L’Oréal Infallible Matte Lipsticks

L’Oréal Infallible Matte Lipsticks

Hi,

Vandaag review ik de L’Oréal Infallible Matte Lipsticks voor jullie. Het zijn lipsticks, maar dan in poedervorm. Huh? Poeder voor op de lippen? Dat voelt toch helemaal niet lekker aan? Ik ben heel erg benieuwd of dit gaat werken en hoe ze gaan aanvoelen op de lippen. Ben jij ook benieuwd? Kijk dan snel verder!

Wauw, wat zien ze er mooi uit! Het zijn langwerpige, strakke hulzen. Als je de verpakking open draait komt de applicator tevoorschijn. Het is een soort sponsje. In de dop zit de gekleurde poeder. Je moet het sponsje in de dop drukken om er product op te krijgen.

Ik heb twee kleurtjes die ik vandaag ga reviewen: 004 – Oops I pink it again en 006 – Disturbia.

Hier boven zie je kleur 004 – Oops I pink it again, wat een leuke naam is dit! Oops I pink it again is een mooie kleur die tussen roze en rood in zit.Ik vind het een hele draagbare kleur.Deze kleur brengt heel fijn aan. Ik heb tussendoor niet hoeven ‘dippen’ in de poeder, waardoor de kleur snel op de lippen zit.

Hier boven zie je kleur 006 – Disturbia. Het is een felle, rode kleur met een warme, oranje ondertoon. Omdat deze kleur feller is dan 004 – Oops I pink it again, zou ik deze eerder naar een feestje dragen. Deze kleur brengt minder fijn aan dan de ander. Ik moet ongeveer twee keer ‘dippen’ in de poeder tijdens het aanbrengen. Daardoor duurt het aanbrengen helaas ook langer.

L’Oréal spreekt zelf over een fluweelachtige formule, daar ben ik het wel mee eens! Ik vind ze erg fijn aanvoelen op de lippen en heb niet het gevoel dat ik lipstick draag. Beiden kleuren blijven heel mooi zitten. Als ze er een uurtje of vier op zitten, slijten ze mooi en geleidelijk van mijn lippen af. De kleurintensiteit wordt minder, maar de kleur zit er wel nog egaal op, waardoor je niet á-la-minute hoeft bij te werken.

Helaas heb ik wel gemerkt dat de lipsticks mijn lippen een beetje uitdrogen. Ik heb sowieso al heel snel last van droge lippen, maar deze producten verergeren dat helaas wel. Als ik deze producten heb gebruikt, voed ik mijn lippen ‘s avonds met een rijke lippenbalsem!

Al met al vind ik het een heel leuk, innovatief product. Het is gemakkelijk aan te brengen en voelt super fijn op de lippen. Verder hoef je niet vaak bij te werken, omdat ze zo mooi van de lippen slijten. De L’Oréal Infallible Matte Lipsticks zijn onder andere verkrijgbaar bij Etos voor € 9,99.