mooie en intense glans, zonder een overdreven blauw-paarse kleur. Op bovenstaande foto ben ik er nog niet met mijn poederkwast overheen gegaan, aangezien ik pas een tijdje later achter dat trucje kwam. Maar believe me: de highlighter is écht mega mooi als je ‘m op die manier aanbrengt. De glans is wel blauw van ondertoon, wat betekent dat ‘ie koel van kleur is. Dus als jouw huidskleur koel van ondertoon is, is dit zeker een aanrader. Want wauw: hoe mooi is deze glans??? Als je wil gaan voor een wat warmere gloed, kan dat natuurlijk ook. Als je de gele en de roze kleur mengt, krijg je een glans met een warme ondertoon. Je kunt dus veel variëren met deze highlighter. Ideaal voor bijvoorbeeld op vakantie, aangezien je meerdere soorten glanzen kunt creëren!

Etos heeft weer twee top producten uitgebracht. De originele Fixing Spray is gewoon enorm fijn én als je van kokos houdt, is dit gewoon écht een musthave. Ik ga deze zelf niet meer gebruiken, omdat ik dus helemaal niet hou van de geur van kokos. Het product zelf? Dat is gewoon een grote topper! Als je te werk gaat met de highlighter, moet je gewoon net even weten hoe je ‘m het beste kunt gebruiken. Als je een overdreven blauw-paarse gloed ziet, ga je gewoon even met je poederkwast eroverheen en dan blijft er een enorm mooieintense highlighter over. Beide producten kosten dus nog geen vijf euro, ook nog erg vriendelijk voor de portemonnee dus.

»Hou jij van kokosgeur?«

YouTubeBloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.