NIEUWE PARFUMS DIE JE WIL ZIEN EN RUIKEN!

NIEUWE PARFUMS DIE JE WIL ZIEN EN RUIKEN!

Hi allemaal,

De lente staat weer voor de deur. Duurt eigenlijk nog wel even, maar ik hou mezelf dat voor om de winter te overleven, haha. De natuur is er in ieder geval alweer klaar voor, want overal zijn viooltjes en narcissen te zien langs de kant van de weg. Echt heerlijk! Zoals jullie ondertussen wel weten vind ik het ontzettend fijn om de parfums die ik draag, aan te passen naar het seizoen/het weer, dus toen ik weer een beetje de lente vibes opmerkte, was ik nieuwsgierig of er leuke nieuwe geuren voor het aankomende seizoen zijn gelanceerd. In dit artikel laat ik je zien welke nieuwste parfums van 2024 mijn aandacht hebben getrokken en op mijn wishlist staan. Let’s go!

CHLOÉ NOMADE NUIT D’EGYPTE

Om eerlijk te zijn, trok deze geur gelijk mijn aandacht toen ik ‘m zag. Niet door de flacon of door de geurnoten, maar door de naam. Ik ben in de carnavalsvakantie naar Egypte geweest, dus ik dacht gelijk: “hoe leuk was het geweest als ik deze geur had gehad en had kunnen meenemen naar Egypte, zodat de geur me altijd zou kunnen laten terugdenken aan deze vakantie?”. Maar dat was natuurlijk te laat, want ondertussen ben ik al terug. Toen ik de deurnoten ging bekijken werd ik enthousiast, namelijk vanille in de basis, sinaasappelbloesem in het hart en de topnoot bestaat uit een wierookmix. Laat vanille en wierook nou een van mijn favoriete geuren zijn. Chloé Nomade Nuit D’Egypte staat bovenaan mijn wensenlijstje. Ik wil ‘m!

MUGLER ANGEL ELIXIR

Op de gedeelde eerste plaats op mijn wensenlijstje staat Angel Elixir van Mugler. Ik heb hier een tijdje geleden een testertje van gekregen bij mijn bestelling and oh I love it! Deze geur is blijkbaar al in 2022 gelanceerd, maar ik had deze specifieke versie nog nooit gezien, al ken ik de Angel lijn natuurlijk wel. Het is een heerlijke geur met onder andere vanille, jasmijn, roze peper en ylang-ylang. Ik vind het persoonlijk een redelijk alledaagse geur, niet eentje die er heel aanwezig tussenuit springt, maar die ik zelf juist iets zachter en rustiger vind. Echt ontzettend lekker, zeker de moeite waard om te proberen!

HUGO BOSS THE SCENT ELIXIR

The Scent van Hugo Boss is een hele tijd een van mijn grote favorieten geweest. Momenteel vind ik deze wat aan de zoete kant en gebruik ik deze eigenlijk niet echt meer. Toch blijven de nieuwe geuren die Hugo Boss uitbrengt in de The Scent lijn, me altijd interesseren. Het is een houtachtige en bloemige geur. De deurnoten zijn roze peper, belladonna en amber. Het leuke is dat er ook een mannelijke versie van deze geur is, dus dan kun je lekker matchen!

ARMANI MY WAY NECTAR

My Way van Armani gebruik ik heel graag in de zomer. Ik vind het een zoete, maar vrouwelijke geur. Toen ik deze nieuwe variant zag, werd ik gelijk enthousiast. Er zit onder andere peer, jasmijn, bourbon vanille en cederhout in. Ik denk dat het een bloemige en fruitige geur is, die toch een warme basis heeft door de vanille en cederhout. Ik ben heel erg benieuwd hoe deze geur ruikt en of ik deze net zo lekker (of hopelijk nog lekkerder!) ga vinden dan de ‘gewone’ My Way.

MARC JACOBS DAISY LOVE POP

En ja hoor, deze kon natuurlijk niet ontbreken! Marc Jacobs heeft, zoals elk jaar opnieuw, weer drie nieuwe Daisy geuren uitgebracht voor deze zomer, namelijk: Daisy Pop, Daisy Love Pop en Daisy Eau So Fresh Pop. Nu weet ik uit ervaring dat ik de ‘gewone Daisy’ variant en de ‘Eau So Fresh’ variant vaak te fris vindt en de ‘Love’ beter bij mijn smaak past, vandaar dat deze specifiek op mijn lijstje staat. De Daisy Love geuren van Marc Jacobs vind ik altijd heerlijk, die zijn net wat zoeter. Dus ik ben ook weer heel erg benieuwd naar deze nieuwe versie! Hij ziet er in ieder geval heel erg knallend uit, echt een eye catcher tussen je parfum collectie!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: