DRIE FAVORIETE AANKOOPJES VAN DE AFGELOPEN TIJD

DRIE FAVORIETE AANKOOPJES VAN DE AFGELOPEN TIJD

Hi allemaal,

Sinds afgelopen maand staan er drie (nieuwe) producten op mijn badkamerplankje. Eén daarvan is een oude favoriet, maar twee zijn nieuwe favorieten. Let’s have a look!

Jimmy Choo Illicit Eau de Parfum

Sinds heeeele lange tijd weer eens een andere parfum dan een van Lancôme op mijn blog! Het is best een uitzondering dat ik een geur opnieuw koop als deze niet van Lancôme is. Jimmy Choo Illicit Eau de Parfum is een uitgesproken geur met een vleugje mysterie. Het is een zoete, bloemige geur met oosterse elementen. De provocerende tonen van gember en sinaasappel beginnen een verleidelijk flirtspel met je zintuigen. Deze mengen zich vervolgens met delicate rozen en aromatische jasmijn. Honing, amber en sandelhout zorgen voor de delicate en langdurige zoete finish die de geur een hypnotiserende toets geeft. Ik vind deze geur perfect voor alle gelegenheden: overdag, ‘s avonds, zomer, winter, werk of een etentje, het kan allemaal. Zeker een geur waarvan je gewoon de 100ml versie standaard op je badkamer wil hebben staan. En daarbij is het flesje ook prachtig!

The Ordinary Glycolic Acid 7% Exfoliating Toner

The Ordinary is een merk dat ik ontzettend graag gebruik. Ik heb meerdere serums, crèmes, exfoliators en reinigingsproducten in mijn collectie en ik gebruik ze heel graag. En deze toner valt onder de categorie ‘exfoliator’. Het product gaat een doffe teint, ruwe textuur en tekenen van veroudering tegen. Het is een oppervlakkige peeling die de huid nog schoner maakt en bijdraagt tot een egalere kleur en egalisering van een oneffen textuur. Het product is vrij van alcohol, oliën, siliconen, noten en gluten. Je kunt dit product gebruiken met een watje, maar ook in een sprayflacon doen en sprayen op de gewenste plekken. Het product schijnt ook te werken tegen donkere plekken onder de armen en bultjes op je armen.

Essie Expressie

Essie is by far mijn meest favoriete nagellakmerk. De afgelopen (ik denk) drie jaar heb ik altijd Lady Like van Essie gedragen, een kleur uit de normale collectie. Echter wilde ik graag een wat lichter kleurtje voor de lente nu. Zo kwam ik uit bij de Expressie lijn van Essie. Het is een lijn die een sneldrogend effect belooft. Essie belooft dat de lak binnen een aantal seconden droog is. Ik vind zeker dat de nagellak sneller droogt dan normaal, maar niet zó snel, zeker niet met twee laagjes. Ik breng zelf altijd een basislaag, twee laagjes kleur en een topcoat aan, dus ik. ben sowieso niet binnen een paar seconden klaar, haha. Maar de nagellak blijft goed zitten en de kleur is heel mooi. En dat vind ik toch wel de twee belangrijkste eigenschappen voor een nagellakje!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: