GEZICHTSTOOLS DIE JE GELD WAARD ZIJN

GEZICHTSTOOLS DIE JE GELD WAARD ZIJN

Hi allemaal,

Gezichtstools zijn niet meer weg te denken uit de beauty scene. Je wordt er mee dood gegooid. Er poppen merken uit de grond die zich alleen focussen op het uitbrengen van zulke tools, maar ook bestaande merken lanceren regelmatig nieuwe items. Als er één merk is waar ik aan denk als ik denk aan gezichtsloos, dan is het toch wel FOREO. Ik heb momenteel drie producten van dit merk in mijn bezit, namelijk de ISSA 3 (tandenborstel), de LUNA 3 (gezichtsreinigingsborstel) en de BEAR (gezichtsverstevigingsapparaat). En vooral de gezichtsproducten vind ik ontzettend fijn!

LUNA 3

Een heerlijke stap in mijn gezichtsverzorgingsroutine vind ik toch wel mijn geliefde FOREO LUNA 3, een gezichtstreinigingsborstel. Het is, net als alle items van FOREO een prijzig product, maar wel een hele mooie en handzame beautytool. Deze is een heel belangrijk onderdeel van mijn verzorgingsroutine is geworden. Je hebt verschillende uitvoeringen van de FOREO LUNA 3. De paarse is voor de gevoelige huid, een roze voor de normale huid en een blauwe voor de gemengde huid. Het verschil tussen deze drie varianten is de hardheid en dikte van de siliconen ‘haartjes’. Mocht je de FOREO LUNA 3 te prijzig vinden, kun je ook eens kijken naar de goedkopere reinigingsapparaten van FOREO. Het merk verkoopt namelijk ook mini’s en die zijn een stukje goedkoper. Een FOREO LUNA gebruik je in combinatie met een cleanser. Qua cleansers wissel ik eigenlijk altijd een beetje af, maar de FOREO Micro Foam Cleanser is wel een van mijn favorieten. Deze is ontzettend zacht voor de huid, waardoor je huid niet wordt uitgedroogd of trekkerig aanvoelt na gebruik. Ik gebruik de FOREO LUNA 3 een aantal keer per week om mijn huid extra goed te reinigen, vaak in de douche. Ook de cleansers van The Body Shop en La Roche-Posay vind ik erg fijn. En als je voor een goedkopere versie wil gaan, is CeraVe ook een goede optie!

BEAR

De FOREO BEAR heb ik nog niet eerder op mijn blog gedeeld, maar deze is afgelopen winter wel op mijn Instagram voorbij gekomen. Ik heb deze een hele tijd gebruikt toen ik ‘m net had. Maar daarna stopte ik met het gebruik ervan. Niet omdat ik geen resultaat zag, maar juist omdat ik resultaat zag. Oké, dat klinkt misschien gek, maar let me explain. Ik was voor gebruik vergeten ‘before’ foto’s te maken en ik had het gevoel dat dit apparaatje echt wonderen aan het verrichten was. En merk wonderen bedoel ik: verstevigen, verstrakken en versterken van mijn huid. Ik heb van mezelf namelijk geen strakke kaaklijn als ik op een gezond gewicht zit. Daar kan ik me best wel aan storen. Er zijn natuurlijk ergere dingen, maar liever heb ik het gewoon strak. Ik merkte al na een paar dagen gebruik van de FOREO BEAR een verschil, maar na een tijdje stopte ik dus, omdat ik ‘before’ en ‘after’ foto’s wilde kunnen maken. En nu staat ‘ie al een hele tijd in mijn badkamerkastje, omdat ik die foto’s nog moet maken en ‘m dan pas weer mag gebruiken van mezelf. Dus: een dikke reminder aan mezelf om snel die foto’s te gaan maken. Want ik denk oprecht dat dit apparaat wonderen kan verrichten! Het voelt in het begin wel een betje raar op de huid, omdat het apparaatje kleine schokjes/pulsaties afgeeft en dat gevoel vond ik erg wennen. Ik hoop jullie binnenkort te kunnen voorzien van een uitgebreide review over dit apparaatje!

De producten van FOREO zijn natuurlijk echt heel flink aan de prijs, maar de kwaliteit is mijns inziens zeer goed. De producten beloven heel erg lang mee te gaan en dit is iets wat ik bij mijn LUNA 3 ook echt merk. Dit apparaat is nog steeds als nieuw, terwijl ik deze veel gebruik. Een investering dus!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: