BACK TO SCHOOL / WORK

BACK TO SCHOOL / WORK

Hi allemaal,

De zomervakantie is alweer een paar weken achter de rug, wat voor de meesten betekent dat we weer vol in het school / werkritme zitten. Aangezien ik in het onderwijs werk, heb ik zes (!) weken zomervakantie gehad. Ik vond het heerlijk, maar ik vind het stiekem ook wel weer fijn om de structuur van mijn werkweken terug te hebben. Dit merk ik onder andere in mijn eetritme, al is daar nog wel voldoende in bij te schaven hoor, ook na alweer bijna een maand aan het werk te zijn! Ik ben een sucker voor fijne bakjes en tools die ik onderweg kan meenemen, zodat ik op een prettige en makkelijke manier mijn (meestal) healthy (ontbijt en) lunch mee kan nemen. Ik ga je in dit artikel handige lunchtrommels en andere items laten zien!

Mepal Ellipse yoghurtbeker

Een absolute must have is voor mij een beker om yoghurt / kwark en muesli gemakkelijk mee te kunnen nemen. Ik ben vaak vroeg de deur uit (lange reistijd en file enzo) en dan vind ik het fijn om mijn ontbijt op het werk te eten. En een beker als de Mepal Ellipse yoghurtbeker is daar ideaal voor. Het heeft twee losse compartimenten, waardoor je jouw muesli gemakkelijk mee kunt nemen en niet hoeft te klooien met twee verschillende bakjes. De kwaliteit van de Ellipse yoghurtbeker is ontzettend goed. Ik heb de mijne denk ik al een jaar of twee en ik gebruik ‘m heel veel. Hij is nog zo goed als nieuw! De beker kan in de vaatwasser en is hittebestendig, dus je kunt ‘m ook voor soep gebruiken, die je gewoon in de magnetron kunt opwarmen, want deze beker kan zowel in de vriezer als in de magnetron!

De Mepal Ellipse is ook te koop in een thermo versie, die lijkt me ook mega handig. Helaas is die momenteel uitverkocht, maar zodra die te koop is, gaat ‘ie gelijk mijn winkelmandje in!

Mepal Ellipse bestekset

Nog een onwijs handig product uit de Mepal Ellipse collectie is de bestekset. Het is een driedelige bestekset die bestaat uit een mes, vork en lepel. Deze worden bewaard in een kunststof houder, echt ontzettend handig. Het neemt weinig plek in in mijn tas en ik heb voortaan al-tijd mijn eigen bestek mee. Ik werk op verschillende scholen en heb niet altijd de tijd om naar een docentenkamer te lopen om daar op zoek te gaan naar bestek, dus dit is ideaal. Het bestek is gemaakt van roestvrij staal en kan gewoon in de vaatwasser. Vaste prik om het bestek ‘s avonds even in de vaatwasser te doen en ‘s ochtends ben ik weer ready to go!

Equa Smart waterfles

De Equa Smart waterfles staat echt al jaren hoog aan mijn verlanglijstje. Het is een zogeheten ‘slimme waterfles’. Je kunt deze fles koppelen aan een app, waardoor je je waterinname heel secuur kunt bijhouden. Ofja, eigenlijk doet de app dat, want je hoeft daar zelf niets voor te doen. Daarnaast pulseert de fles als je meer moet drinken. De fles is gemaakt van roestvrij staal en heeft een dubbele isolatie, waardoor je je drankje tot 24 uur koud en tot 12 uur warm kunt houden. Very handy!

Ik ben onwijs blij met mijn twee items uit de Mepal Ellipse collectie, deze worden echt veelvuldig gebruikt en zijn van goede kwaliteit. En ik hoop dat ik de Equa Smart waterfles snel van mijn verlanglijstje af kan halen, omdat ik ‘m heb aangeschaft of cadeau heb gekregen. De pink blush én de witte versie zijn zó mooi!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: