POWERBANK & TELEFOONHOESJE + WINACTIE | CASETASTIC

POWERBANK & TELEFOONHOESJE + WINACTIE | CASETASTIC

Hi allemaal,

Een tijdje geleden ontving ik een pakketje van Casetastic. In dat pakketje zaten twee items: een telefoonhoesje én een powerbank! Aangezien  de vakantietijd weer is begonnen, leek het mij wel handig om dit artikel nu online te zetten. Op het moment dat ik dit typ, ligt de powerbank namelijk op te laden, zodat ik ‘m mee kan nemen op vakantie!

Over Casetastic
Casetastic is een producent van beschermhoesjes. Geen normale beschermhoesjes, maar hoesjes met de meest unieke en prachtige designs. We werken hiervoor samen met lokale en internationale artiesten.
Elk Casetastic product wordt op bestelling gemaakt in Nederland en daarna met de hand geïnspecteerd. Hierdoor kunnen we garanderen dat alle Casetastic producten van de hoogste kwaliteit zijn. We beloven dat je helemaal happy zal zijn!

Powerbank 4.000 mAh Black Marble – €24,99

We gaan beginnen met de powerbank. De powerbank wordt geleverd in een simpel, maar toch stijlvol plastic doosje. Op het doosje staat het merk, dat het om de powerbank 4000 mAh gaat én je ziet de powerbank gelijk erdoorheen, handig!

De powerbank zit in wat plastic en daaronder zie je gelijk de oplaadkabel. Ik koos dus voor de black marble variant, maar er zijn nog mega veel andere varianten te vinden in de webshop!

Wat Casetastic zegt over de powerbank:
De pocketsize powerbank heeft een print op beide zijden van de powerbank. Combineer en style met je favoriete telefoonhoesje! De powerbank laadt je smartphone tot wel 2 keer op, zo blijft je smartphone altijd ready to go. De powerbank is zowel geschikt voor een Apple smartphone als een Samsung, Huawei of Motorola. Dankzij de twee verschillende uiteinden kun je namelijk kiezen welk soort toestel je er aan koppelt. Zo kun je ook de smartphone van je vrienden er aan koppelen!

Aan de zijkant zit een uitgang voor als je de powerbank wil gaan opladen.

Als de powerbank is opgeladen, zie je een klein blauw lampje schijnen. Er is helaas wel iets wat ik mis aan deze powerbank, namelijk dat je ziet hoe vol ‘ie precies is. Je ziet alleen aan het blauwe lampje dat ‘ie nog kan opladen, maar hoe veel power er nog in zit, wordt daardoor niet duidelijk.

Zoals je ziet, is de powerbank enorm dun. Hij is net ietsje dikker dan mijn iPhone, iets wat voor een powerbank écht heel dun is. Daarnaast ie ‘ie niet alleen dun, maar ook nog heel erg lichtgewicht, handig!

Dit is hoe de powerbank er van de bovenkant uit ziet. In de eerste instantie wist ik niet goed wat ik hiermee moest. Op een gegeven moment ben ik er maar wat aan gaan friemelen, omdat ik toch wel benieuwd was naar waar het bovenstaande (op de foto) goed voor is.

OH MY GOD, DIT IS ZO HANDIG! Er kwam gewoon een kabel tevoorschijn. Maar helaas, alleen voor Android-toestellen dacht ik…

Maar toen zag ik dit…

Ik stak het kabeltje in het middelste gaatje dat je op de vorige foto zag, en…

YASSS, toen had ik ineens een Apple-oplader.

Guys, dit is toch mega handig!? In de eerste instantie vond ik bijna 25 euro écht heel veel geld voor een powerbank van 4000 mAh, maar wauw, wat heeft deze powerbank mij verrast. Door deze powerbank hoef ik niet meer te slepen met kabels (die dan weer kapot gaan in mijn tas) en heb ik gewoon een hele compacte powerbank. Ik vind ‘m het geld 100% waard!

Phonecase iPhone 6s+ Black Marble – €19,99

Hoe tof is dit telefoonhoesje?! Ik koos ‘m in dezelfde Black Marble print als de powerbank, matchy matchy! Het telefoonhoesje is een softcover.

Wat Casetastic zegt over het hoesje:
Dit Casetastic hoesje is gemaakt van hoge kwaliteit transparant TPU en is speciaal ontworpen voor de Apple iPhone 6 Plus en iPhone 6S Plus – waardoor de pasvorm perfect is. De softcover is met 3 mm lekker slank maar biedt mede door de opstaande randen optimale bescherming.
Elk Casetastic product wordt op bestelling gemaakt in Nederland en daarna met de hand geïnspecteerd. Hierdoor kunnen we garanderen dat alle Casetastic producten van de hoogste kwaliteit zijn. We beloven dat je helemaal happy zal zijn!

Ik ben een grote fan van softcover telefoonhoesjes, aangezien ze meestal -net als deze van Casetastic- beter beschermen dan een hardcase. Dat komt omdat de telefoon ook beter om de randjes heen wordt beschermd. Aangezien ik soms nogal lomp kan zijn en mijn telefoon dan ook regelmatig op de grond beland, is zo’n soort hoesje voor mij noodzakelijk.

Zoals je ziet is de zijkant van het hoesje transparant, iets waar ik erg blij om ben, aangezien ik dan wel nog de mooie roségouden kleur van mijn telefoon kan zien! Het hoesje beschermd enorm goed en heeft een mooie afwerking, wat ik zeker een groot pluspunt vind. De vergrendelknop en de volumeknoppen worden ook beschermd door het hoesje, maar wel op een prettige manier. Ik heb namelijk wel eens hoesjes gehad die dan op die punten enorm stroef waren, waardoor ik mega hard moest drukken om bijvoorbeeld mijn telefoon te vergrendelen. Gelukkig is dit hoesje lekker soepel, waardoor dat heel gemakkelijk gaat.

I LOVE MARBLE, I LOVE MY PHONE, I LOVE MY PHONECASE ÁND I LOVE MY POWERBANK!
Hoe tof ziet dit er zo samen uit? Voor nog geen 50 euro heb je een telefoonhoesje én een powerbank die matchen. Mega fashionable! Op de een of andere manier gebruik ik het hoesje niet mega vaak, geen idee waarom eigenlijk. Maar… De powerbank zit eigenlijk standaard in mijn tas, aangezien ‘ie klein, dun en licht is én ik geen extra oplader hoef mee te slepen. De powerbank is echt een musthave, een echte uitvinding!

WIL JIJ KANS MAKEN OP EEN VAN DEZE TWEE PRODUCTEN? DOE DAN TOT 2 AUGUSTUS MEE MET BOVENSTAANDE WINACTIE! 

»Maak jij ook wel eens gebruik van een powerbank?«

YouTubeBloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.