DAILY DIARY #1 – PERSEVENT, WINKELEN EN HEEL VEEL UITETEN

DAILY DIARY #1 – PERSEVENT, WINKELEN EN HEEL VEEL UITETEN

Hi allemaal,

Dit is de aller eerste Daily Diary! Dit is een rubriek die vanaf nu regelmatig terug komt op mijn blog. Het lijkt mij namelijk erg leuk om iedere week foto’s met jullie te delen van de week daarvoor. Ik merk dat ik het erg leuk vind om foto’s te maken, dus daar wil ik nóg meer mee gaan doen. Ik heb lang nagedacht over een leuke naam voor deze rubriek. Na lang sparren ben ik uitgekomen op Daily Diary. Ben je benieuwd naar wat ik afgelopen week allemaal heb gedaan? Kijk dan snel mee!

De eerste drie dagen waren redelijk gewoontjes. Op maandag was ik vrij en op dinsdag en woensdag had ik stage. Gelukkig heb ik vanaf donderdag vrij gehad en alleen maar leuke dingen gedaan!

Maandag 30 januari 2017

Op maandag heb ik lekker aan de blog gewerkt. Ik heb twee artikelen geschreven: I love sleep TAG en een review over het Biodermal P-CL-E serum. Ik merkte dat ik iets anders wilde met de eerste foto in mijn artikel. Na lang bezig te zijn geweest met een photoshop programma, heb ik deze leuke afbeelding kunnen maken! Ik vind het ontzettend leuk om met het bewerken van foto’s bezig te zijn. Ik ben ontzettend blij met en trots op het eindresultaat. Vanaf nu wil ik dit bij ieder artikel gaan doen!

Tot mijn verbazing kreeg ik in de middag een mailtje met een uitnodiging voor een persevent. Ik? Een persevent? Super gaaf! Met een beetje passen en meten kon ik zondag naar Amsterdam, yes!

Toen ik wilde gaan slapen, zag ik dat Pascalle deze lieve reactie had achtergelaten. Ik werd ontzettend blij toen ik dit las! Heel erg bedankt Pascalle!

Dinsdag 31 januari 2017

Het jurkje dat ik had besteld bij Most Wanted, viel helaas veeeeeel groter uit dan verwacht. Op de website zag ‘ie er super leuk uit op de foto, maar de stof leek heel anders te zijn en hij viel heel raar, waardoor het leek alsof ik tien kilo zwaarder was dan ik ben. Die heb ik dus helaas moeten terugsturen.

Yes! Eindelijk kwam het boek van Jiami binnen! Het boek gaat over hoe bloggen en Youtube het leven met anorexia voor Jiami veranderden. Ik vind het zó knap dat ze deze rotziekte zó goed kan omschrijven. Er zijn helaas veel mensen die vooroordelen hebben over psychische ziektes, zo ook over eetstoornissen. Jiami beschrijft heel goed hoe het voelt en dat het niet is om aandacht te trekken, maar dat het echt een ziekte is die jou de hele dag in zijn macht heeft. Een heel aangrijpend, maar vooral ook heel mooi boek.

Woensdag 1 februari 2017

Woensdag kreeg ik dit leuke pakketje binnen voor een samenwerking. Binnenkort komt er een blogpost over online, stay tuned!

Donderdag 2 februari 2017

Donderdag ben ik gezellig met Joey gaan winkelen in Maastricht. Daarna zijn we lekker gaan uiteten bij La Cubanita, een Spaans tapasrestaurant. Wij zijn er echt fan van, aanrader!

Daarna zijn we nog even langs filmhuis Lumière geweest, omdat Joey daar een verslag over heeft geschreven voor zijn stage. Hij wilde graag zien hoe het er in het echt uit zag. Het gebouw was enorm mooi en erg leuk ingericht!

Deze quote hing daar ook op,  ik vind dit ontzettend leuk uit zien!

Vrijdag 3 februari 2017

Op vrijdag zat ik sinds een hele lange tijd weer eens in de trein. Ik had met Jenny afgesproken in Eindhoven om een gezellig dagje te gaan winkelen!

In Eindhoven spraken we ook af met Margot van Laar. Zij had mij een tijdje terug gevraagd of ik het leuk zou vinden om een shoot te doen. Dat leek mij ontzettend leuk dus dat hebben we gedaan! De foto’s van de shoot kun je komende donderdag zien in een artikel, stay tuned!

In de avond zijn Jenny en ik lekker gaan eten bij een wokrestaurantje. We hadden bami met kip en groenten, daar hadden we ook nog kipsaté en loempia’s bij besteld, jammie!

Om de gezellige dag af te sluiten zijn we naar de Starbucks gegaan. Daarna hadden we helaas alweer de trein terug naar huis. Ik heb enorm van deze dag genoten!

Joey had vandaag zijn nieuwe camera (Canon 750D) binnen gekregen en moest deze natuurlijk gelijk uitproberen, haha!

Zaterdag 4 februari 2017

Op zaterdag heb ik de hele dag gewerkt. In de avond zijn we met de nichten en neven van Joey gaan uiteten. Het was een all-you-can-eat concept, maar dan in een luxe jasje gestoken. We hebben ontzettend lekker gegeten en zijn daarna nog gaan bowlen, gezellig!

Zondag 5 februari 2017

 

Vandaag ging de wekker helaas erg vroeg, want we gingen naar Amsterdam! Ik was maandag uitgenodigd voor een persevent en Joey is gezellig meegekomen. We zijn de dag gestart bij De Drie Graefjes.

We hebben er geluncht: Joey had een roerei met bacon, champignons en tomaat. Ik ben gegaan voor een simpele (maar hele lekkere) tosti ham-kaas.

Daarna moesten we natuurlijk nog een stukje taart proberen, aangezien De Drie Graefjes bekend staat om hun lekkere taarten, cupcakes, etc. We hebben dit enorme stuk Red Velvet Cake gedeeld, dat was maar goed ook, want deze kregen we samen al niet op, haha!

We hebben de rest van de middag leuke foto’s geschoten met de nieuwe camera van Joey!

Om 14.00 was het tijd voor het persevent: de proefparade 2017! Er waren verschillende exclusieve beautymerken aanwezig, die vertelden over hun producten. Heel interessant!

Zo heb ik ook kennis gemaakt met het merk Fudge. Ik had er wel enorm goede dingen over gelezen, maar nog nooit zelf geprobeerd. Er werd gekeken naar wat jouw haar nodig heeft en daar werd je goodiebag dan op afgestemd, ontzettend leuk! Ik ga deze lijn grondig testen, binnenkort zal er ook een review over online komen op mijn blog.

Zoals je ziet liep ik niet met lege handen naar buiten. Ik heb ontzettend veel mooie producten meegekregen om te testen voor de blog. Over al deze producten zullen in de loop van de tijd ook reviews online komen, stay tuned!

In de avond zijn we nog lekker gaan eten bij The Lab in Maastricht. Ik had een lekkere burger met kip en bacon, jammie!

Wauw, wat een leuke week was dit! Het was een week vol met leuke dingen doen, veel uiteten gaan en gezelligheid! Ik heb enorm van deze week genoten. Helaas is gisteren een nieuwe periode begonnen op school en moet ik dus weer flink aan de bak. Ik vond het ontzettend leuk om al deze foto’s en dit artikel te maken. Dit wil ik zeker vaker gaan doen!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook