TASTEA IBIZA FEELINGS + KORTINGSCODE

TASTEA IBIZA FEELINGS + KORTINGSCODE

Hi allemaal,

Een maandje of drie geleden schreef ik een review over de Tastea 30 dagen detox thee. Ik vond het enorm leuk (en natuurlijk lekker) om deze thee uit te proberen. Tastea heeft voor de zomer een lekkere Limited Edition thee uitgebracht: Ibiza Feelings. De naam van de thee zorgt al gelijk voor een zomergevoel, toch? Ik was enorm benieuwd naar wat deze thee voor mij zou doen. Ben je ook benieuwd?

Ik kan je zeker aanraden om mijn andere artikel over de 30 dagen detox thee te lezen. In dat artikel ga ik onder andere ook verder in op de Tastea theebeker, een echte musthave! Daarnaast vertel ik je meer over Tastea. In het kort is Tastea een bedrijf dat in 2016 werd opgericht. Er worden kwalitatieve, smakelijke blends gecreëerd die iets voor de gezondheid kunnen betekenen. De thee wordt manueel geplukt, waardoor alleen de beste blaadjes worden gebruikt voor de thee. Als je meer wil weten over Tastea, verwijs ik je door naar het andere artikel!

In dit artikel ga ik het dus hebben over de Tastea Ibiza Feelings, dé zomer Limited Edition van 2017. De 100% natuurlijke Ibizathee kan ondersteunen bij het typische eilandgevoel: ontspanning, blijdschap, gezondheid en gebieten. Het hipste eiland van Europa waar ultiem relaxen, blijdschap, gezondheid en genieten samenkomt. Dat zijn dan ook precies de punten waarop de Ibizathee kan ondersteunen. Naast het ontspannend vermogen, de superfoods en de lekkere smaak van deze thee, is aan de blend het geheime kruid van dé likeur -Hierbas- van Ibiza toegevoegd. Ik vind het enorm leuk dat deze thee is geïnspireerd op het leven op Ibiza. Helaas ben ik nog nooit naar Ibiza geweest, maar het eiland staat zeker op mijn lijstje!

De Ibizathee kan ondersteunen bij:
» Helpen ontspannen
» Stimuleren gelukshormoon
» Boosten van gezondheid
» Helpen genieten van het leven dankzij de heerlijke smaak en geur

Er zit 75 gram thee in één blik en per kopje heb je ongeveer 2,5 gram thee nodig. Je kunt er in principe dus 30 keer mee doen! Ik gebruik eigenlijk wat minder thee, omdat ik de smaak anders al snel te sterk vind!

De 100% natuurlijke ingrediënten zijn:

Date (date, rice flour), apple, balm, raspberry leaves, camomile, anise, carrot, fennel, lemon peels, verbena leaves, natural flavouring, apple quarter, yarrow, hop petals, St.-John’s-wort, peach, lavender, cornflower blue. 

Ik heb deze thee getest in een enorm drukke periode. De afgelopen paar weken heb ik het erg druk gehad met school, omdat alles afgerond moest worden. Ik ben iemand die daar enorm over kan stressen en daar soms ook echt door in de put kan zitten. Of de thee echt heeft geholpen bij het ontspannen en bij het stimuleren van het gelukshormoon, durf ik daardoor ook niet te zeggen. Dat is sowieso al iets wat heel lastig is om te concluderen, maar nu is het extra moeilijk, omdat ik het gewoon enorm druk had. Mijn lichaam reageert ook altijd anders op zo’n drukke tijd. Wél heb ik het idee dat de thee mijn gezondheid een boost heeft gegeven. Op het moment dat ik het erg druk heb, knal ik altijd door, maar op het moment dat de grootste druk van mijn schouders is, word ik vaak ziek. Mijn lichaam heeft dan rust en moet alle spanningen verwerken, waardoor ik vaak ziekjes word na een drukke periode. Op dit moment zijn mijn deadlines nog niet allemaal voorbij, maar mijn grootste stressfactor (mijn tentamen) is al een dikke week achter de rug. Normaalgesproken ben ik dan binnen een paar dagen ziek, maar dat is nu gelukkig (nog?) niet het geval. De smaak van de thee vind ik erg lekker, omdat het eigenlijk een redelijk ‘normale’ smaak heeft.

De Ibiza Feelings thee van Tastea kost €24,95, wat natuurlijk geen standaard prijsje is voor een thee. Dat deze luxe thee ook een luxe prijs heeft, komt omdat er door vele mensen wordt gekeken naar de samenstelling, de blaadjes worden met de hand geplukt én omdat de thee 100% natuurlijk is. Ik vind deze thee enorm lekker, wel gebruik ik dus iets minder thee, omdat ik ‘m anders te sterk vind. Daarbij kan ik ook wel echt zeggen dat deze thee  iets voor mij heeft gedaan! Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik ‘m denk ik zelf niet zou kopen, omdat ik de thee toch best wel prijzig vind. Ik denk dat dit wel een heel leuk cadeau is voor een echte thee-leut! Ik ben zelf iemand die zich niet de tijd neemt om te genieten van een theetje, meestal drink ik thee tussendoor, maar als jij wel een momentje voor jezelf kunt pakken om te genieten van een lekker kopje thee, is dit zeker een leuk cadeautje aan jezelf voor deze zomer! Met de kortingscode ‘ibiza-dailydaphne’ krijg je ook nog eens 10% korting op jouw bestelling. Dit geldt op het hele assortiment van Tastea, behalve op de package-deals. De kortingscode is geldig tot en met 21 juli 2017.

Naast de Ibizathee heeft Tastea ook nog vele andere soorten theeën, ieder met een eigen werking. Ze hebben onder andere thee voor een betere weerstand (Horsepower – die ik persoonlijk heel graag wil proberen, omdat ik helaas geen goede weerstand heb), om af te vallen (Skintight), ter ondersteuning van een goede nachtrust (Sweet Dreems) en nog veel meer.

»Naar welke thee ben jij het meest benieuwd?«

YouTubeBloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.