KERSTCADEAU TIPS!

KERSTCADEAU TIPS!

Hi allemaal,

De feestdagen staan alweer volop voor de deur, al moet ik zeggen dat ik de vibe alles behalve voel. Tijdens de feestdagen gaat het natuurlijk vooral om het samenzijn. Gezellig samen eten, mooie gesprekken, fijne momenten, etc. Maar ik vind het zelf ook altijd zó ontzettend leuk om cadeautjes te geven (en te krijgen, natuurlijk!). Al vind ik het vaak lastig om cadeaus te kopen waarvan ik zeker weet dat de ander er daadwerkelijk iets aan heeft, vooral als het om lagere budgetten gaat.

Het is dan handig om bijvoorbeeld een cadeaubon te geven, zodat een ander zelf iets uit kan kiezen. Daarbij is het super fijn dat je zelf een bedrag kan bepalen. De standaard cadeaubon die hier in de Nederlandse winkels te krijgen zijn, kennen we allemaal wel. Hoe leuk is het om een cadeaubon te geven van een webshop die de ander wellicht nog niet (zo goed) kent?

Notino.nl heeft cadeaubonnen waarbij je uit verschillende bedragen kunt kiezen. En het fijne van deze bonnen is dat ze digitaal zijn. Je kunt ze echt last minute nog bestellen én zelfs laten aankomen bij degene waar het cadeau voor is (online).

Als beauty liefhebber zou ik ontzettend blij zijn met een cadeaubon van Notino. Je kunt dan echt hele mooie cadeaus uitzoeken. Deze webshop verkoopt ontzettend veel mooie merken, zoals Rituals, The Body Shop, Armani, Clinique, FOREO en ga zo maar door. Eén van mijn favoriete merken is Lancôme, iets wat ik niet snel voor mezelf zou kopen, maar wel maar al te graag uitzoek door middel van een cadeaubon. Daarnaast garandeert Notion dat je cadeau’s op tijd binnen komen voor Kerst als je voor de 21e december besteld. Dus als je een specifiek cadeau wil bestellen voor je geliefde, heb je hier ook nog tijd voor!

Ik hoop dat ik je met dit korte artikel nog wat last minute cadeau inspiratie heb gegeven voor de feestdagen!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: