MIJN FAVORIETE BUDGETPROOF (!) EYELINERS

MIJN FAVORIETE BUDGETPROOF (!) EYELINERS

Hi allemaal,

Eyeliner is zo’n product dat niet standaard in mijn make-up routine zit. Vroeger vond ik het kei lastig om een fijne budgetproof eyeliner te vinden, lukte het netjes aanbrengen me maar lastig en vond ik dat mijn ogen er kleiner door leken. Ik probeerde het vaker opnieuw met nieuwe producten en nieuwe trucjes, maar het is nooit echt mijn ding geworden. Ondertussen draag ik met regelmaat eyeliner. Zeker niet dagelijks, want het is toch zo’n extra stap die ik op een vroege werkdag snel oversla, maar tegenwoordig pak ik mijn eyeliners er wel steeds sneller bij. Ik neem je in dit artikel mee in mijn favoriete budgetproof eyeliners, allemaal onder de €10, dus dat is top!

Essence Lash Princess Liner

De naam ‘princess’ zal je vast bekend voorkomen door de populaire mascara van Essence. Sinds een tijd is er ook een eyelinerstift te koop in dezelfde lijn. Er zijn drie versies, namelijk zwart, bruin en waterproof zwart. Dankzij dit product ben ik steeds meer eyeliner gaan dragen. Ik heb de bruine kleur en deze is best uniek qua kleur. Vaker zijn bruine eyeliners toch nog redelijk donker, maar deze is meer medium bruin qua kleur. Hierdoor kun je je ooglook een mooie extra touch geven, maar blijf je er tegelijkertijd ook zacht uit zien, waar een donkerdere bruine / zwarte eyeliner soms ook wel ‘hard’ kan maken. Dit stiftje met vilten punt brengt daarnaast ook onwijs makkelijk aan. Je krijgt er gemakkelijk een dunne lijn mee gemaakt, maar als je meer houdt van een dikkere lijn, is dit ook goed mogelijk met dit product. Het enige nadeel is dat het puntje wat snel droog wordt. Echter als je het product dan een paar keer -al duwend- over je hand heen haalt, komt de inkt weer tevoorschijn en kun je de pen weer goed gebruiken. Daarnaast is deze maar €3,00 en zit er 3ml product in (normaal is dit zo’n 1ml), dus dat neem ik helemaal voor lief.

NYX Epic Ink Waterproof Eyeliner

NYX Professional Makeup is natuurlijk een merk dat bekend staat om de kwalitatief goede producten voor een relatief fijn prijsje. Dit geldt ook voor de Epic Ink Waterproof Eyeliner, een product dat ik wederom in een bruine kleur heb. De bruine kleur is, in tegenstelling tot de bruintint van Essence, een stuk dieper en donkerder. Toch vind ik het er voor mij persoonlijk beter uitzien dan zwart. Het pennetje bestaat uit hele fijne haartjes. Het is een heel nauwkeurige eyeliner met een intense kleur. De houdbaarheid is erg goed, maar niet volledig waterproof wat mij betreft. Daarnaast droogt ‘ie helemaal niet snel uit, dus kun je lang met het product doen.

Daarnaast ben ik ook nog heel erg benieuwd naar de Superliner Perfect Slim van L’Oréal Paris. Over dit product heb ik namelijk ook ontzettend goede verhalen gehoord. Dus wellicht ga ik die binnenkort nog eens uitproberen.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: