FAVORITE SKINCARE PRODUCTEN DIE JE IN 2024 WIL PROBEREN

FAVORITE SKINCARE PRODUCTEN DIE JE IN 2024 WIL PROBEREN

Hi allemaal,

Beetje laat misschien, maar happy new year! In het kader van het nieuwe jaar en doelen / voornemens die je wellicht hebt gemaakt voor 2024, schrijf ik dit artikel. Voor mij blijft een aandachtspunt om een uitgebreide skincare routine aan te houden, dit is al jaren het geval, oepsie. Ik merk dat ik in drukke tijden terugval op de basics. De basis van mijn huidverzorgingsroutine is al jaren hetzelfde, maar er zijn ook wat nieuwe favorieten bijgekomen, dus die ga ik vandaag ook met jullie delen.

Garnier 2in1 oogmake-up remover

Dit product staat al járen in mijn badkamerkastje, gewoonweg omdat dit de fijnste is die ik heb geprobeerd én deze is ook nog lekker betaalbaar! Het is de Garnier twee-fasen oogmake-up remover. Ik gebruik altijd waterproof mascara, dus dan heb je een product nodig met olie. Tegenwoordig gebruiken veel vrouwen balsems om hun waterproof make-up te verwijderen, maar ik heb er nu een heel aantal geprobeerd en ben ondertussen tot de conclusie gekomen dat dit het niet voor mij is. Ik blijf gewoon lekker trouw aan dit product van Garnier, want deze prikt niet in mijn ogen, is mega makkelijk in gebruik, lekker betaalbaar én verwijderd mijn make-up ontzettend goed.

Garnier Micellair Reinigingswater gevoelige huid

Nadat ik mijn oogmake-up eraf heb gehaald, reinig ik mijn gezicht (inclusief restjes olie op mijn ogen van het vorige product) met deze Garnier Micellair Water. Dit product is hypoallergeen en bevat geen parfum. Het irriteert mijn huid dan ook helemaal niet! Ook voor dit product geldt dat ik ‘m al jaren gebruik. In de tussentijd natuurlijk wel meerdere andere micellair waters geprobeerd, maar ik kom toch altijd weer terug bij mijn oude vertrouwde variant van Garnier.

L’oreal Paris Revitalift Filler Hyaluronic Acid Serum

Dit hyaluron serum van L’Oreal Paris is echt een must have voor iedereen met een droge / vochtarme huid. Dankzij het hyaluronzuur vult het serum rimpels op vanuit binnenuit en zorgt het tegelijk voor diepgaande hydratatie van de huid. Dit serum egaliseert de huid, verstevigt de huid, strijkt rimpels glad en gaat tekenen van huidveroudering tegen.

In dezelfde lijn is de Revitalift Filler Pressed Cream dit jaar gelanceerd. En ik kan je vertellen dat deze moisturiser in mijn top drie van favoriete crèmes voor het gezicht staat. Wat een heer-lijk product. Ik heb dit product in de eerste instantie besteld door de fancy verpakking. Het is namelijk een systeem waarbij er een hoeveelheid crème uit het potje omhoog gedrukt wordt. En eerlijk is eerlijk, ik ben ondertussen 25 jaar, maar ik blijf gevoelig voor dat soort verpakkingen, haha. Maar gelukkig viel de inhoud alles behalve tegen. Ook dit product belooft huidveroudering tegen te gaan en fijne lijntjes en rimpels op te vullen. Het fijne aan deze crème is dat het een lichte textuur heeft, maar wel zorgt voor een intensieve en langdurige hydratatie. Echt een ontzettend fijne combi. Ik ben fan, zeker de moeite waard om te proberen in 2024!

Clinique Fresh Pressed Vitamin C

Dit zijn dus van die typische producten die voor mij bij mijn ‘extra’ make-up routine horen en die ik dan vaak skip. Super super super zonde, want dit zijn echt pareltjes! De Daily Booster en Renewing Powder Cleanser zijn zo ontwikkeld dat de Vitamine C nog helemaal intact is als je het product aanbrengt. Vitamine C kan snel zijn werking verliezen als er zuurstof of daglicht bij komt, maar Clinique heeft daar met deze producten rekening mee gehouden. Echt top!

Revolution Skincare AHA+BHA Peeling Solution

Life saver én toch gebruik ik het te weinig. Deze AHA+BHA Peeling van Revolution is écht top. Je hoeft het maar één keer per week te gebruiken en et violà, je bent alweer klaar. Je laat het product maximaal 10 minuten intrekken op je gezicht en daarna spoel je het af. Het resultaat is een huid die aanvoelt als nieuw. Echt een top product! Belangrijk om te weten is dat je huid extra gevoelig is voor zon schade de eerste dagen na het gebruik, dus zeker niet je SPF vergeten! Notino verkoopt tegenwoordig trouwens ook The Ordinary en dat merk verkoopt ditzelfde product ook. In principe is de werking hetzelfde, dus het is maar net welk merk je voorkeur heeft.

Lancôme Hydra Zen Anti Stress Glow Liquid Moisturizer

Deze hydraterende fluide kalmeert, voedt en beschermt de huid. Dit product zit qua structuur een beetje tussen een serum en een crème in. Eigenlijk is het een heel simpel product, maar juist daardoor ontzettend fijn. Voor tussendoor, maar ook voor onder je make-up, omdat het lekker snel intrekt, maar toch de huid goed hydrateerd.

Clinique Moisture Surge Intense

And last but not least… Eén van mijn meest favoriete hydraterende crèmes aller tijden, ook deze staat in mijn top drie. Deze crème van Clinique is al vaker voorbij gekomen op mijn blog en dat is natuurlijk niet zomaar. De textuur voelt zo rijk en zacht, maar tegelijkertijd trekt ‘ie relatief snel in en voedt het de huid ook nog eens mega goed. Echt echt echt een toppertje! In vergelijking met de crème van L’Oréal is de Moisture Surge Intense van Clinique wel dikker en rijker, trekt dus ook minder snel in.

Als het mij lukt om deze producten weer op vaste basis in mijn routine te verwerken, ben ik al heel blij. Dit zijn wat mij betreft de must haves!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: