MIJN BLACK FRIDAY AANRADERS

MIJN BLACK FRIDAY AANRADERS

Hi allemaal,

Black Friday is een begrip dat in Amerika al tientallen jaren hot and happening is en deze gekte is in ons kikkerlandje eigenlijk ook niet meer te missen. De kortingen slingeren je om de oren, zelfs al weken voordat Black Friday begint. Een aantal jaren geleden begonnen grote Nederlandse webwinkels ook ineens te adverteren met speciale kortingen voor Black Friday. Nederland houdt hierbij dezelfde datum aan als Black Friday in Amerika, namelijk de dag na Thanksgiving. Officieel is Black Friday pas op de 26e van deze maand, maar Notino is er al mee begonnen!

Zoals jullie ondertussen wel weten, heeft DailyDaphne.nl een doorlopende samenwerking met Notino.nl. Daarbij weten jullie als geen ander dat er alleen samenwerkingen worden aangegaan met bedrijven waar ik 100% achter sta en waar ik goede ervaringen mee heb. Notino.nl is een zeer grote webshop met een uitgebreid assortiment aan cosmetica- en verzorgingsproducten, zowel voor mannen, vrouwen en kinderen. Als je wel eens eerder een artikel hebt gelezen dat in samenwerking met Notino.nl tot stand is gekomen, ben je er waarschijnlijk van op de hoogte dat de producten die deze webshop verkoopt, een stuk voordeliger te krijgen zijn dan de adviesprijzen die merken en veel andere winkels en webshops aanhouden. De combinatie van deze factoren zorgt ervoor dat Notino.nl mijn meest favoriete webshop ever is. En vanaf nu kun je je favoriete (high-end) cosmeticaproducten (huidverzorging, make-up, etc.) voor een nog fijner prijsje scoren, want Black Friday is begonnen!

Notino.nl heeft weer een aantal mooie merken geselecteerd en geeft hier kortingen op. Je krijgt 15-40% korting op ontzettend veel mooie brandsLet’s go!

Collistar Magic Face Drops

Ik ga niet te veel woorden vuil maken aan dit product. Ik heb er vorig jaar een artikel over geschreven en dit zegt denk ik genoeg. Ik gebruik ze nog steeds met ontzettend veel plezier!

Op Collistar krijg je 20% korting!

Estée Lauder Multi-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer

Foundation is eigenlijk nooit mijn ding geweest, omdat je het vaak zó ziet en voelt zitten op de huid. Toch is mijn huid de afgelopen tijd weer wat onrustiger en had ik de neiging om er toch iets overheen te smeren. Ik ben uiteindelijk uitgekomen bij dit product van Estée Lauder. Deze moisturizer verandert van kleur op het moment dat je het aanbrengt op jouw huid. De substantie is wit van zichzelf, maar past zich aan aan jouw huidskleur. Daarnaast is de dekking minimaal, waardoor het een natuurlijk geheel wordt. Ik breng het product aan met mijn vingers, omdat het dan mooier inblend met de huid. Ik vind het echt een super fijne aanwinst in mijn make-up routine.

Op Estée Lauder krijg je 15% korting!

MAC Cosmetics

MAC Cosmetics is al jarenlang een merk waar ik mijn ogen uit kan kijken en waarvan ik een heel aantal producten met zeer veel liefde gebruik. Een tijd geleden schreef ik een uitgebreide review over een aantal lipproducten en een prachtig oogschaduwpalette. Zie de review hier beneden!

MIJN NIEUWE AANWINSTEN VAN M·A·C COSMETICS

Op MAC Cosmetics krijg je momenteel 20% korting!

ESSIE nagellak

Essie is al jaaaaaren mijn favoriete nagellak. En heel grappig, ook specifiek de kleur op deze foto: Lady Like. Wat like ik deze kleur zeg, wauw. Ik heb al zó lang niets anders meer opgehad. Het is een perfecte nude die overal bij past maar mijn huidskleur niet flets laat ogen. De nagellakken van Essie zijn van top kwaliteit, hebben ontzettend veel mooie kleuren in het assortiment en het kwastje zorgt ervoor dat je de nagellak perfect kunt aanbrengen. Ook de Good To Go topcoat is echt een aanrader!

Op Essie krijg je met Black Friday 30% korting.

Dit waren de favorieten die ik met jullie wilde delen. Er staan ontzettend veel artikelen op DailyDaphne.nl in samenwerking met Notino.nl, dus neem vooral een kijkje om nog meer mooie producten te ontdekken! Vergeet niet de code black in te voeren bij het afrekenen, alleen dan wordt de korting verrekend. Ik ga mijn winkelmandje snel vullen!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: