GEURKAARSEN WISHLIST 2022

GEURKAARSEN WISHLIST 2022

Hi allemaal,

Ondanks dat het er absoluut niet op lijkt als we naar buiten kijken, staat toch écht de winter voor de deur! Ik ben nog volop aan het genieten van de laatste warme dagen van dit jaar. Toch kijk ik er stiekem ook naar uit om, als mijn nieuwe appartementje straks helemaal af is, lekker cozy op de bank te zitten, met gezellige lampjes aan, kijkend naar mijn kerstboom én heerlijke geurkaarsen die branden. In dit artikel deel ik mijn huidige geurkaarsen wishlist!

Er staan echt méga veel geurkaarsen op mijn wensenlijstje. Aangezien ik zo’n liefhebber ben van geurkaarsen, heb ik veel verschillende kaarsen van diverse merken geprobeerd, waardoor mijn wishlist ook wel wat specifieker is geworden. Zo vind ik kaarsen van Bath & Body Works, DW Home en Woodwick echt helemaal het einde, terwijl Yankee Candle vroeger hoog aan mijn lijstje stond, maar ondertussen flink is gezakt. Helaas kan ik niet al mijn wishlist items met jullie delen, maar ik ga per merk een aantal geuren noemen die ik nog graag aan mijn collectie wil toevoegen. So, let’s go!

Woodwick

Woodwick is een merk dat bekend staat, zoals de naam al zegt, om zijn houten lonten. Het leuke van houten lonten is dat er een super cozy knisperend geluid van de kaars af komt als deze aan staat. Hierdoor krijg je een beetje het gevoel alsof je bij een open haard zit en dat is natuurlijk mega gezellig! Maar niet alleen zijn deze knetterkaarsen leuk omdat ze een knisperend geluid maken, ik vind ze namelijk ook heel erg mooi én kwalitatief zijn ze ook erg goed. Ik heb één kaars gehad tot nu toe, maar ik ben heel erg benieuwd naar nog een heel aantal andere geuren, zoals: Vanilla Bean, Trilogy Cozy Cabin, Warm Wool en White Honey Miel Blanc. De geuren klinken me stuk voor stuk heel goed in de oren. Het leuke van de Trilogy kaarsen is dat er drie verschillende geuren in één kaars zitten, waardoor je iedere keer verrast wordt door een nieuwe geur!

Bath & Body Works

Vorig jaar schreef ik deze blogpost over een kaars van Bath & Body Works, uit de White Barn collectie. Dit is oprecht één van mijn meest favoriete kaarsen ooit. De geur was ontzettend lekker, helemaal in mijn straatje. Daarnaast brandde de kaars ook perfect op én was de geur goed aanwezig! Ik heb de kaars met veel plezier gebruikt én er heel veel avondjes van kunnen genieten. Ik ga deze sowieso aanschaffen voor in mijn appartementje!

De geur Vanilla Bean is ook een ontzettende aanrader. Verder staan de volgende geuren nog op mijn wensenlijstje: Vanilla Pumpkin Marshmallow, Honeycrisp Apple, Pumpkin Cinnamon Bun en Cinnamon Sugared Pecans. Hoe heerlijk klinken deze namen?! Ik wil ze allemaal! Zoals je aan deze selectie kunt zien, houd ik van warme, vanille-achtige geuren, maar ook van fruitige en zoete geuren. Frisse, kruidige en hele houtachtige geuren zijn minder mijn ding. Volgens mij hebben alle net genoemde kaarsen drie lonten, net zoals de kaarsen die ik tot nu toe van het merk heb gehad. Ik vind dit echt top. De kaarsen branden daardoor ontzettend mooi op en het ziet er super chique en gezellig uit!

DW Home

DW Home is een merk waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Ik ken het nu al een tijdje en ik vind het een heel mooi, kwalitatief goed en vernieuwend merk. De kaarsen liggen qua prijsklasse net wat lager dan Woodwick en Bath & Body Works, dus zeker interessant om eens te bekijken. Ik leerde het merk een paar jaar geleden kennen en ik schreef er destijds deze blogpost over. Vanilla Sugarcane is een geur die me altijd is bijgebleven, omdat ik die zó ontzettend lekker vond! Helaas is deze geur al een hele tijd niet meer te koop en daar baal ik echt enorm van. Ondertussen staan er misschien wel 30 geuren van DW Home op mijn wensenlijstje. Het merk heeft een ruim assortiment, met wat meer standaard geuren, maar ook met hele vernieuwende en creatieve geuren, wat mij heel erg aanspreekt. Ik ga een kleine greep uit mijn wishlist opsommen: Donut Shop (omg, I neeeed this!), Cotton Candy (nog zo een!), Farmhouse Cake Batter & Vanilla, Vanilla Crème, Vanilla Cream & Bean (deze kaars is mega mooi!), Salted Caramel Truffle, Exotic Acai en Farmhouse Crisp Apple & Pear. Hoe heerlijk klinken deze geuren? Ik wil ze allemaal!

Yankee Candle

Nog even kort over Yankee Candle, een super bekend merk op het gebied van geurkaarsen. Het merk heeft mij niet omver weten te blazen. Ik heb een aantal geuren geprobeerd, die wat mij betreft eigenlijk allemaal lekkerder klonken dan dat ze roken. Daarnaast vind ik dat de kaarsen niet intens genoeg ruiken én niet heel mooi opbranden. Ze zien er ontzettend leuk uit in je interieur, maar ik zou dan écht liever gaan voor DW Home, Woodwick of Bath & Body Works!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: