MIJN BLACK FRIDAY SHOPPING TIPS | NOTINO.NL

MIJN BLACK FRIDAY SHOPPING TIPS | NOTINO.NL

Hi allemaal,

Black Friday is een begrip dat in Amerika al tientallen jaren hot and happening is en deze gekte begint zich ook uit te breiden naar ons kikkerlandje. Een aantal jaren geleden begonnen grote Nederlandse webwinkels ook ineens te adverteren met speciale kortingen voor Black Friday. Nederland houdt hierbij dezelfde datum aan als Black Friday in Amerika, namelijk de dag na Thanksgiving. Officieel is Black Friday pas op de 26e van deze maand, maar Notino is er al mee begonnen!

Zoals jullie ondertussen wel weten, heeft DailyDaphne.nl een doorlopende samenwerking met Notino.nl. Daarbij weten jullie als geen ander dat er alleen samenwerkingen worden aangegaan met bedrijven waar ik 100% achter sta en waar ik goede ervaringen mee heb. Notino.nl is een zeer grote webshop met een uitgebreid assortiment aan cosmetica- en verzorgingsproducten, zowel voor mannen, vrouwen en kinderen. Als je wel eens eerder een artikel hebt gelezen dat in samenwerking met Notino.nl tot stand is gekomen, ben je er waarschijnlijk van op de hoogte dat de producten die deze webshop verkoopt, een stuk voordeliger te krijgen zijn dan de adviesprijzen die merken en veel andere winkels en webshops aanhouden. De combinatie van deze factoren zorgt ervoor dat Notino.nl mijn meest favoriete webshop ever is. En vanaf nu kun je je favoriete (high-end) cosmeticaproducten (huidverzorging, make-up, etc.) voor een nog fijner prijsje scoren, want Black Friday is begonnen!

Normaalgesproken selecteert Notino.nl een aantal mooie brands waar zij dat jaar kortingen op geven. Voor dit jaar hebben zij het anders aangepakt. Je krijgt met de code ‘notino’ namelijk 15% korting op alles wat met cosmetica te maken heeft. Op mega mega mega veel merken en producten dus! Ik heb zó ontzettend veel favoriete producten ontdekt die bij Notino.nl te koop zijn én ik een aantal van mijn ultimate faves met jullie te delen in dit artikel. Let’s go!

Kérastase producten

Kérastase is qua haarverzorging echt by far mijn meest favoriete haarmerk geworden. Ik gebruik eigenlijk niets anders meer. Voor mijn blonde lokken werkt de Blond Absolu lijn heel fijn, maar mijn holy grail lijn is toch wel de Résistance. Echt zó ontzettend fijn. Ik gebruik het liefste het masker (Résistance Masque Thérapiste) én de bijbehorende shampoo (Résistance Bain Thérapiste). Als je het masker in de lengtes aanbrengt op droog haar en dan een halfuurtje (of langer) laat intrekken voordat je de douche in stapt, ruiken je haren zó ontzettend lekker na het wassen. Echt zó intens! Ik wil nooit meer iets anders denk ik, haha. Mocht jouw haar andere behoeftes hebben, kun je ook zeker een kijkje nemen bij Kérastase. Het merk heeft ontzettend veel verschillende lijnen en to be honest denk ik dat alle producten van dit merk wel fijn zijn!

Dior Rouge Dior Forever Liquid

Bij één van mijn bestellingen kreeg ik een tijdje geleden een kleine sample mee van de Rouge Dior Forever Liquid lipproducten. Ik heb een aantal keren gebruik kunnen maken van de sample voordat ‘ie leeg was. En oh, wat was ik direct verkocht. De kleur is prachtig (tint 100 – Forever Nude), de verpakking is te mooi én de kwaliteit van dit product is misschien wel de beste van alle producten die ik in mijn stash heb. De kleur is intens, matte en niet droog. Het blijft ook echt ge-wel-dig zitten! Echt een enorm mooie aanwinst in mijn stash.

Collistar Magic Face Drops

Ik ga niet te veel woorden vuil maken aan dit product. Ik heb er vorig jaar een artikel over geschreven en dit zegt denk ik genoeg. Ik gebruik ze nog steeds met ontzettend veel plezier!

Estée Lauder Multi-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer

Foundation is eigenlijk nooit mijn ding geweest, omdat je het vaak zó ziet en voelt zitten op de huid. Toch is mijn huid de afgelopen tijd weer wat onrustiger en had ik de neiging om er toch iets overheen te smeren. Ik ben uiteindelijk uitgekomen bij dit product van Estée Lauder. Deze moisturizer verandert van kleur op het moment dat je het aanbrengt op jouw huid. De substantie is wit van zichzelf, maar past zich aan aan jouw huidskleur. Daarnaast is de dekking minimaal, waardoor het een natuurlijk geheel wordt. Ik breng het product aan met mijn vingers, omdat het dan mooier inblend met de huid. Ik vind het echt een super fijne aanwinst in mijn make-up routine.

Notino Beauty Electro Collection

Een spiegel die jouw gezicht perfect belicht met een op daglicht gelijkend licht, dat is deze Beauty Electro spiegel van Notino. Deze spiegel heb ik nu een aantal maanden in huis en is écht een item geworden waar ik niet meer zonder mee wil. De spiegel is mooi, geeft intens licht, kun je op verschillende standen instellen én is echt een uitkomst voor deze winterse dagen. Ik hoef me nooit meer zorgen te maken over hoe mijn make-up eruit zou zien als ik buiten kom..

Dit waren de favorieten die ik ditmaal met jullie wilde delen. Er staan ontzettend veel artikelen op DailyDaphne.nl in samenwerking met Notino.nl, dus neem vooral een kijkje om nog meer mooie producten te ontdekken!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: