3 CADEAU IDEEËN VOOR VADERDAG

3 CADEAU IDEEËN VOOR VADERDAG

Hi allemaal,

Moederdag is net achter de rug, wat betekent dat vaderdag alweer voor de deur staat. Het hebben van lieve ouders is iets wat zeker niet vanzelfsprekend is, dus gebruik ik dagen als moeder- en vaderdag graag om ze extra in het zonnetje te zetten. Ik heb altijd het idee dat er aan vaderdag veel minder aandacht wordt besteed in vergelijking met moederdag. Toch heb ik de allerliefste bonuspapa die ik mij kan wensen, dus ga ik hem dit jaar wederom verwennen met een mooi cadeau. In dit artikel laat ik vijf cadeau ideeën zien voor vaderdag. Kijk je mee?

1. Een heerlijke geur

Ja, jullie kennen mij ondertussen. Ik ben obsessed met lekkere geuren. Een parfum is wat mij betreft echt een #1 cadeau, aangezien de ander de gekregen geur dagelijks kan opspuiten en dan dus ook iedere dag een klein momentje aan je denkt. Daarnaast zijn er zó veel verschillende geuren, dat het altijd een uitdaging is om een geur uit te zoeken die bij iemand past. Voor mijn bonuspapa heb ik de geur die je hierboven op de foto ziet besteld via Notino.nl, namelijk Armani Stronger With You. Het leuke van deze geur is dat je deze kunt laten personaliseren door er een tekst in te laten graveren. Zo kun je je cadeau extra speciaal maken. Ook geuren zoals Hugo Boss The Scent, Armani Acqua di Giò en Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme kun je laten graveren.

 

2. Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging en mannen zijn twee woorden die je niet vaak tegenkomt in één zin, haha. Op de een of andere manier hoor je vaak dat mannen het reinigen en verzorgen van het gezicht echt iets vinden voor vrouwen. Echter is het voor mannen net zo belangrijk om goed te zorgen voor hun huid. Tegenwoordig zijn er steeds meer merken die gezichtsverzorging uitbrengen die speciaal gemaakt is voor de man. Hoe leuk is het om jouw papa een heerlijke crème cadeau te geven, zodat hij zijn huid iedere ochtend en avond goed kan verzorgen? Clinique is qua huidverzorging één van mijn favoriete merken geworden. Zij hebben ook een ruim assortiment voor mannen, zeker een aanrader om eens te kijken of er iets leuks voor jouw papa tussen zit.

3. Scheren

Scheren en mannen zijn dan wel weer twee woorden die je vaak tegen komt in één zin. Ik denk dat de meeste mannen zich scheren met een standaard scheermesje, maar hoe leuk is het om je vader een hele set cadeau te doen met allerlei verschillende opzetstukjes?

Naast de drie bovengenoemde ideeeën zijn er natuurlijk nog veel meer toffe producten die je je papa cadeau kunt doen, zoals een fijne douchegel, een luxe deodorant of een heerlijke olie voor zijn baart. Notino.nl heeft een speciale pagina voor alle mannen producten, waar je dus ook de diverse categorieën kunt bekijken, handig!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een betaalde samenwerking met Notino.nl. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus deze samenwerking heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: