MIJN NIEUWSTE GEURKAARS VAN BATH & BODY WORKS

MIJN NIEUWSTE GEURKAARS VAN BATH & BODY WORKS

Hi allemaal,

De winter is qua weer by far mijn minst favoriete seizoen van het jaar. Maar oh wat vind ik het tegelijkertijd toch een gezellige periode. De huiselijke gezelligheid die (kerst)lampjes, dekentjes en heerlijke geurkaarsen met zich meebrengen is stiekem ook wel iets waar ik me in de zomer weer op kan verheugen. Warme winterse geuren als vanille, kaneel en koekjes zijn helemaal aan mij besteed. En in dit artikel ga ik je mijn allernieuwste kaars laten zien die helemaal in dit straatje past!

Bath & Body Works

Bath & Body Works is een van de grootste Amerikaanse cosmeticamerken. Het merk is gespecialiseerd in lichaamsproducten en woonaccessoires met de allerfijnste geurtjes. Het bedrijf zoekt altijd de interessantste trends en de meest onweerstaanbare geurcombinaties, waardoor elke dag van jou een mooie dag wordt. Naast de uitgebreide verzorgingscollectie, zijn ook de kaarsen van Bath & Body Works erg populair. Het aanbod is ontzettend groot, waardoor je in elk interieur een unieke en comfortabele sfeer creëert.

Bath & Body Works is lange tijd heel lastig verkrijgbaar is geweest in Nederland. Gelukkig verkoopt Notino.nl een groot deel van het assortiment van dit prachtige merk. Er zijn onder andere geurkaarsen, auto luchtverfrissers en room sprays te koop. Een hele ruime keuze aan geuren, dus voor ieder wat wils!

Looks

Als je de foto’s al goed bekeken hebt, zie je dat het merk Bath & Body Works helemaal niet terugkomt op de verpakking van de kaars. Het merk dat genoemd staat is ‘White Barn’. Toen ik mijn kaars binnen kreeg, dacht ik dat ik fout had gekeken met bestellen en een kaars had besteld van een ander merk. Dat zou natuurlijk zomaar kunnen, gezien er veel merken zijn die de looks van hun producten inspireren op die van Bath & Body Works. Gelukkig had ik niet fout gekeken en is White Barn wel degelijk een product van Bath & Body Works.

White Barn is een collectie van Bath & Body Works. De kaarsencollectie biedt verfijnde geuren, neutralere kleuren en tijdloze decoratie. Daarentegen bevatten de kaarsen uit de Bath & Body Works collectie levendige kleuren, seizoensgebonden ontwerpen en zijn deze opvallender in je interieur. Maar net waar je voor wil gaan dus!

De Cinnamon Spiced Vanilla Scented Candle is écht prachtig. De kaars staat ontzettend chique en mooi in ons interieur. Het is een flinke glazen pot, waardoor ‘ie zeker opvalt. Toch maakt de kleurencombinatie van champagne en antraciet dat de kaars mooi samensmelt en niet te out going is. De deksel van de kaars voelt zwaar en luxueus aan. Bij het openen van deze deksel komen de drie lonten van de kaars tevoorschijn.

Scent

Naast de looks gaat het natuurlijk vooral om de geur. Ik heb nog honderd kaarsen staan en toch besloot ik mezelf vooral niet sterk te houden toen deze kaars tevoorschijn kwam tijdens het online shoppen. Ja, oeps. Ik vond ‘m zó mooi, maar daarnaast klonk de geur me heerlijk in de oren. De geurnoten zijn, komt ‘ie: kaneel, vanille en suiker. He-le-maal op mijn lijf geschreven. En ja, toen de kaars werd thuisbezorgd bleek de geur helemaal volgens verwachting te zijn. Heer-lijk!

Hoe intens de geur ruikt weet ik heel eerlijk gezegd nog niet. Momenteel ben ik herstellende van Corona en ruik ik nauwelijks iets, laat staan deze geurkaars. Ik kan je wel meegeven dat ik ontzettend goede verhalen over deze kaarsen heb gehoord enme dus ook écht niet kan voorstellen dat deze kaars me teleur gaat stellen.

Prijs en verkrijgbaarheid

Ik heb de Bath & Bodyworks Cinnamon Spiced Vanilla geurkaars via Notino.nl besteld voor €29,90.

Het is trouwens goed om te weten dat de prijzen bij Notino.nl dynamisch zijn. Het kan dus voorkomen dat als je deze blogpost leest, de prijs anders is t.o.v. de prijs in het artikel benoemd staat.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: