GET TO KNOW ME BETTER TAG!

http://weheartit.com/entry/269480364/search?context_type=search&context_user=PaulaMantovani&page=3&query=quote+blogger#

Hi allemaal,

Wat is het gek om deze eerste blogpost te schrijven. Ik wilde al zo lang een blog en hier is ‘ie dan ein-de-lijk! Het leek mij erg leuk om te beginnen met een artikel waarin jullie wat meer over mij te weten komen. Daarom ga ik vandaag de vragen beantwoorden uit de Get To Know Me Better Tag!

 1. Geboortejaar: 1998
 2. Hoe lang ben je? Ik ben 1.64, klein maar fijn!
 3. Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd? Dat ik het heel gek vind dat het al 2017 is!
 4. Waar ben je op dit moment? Ik zit op dit moment op mijn bed, lekker onder mijn dekentje, met mijn laptop op schoot, mijn allereerste artikel te tikken.
 5. Single/relatie? Ik heb sinds december 2013 een relatie!
 6. Beschrijf jezelf kort, maar krachtig: Doorzetter, perfectionistisch en betrouwbaar.
 7. Guy- of girlcrush: Romee Strijd en Blake Lively.
 8. Wat zou je op dit moment graag willen? Langer vakantie, haha. 
 9. Wat is je doel van het leven? Al mijn dromen waarmaken!
 10. Waar ben je bang voor? Spinnen…
 11. Heb je je rijbewijs? Nee, helaas nog niet. Ik heb wel mijn auto-theorie al gehaald!
 12. Nagellak of lipstick? Sowieso nagellak! Er is eigenlijk geen dag dat ik de deur uit ga zonder mijn nagels gelakt te hebben. Verzorgde nagels vind ik heel belangrijk.
 13. Wat is je favoriete seizoen? De zomer! Ik kan er echt van genieten als de vogeltjes fluiten en het lekker warm is buiten.
 14. Wil je ooit gaan trouwen? Zeker weten! 
 15. Ben je een healthy-freak? Nee, daarvoor hou ik veel te veel van zoetigheid. Wel moet ik zeggen dat ik gezond eten heel lekker vind, maar chocolade, chips en koekjes gaan er ook goed in!

 16. Wat voor kleur haar/lengte heb je? Lang, donkerblond haar.
 17. Welke kleding en/of make-up item wil je op dit moment heel graag? Oeh, dat is een lastige vraag, omdat ik nog zó veel dingen heel graag wil hebben. Iets wat ik heel snel wil gaan aanschaffen is het wimperserum van Revitalash!
 18. Heb je tattoos of piercings? Als oorbellen niet meetellen, dan niet.
 19. Draag je een bril? Alleen als ik hoofdpijn heb.
 20. Wat is jouw perfecte pizza? De pizza taco van een Keurslager bij ons uit de buurt vind ik heerlijk.
 21. Wat is je favoriete eten/drinken? Over het algemeen drink ik water, maar zo nu en dan vind ik een blikje RedBull wel heel lekker. Qua eten hou ik heel erg veel van pasta!
 22. Wat is je favoriete parfum? In de winter draag ik vaak Reveal van Calvin Klein; een hele warme, aparte, vrouwelijke geur. In de zomer zijn mijn twee lievelingsgeuren twee van Paco Rabanne: Lady Million en Eau My Gold!
 23. Wat is het laatste wat je kocht? Een bakje met tonijnsalade voor in de pauze op het werk!
 24. Wat deed je vanochtend om 8.00? Toen lag ik nog heerlijk te slapen.
 25. Wat is je favoriete ijsje? Mmmm…. eigenlijk vind ik al het ijs super lekker. Afgelopen zomer heb ik vooral Mini-Twisters gehad. De combinatie van vanille- en waterijs is erg lekker!
 26. Ben jij een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op? Ik ben echt een avondmens. Voor mij is het heel lastig om in de ochtend op gang te komen, dus slaap ik liever uit en werk in de avond door!
 27. Wat zijn je plannen voor 2017? Ik heb voor dit jaar niet echt goede voornemens gemaakt, omdat die meestal toch niet uitkomen. Ik heb wel een aantal doelen gesteld voor dit jaar. Mijn grootste doel is: minder geven om wat anderen denken over de dingen die ik doe.

  Ik heb geleerd dat je niet iedereen gelukkig kunt maken, je kunt niet voor iedereen alles goed doen. Mensen zullen toch altijd oordelen over de dingen die je doet. Ik merkte dat ik veel dingen deed die mij helemaal niet gelukkig maakte, omdat anderen dat zogenaamd van mij wilde zien. De eerste stap om dit doel te bereiken is mijn blog. Zo lang als ik zelf al blogs lees, wil ik zelf ook al bloggen. Maar iedere keer dacht ik: “wat zullen anderen er van vinden?”. Maar weet je? Dat maakt helemaal niet uit. Dit is wat ik leuk vind om te doen en daar ga ik voor! Over mijn doelen voor 2017 wil ik binnenkort een uitgebreider artikel gaan maken.
 28. Met hoeveel kussens slaap jij? 1 of 2, ligt aan de dag.
 29. Ben je een ochtend of een avond persoon? Ik ben echt een avondmens, dan functioneer ik het beste. In de ochtend heb ik echt altijd even de tijd nodig om wakker te worden, haha.
 30. Ben je geordend of rommelig? Over het algemeen ben ik heel geordend. Mijn kamer is zo nu en dan een hele grote rotzooi, maar qua schoolwerk ben ik altijd heel geordend!
 31. Wat wil je op dit moment graag zien? Ik zou het heerlijk vinden als de zon wat meer zo schijnen!
 32. Wat verwacht je in 10 jaar bereikt te hebben? Pfoe, over 10 jaar ben ik alweer 28. Ik wil tegen die tijd mijn diploma hebben behaald, een baan hebben waar ik met veel plezier naar toe ga en samen zijn met iemand die mij heel gelukkig maakt. Die laatste heb ik als het goed is al bereikt, hihi. 
 33. Wie mis je op dit moment? Mijn vriend, hij is op dit moment op vakantie en komt eind deze week terug. Wat ben ik blij als ik hem weer zie!
 34. Wat is je favoriete lichaamsdeel van jezelf? Dat is een lastige vraag, een vraag waar ik niet een-twee-drie een antwoord op weet… Ik denk dat ik dan ga voor mijn lippen!
 35. Ben je verlegen? Eigenlijk ben ik helemaal niet verlegen. Ik ben alleen een stuk stiller op het moment dat ik mij niet op mijn gemak voel in een bepaalde situatie of bij een bepaald persoon.
 36. Heb je een accent? Helaaaaas wel! Ik woon in Limburg, dus heb zo’n mooi (uhmm) zangaccent. 
 37. Heb je zussen/broers? Ik heb een zusje!
 38. Hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit? Dat verschilt heel erg. Ik heb hele wisselende lesroosters, geen dag is het zelfde. Op dinsdag en woensdag loop ik sowieso altijd stage en op donderdagavond en zaterdag werk ik. Maandag, donderdag en vrijdag zit ik of op school, of ik werk thuis aan school. De hoeveelheid vrije tijd die ik heb, verschilt ook heel erg per week.

Jeetje, wat een hoop vragen waren dit! In mijn eerste blogpost al meer dan 1000 woorden, dat belooft veel goeds, haha. Ik vond het heel leuk om deze vragen te beantwoorden. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit artikel te lezen.

P.S. Ik weet nog niet wanneer het volgende artikel online komt. De komende paar weken maak ik een artikel en zet ik deze gelijk online. Ik ga voor mijzelf bijhouden hoeveel artikelen in de week voor mij haalbaar zijn. Als ik hier meer over weet, zal ik dit zeker met jullie delen!