MIJN FAVORIETE LIP PRODUCTEN VAN DIT MOMENT

MIJN FAVORIETE LIP PRODUCTEN VAN DIT MOMENT

Hi allemaal,

Een tijd geleden heb ik mijn collectie met lipproducten uitgezocht en uitgedund. Mijn collectie ging toen echt van mega naar een heel stuk kleiner en overzichtelijker. Waar ik vroeger vaak koos voor felle, opvallende kleuren én het liefste honderd balsems in mijn bezig had, kies ik momenteel al jaren voor nude kleurtjes en ga ik liever voor kwalitatief goede verzorgingsproducten. Momenteel heb ik in totaal drie producten voor mijn lippen die ik graag gebruik en er telkens weer bij neem. En deze producten ga ik in dit artikel met jullie delen!

MAC COSMETICS PREP + PRIME LIP

Een product waar ik oprecht nóóit meer zonder zou willen en waarvoor ik ook nooit een dupe heb gevonden, is toch wel de MAC Cosmetics Prep + Prime Lip. Dit product is een primer die je lippen zowel van instant hydratatie voorziet als in een oogwenk perfect glad maakt. Deze primer bereidt je lippen voor op lippenstiften, voorkomt dat deze gaat uitlopen en zorgt ervoor dat het langer blijft zitten. Na het aanbrengen voel je dat het product langzaamaan wat plakkeriger wordt, maar daar merk je niets meer van als je daarna overige producten aanbrengt, dan zorgt het juist voor een hele fijne hold. Ik vind dit product echt een topper en naar mijn mening zijn er geen andere lipprimers die zo goed hun werk doen!

NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil (KLEUR MAUVE)

Ja, ja, ja! Wat is dit een heerlijk budgetproof lippotlood. Het potlood is zacht, maar niet te zacht. Eigenlijk precies de goede textuur. Je trekt er rechte lijnen mee en heeft een langhoudend effect. Ik kan er niet heel veel meer over zeggen dan dit: lekker prijsje, mooie kleur, fijne textuur en blijft goed zitten. Ik ben fan!

LANCÔME L’ABSOLU GLOSS RÔSY PLUMP

Deze lipgloss van Lancôme, de L’Absolu Gloss Rôsy Plump vergroot je lippen optisch. Hij zorgt voor een prachtige glans, accentueert de natuurlijke kleur van je lippen en heeft een hydraterende werking. Er is menthol toegevoegd aan de lipgloss, waardoor deze licht tintelt op de lippen en het volume van de lippen stimuleert. Deze lipgloss kun je door de neutrale kleur ook heel goed over een lipstick aanbrengen, of, zoals ik doe, over het aangebrachte lappotlood.

Zo, dat waren alweer mijn favoriete lipproducten van de afgelopen tijd. Ik ben echt groot fan van deze en je kunt deze vier producten allemaal met elkaar combineren, in de volgorde waarin ik ze in dit artikel heb benoemd.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: