WIRELESS HEADPHONES + WINACTIE | FRESH ‘N REBEL

WIRELESS HEADPHONES + WINACTIE | FRESH ‘N REBEL

Hi allemaal,

Ik ben iemand die de hele dag door muziek luistert. Ik hou over het algemeen niet van stilte, dus er staat eigenlijk altijd wel een muziekje op. Of ik nou aan het leren ben, bezig ben met foto’s maken, een artikeltje aan het tikken ben, mijn kamer doe opruimen of aan het douchen ben, ik luister gewoon altijd naar muziek. Als ik onder de douche sta of mijn kamer opruim, geef ik de voorkeur aan wat meer up-tempo muziek, maar als ik bijvoorbeeld aan het leren ben voor een tentamen, luister ik graag akoestische muziek, omdat ik daardoor op de een of andere manier het beste kan concentreren. Ik had al een muziekbox van JBL én oordopjes van Apple in mijn bezit, maar nog geen koptelefoon. Wel was dat iets wat heel hoog op mijn verlanglijstje stond. Een tijdje geleden kwam ik dan ook in contact met Fresh ‘n Rebel, een merk dat onder andere koptelefoons produceert en verkoopt. Ik koos voor een draadloze koptelefoon in een lichtgrijze kleur en vandaag vertel ik je er alles over!

Over Fresh ‘n Rebel:
Hip en een beetje rebels: de meest stijlvolle mobiele accessoires zijn van Fresh ‘n Rebel. Of je nu luistert naar je favoriete muziek op een Rockbox Fabriq Edition of je telefoon onderweg oplaadt met een Powerbank: Fresh ’n Rebel is de juiste keuze als je maximaal gebruik wil maken van je telefoon.

Ik mocht dus een product uitzoeken op de webshop en ik wist gelijk welke het zou worden: de Caps Wireless Headphone. Ik heb gekozen voor de kleur ‘Cloud‘, een lichtgrijze kleur. Er zijn enorm veel kleuren beschikbaar, van lichtroze tot groen. De koptelefoon zit in een hele mooie, beetje luxe doos. Je ziet gelijk de koptelefoon zitten én er staat duidelijk op beschreven om welk product het gaat. Verder staat er ook op de doos vermeld dat de koptelefoon een rich sound & deep bass heeft.

Ja, deze doos is helemaal mijn ding, I love it!

Wat Fresh ‘n Rebel zegt over de Caps Wireless Headphones:
De Caps Wireless Headphones is een on-ear hoofdtelefoon met een rijk geluid, diepe bas en een cool design. Verbind hem via Bluetooth met je telefoon of MP3-speler, laat je telefoon in je zak zitten en regel je muziek of oproepen met je hoofdtelefoon. De closed-back hoofdtelefoon sluit omgevingsgeluid in de trein, vliegtuig of auto uit, zodat je onderweg ongestoord naar je favoriete muziek kunt luisteren. Met de superzachte oorkussens zit de Caps Wireless Headphones comfortabel op je hoofd en dankzij het inklapbare ontwerp is de hoofdtelefoon extra compact en stop je die gemakkelijk weg als je hem niet gebruikt. De Caps Headphones is in no-time je favoriete reisgenoot.

De Caps Wireless Headphone wordt geleverd met een interne oplaadbare batterij voor 10 uur draadloos luistergenot. Batterij bijna leeg? No worries, gebruik de afneembare krulkabel om je Caps Wireless Headphones op je telefoon aan te sluiten en naar je muziek te blijven luisteren. De kabel heeft een geïntegreerde afstandsbediening, dus je hoeft je telefoon niet meer helemaal te voorschijn te halen om een nummer te pauzeren of om een oproep te beantwoorden. 

Hoe handig is dit!? Er worden dus twee kabels meegeleverd. De eerste kabel is een gewone oplaadkabel met een mirco-USB uitgang. Daarnaast wordt er ook een krulkabel meegeleverd voor als de koptelefoon leeg is en je geen tijd hebt om ‘m op te laden. Zo ben je altijd verzekerd van een werkende koptelefoon, heel fijn!

Ik kon de kabels in de eerste instantie niet vinden, maar die zitten dus verstopt in het rondje wat je op bovenstaande foto ziet. Ik heb zelf heel veel moeite gehad met het openmaken van dat rondje waar de kabels inzitten. Uiteindelijk kwam ik erachter dat het ook op een andere manier had gekund, in plaats van het hele doosje slopen, oeps, haha!

Dit is hoe de koptelefoon eruit ziet, wauw! Het is een vrij basic koptelefoon, die trouwens enorm lichtgewicht is, namelijk maar 132 gram. Heel handig als je ‘m wil meenemen. Aan de rechterkant zie je drie knopjes, namelijk een plusje, een rondje én een minnetje. Je zet ‘m aan door een aantal seconden het ronde knopje ingedrukt te houden. Je ziet dat ‘ie aanstaat doordat er een lampje begint te knipperen. Als je via je laptop of telefoon naar Bluetooth apparaten zoekt, zie je “Headgear Caps” staan en dan kun je ze heel gemakkelijk verbinden. De plus- en minknop werken iets anders dan normaal. Normaal druk je bijvoorbeeld één keer op de plus- of minknop om ervoor te zorgen dat je geluid harder of zachter gaat én je houdt de knop normaalgesproken langer in als je wil wisselen van muziekje. Bij deze koptelefoon werkt het juist andersom, dat was even wennen, maar al snel weet je niet beter.

Aan de linkerkant zie je de uitgang voor het audiosnoer, mocht je die nodig hebben. Aan de rechterkant zie je de uitgang voor de Micro-USB kabel, zodat je de koptelefoon kan opladen. Ik vind het erg mooi dat deze uitgangen aan de onderkant van de koptelefoon zitten, want dan zie je ze niet als je de koptelefoon draagt!

Hierboven zie je het zijaanzicht van de koptelefoon. Je ziet op de caps het logo van Fresh ‘n Rebel, maar het valt amper op, dat vind ik persoonlijk wel heel erg mooi. Daarnaast kun je de twee caps ook inklappen, waardoor je de koptelefoon heel gemakkelijk mee kunt nemen!

Aan de binnenkant zie je de naam Fresh ‘n Rebel staan én er staat een L of R, zodat je precies weet hoe je de koptelefoon op moet zetten.

De oorkussens voelen enorm lekker aan als je de koptelefoon ophebt. Ze zijn heel zacht en fluffy! De kwaliteit van het geluid vind ik echt top! Het geluid klinkt inderdaad heel rijk, iets wat erg prettig is om naar te luisteren. Daarnaast beloofde Fresh ‘n Rebel ook dat de koptelefoon een goede bas zou hebben én dat heeft ‘ie zeker!

Ik ben onwijs blij met mijn nieuwste aanwinst. Ze zijn niet alleen mega fijn en handig, maar ze zien er ook nog eens stijlvol uit, I love it! Voor tijdens het sporten is een draadloze koptelefoon écht een musthave, heb ik gemerkt. Je kunt lekker rennen op de loopband zonder dat je hoeft na te denken over draadjes die in de weg hangen én een koptelefoon blijft veel beter op zijn plek zitten. Daarnaast gebruik ik de koptelefoon ook regelmatig als ik mijn kamer bijvoorbeeld wat later op de avond aan het opruimen ben. Dan kan ik toch muziek luisteren, maar dan stoor ik de anderen in huis niet. Ook voor tijdens het editten van video’s is deze mega fijn.

Al met al ben ik dus super positief over deze Caps Wireless Headphones van Fresh ‘n Rebel. Ze kosten €59,99 en de prijs-kwaliteitverhouding vind ik heel erg goed! Naast deze koptelefoon verkoopt Fresh ‘n Rebel ook onder andere oordopjes, muziekboxjes én powerbanks. Ik zou zeker een kijkje op de site nemen, want ze verkopen mega leuke spullen!

Zou jij deze koptelefoon ook mega graag in jouw bezit willen hebben? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag namelijk één van jullie blij maken met zo’n toffe koptelefoon. Je mag natuurlijk helemaal zelf kiezen welk kleurtje je graag zou willen.

YouTubeBloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.