ALIEN GODDESS EAU DE PARFUM

ALIEN GODDESS EAU DE PARFUM

Hi allemaal,

Het is alweer een tijdje geleden dat er een parfum review is verschenen op DailyDaphne.nl, maar vandaag gaan we daar verandering in brengen! De winter staat weer voor de deur en dat betekent dat er ook weer veel nieuwe geuren worden gelanceerd. In dit artikel vertel ik je alles over de nieuwste geur van Mugler: Alien Goddess.

Nog niet eerder kwam er een artikel op DailyDaphne.nl voorbij van een Mugler parfum. De geuren zijn normaalgesproken niet helemaal mijn ding. Afgelopen zomer bestelde ik mijn eerste parfum van Mugler, namelijk Angel Nova, een heerlijk zoete zomergeur. De geur heb ik afgelopen zomer met veel plezier gebruikt, dus toen Mugler met een nieuwe geur in de Alien-lijn uitkwam, werd ik gelijk nieuwsgierig. Toen ik de geurnoten bekeek, dacht ik gelijk dat deze geur wel eens iets voor mij zou kunnen zijn. Op de gok heb ik de geur besteld, omdat ik stiekem geen zin had om deze te gaan ruiken in de parfumerie. En het pakte goed uit!

About

Het nieuwste vrouwenparfum van Mugler, Alien Goddess, is een heilige belofte van vrouwelijkheid en hoop. In een tijd waar mensen op zoek zijn naar licht in de duisternis, baant een zonnegodin de weg naar een miraculeuze maar reële lotsbestemming. De vrouw die Alien Goddess eau de parfum draagt, is in perfecte harmonie met haar lichaam en ziel. Ze is klaar om de wereld om haar heen te vergroten met glorie, vrijgevigheid en welwillendheid.

De boodschap achter dit nieuwe Eau de Parfum van Mugler gaat dus over de huidige tijd waarin we leven en de kracht om boven alles te staan. Om het positieve in alles te blijven zien. Een betere wereld; verbonden met de natuur, spiritueel ontvankelijk, veerkrachtig en creatief. Mugler gelooft in de kracht van onze generatie Z en in alles waar zij voor staan; verbondenheid, denken in kansen, verantwoordelijkheid, vertrouwen en ga zo maar door.

Looks

De geuren van Mugler zijn, naar mijn mening, écht ontzettend mooi. De flacon van Alien Goddess is ook prachtig. Het uiterlijk van de flacon is hetzelfde als die van de andere Alien geuren. De originele geur heeft een paarse kleur, maar er is ook een blauwe, lichtroze en donkerroze én nu dus ook een gouden. En to be honest? Deze gouden variant is by far mijn favoriet! Wat een enorm mooi pareltje is dit zeg. Een hele mooie toevoeging aan mijn parfum stash.

Zoals je misschien wel ziet, heeft de geur die ik heb gefotografeerd een andere look dan je gewend bent van de Mugler Alien geuren. Dat komt omdat dit het aller kleinste, travel size, formaatje is. 10 milliliter om precies te zijn. Aangezien ik niet zeker wist of ik de geur lekker zou vinden én ik al zó ontzettend veel geuren heb, besloot ik deze mini variant aan te schaffen in plaats van een full size. En hoe fijn is dit formaat voor in je tas?!

Scent

Alien Goddess is een stralende formule van een bergamot essence en super infusie van jasmijn grandiflorum uit India, verwarmt met een premium Madagaskar bourbon vanille infusie en cashmeran. Als een zonovergoten omhelzing zijn de houtachtige ondertonen en de langhoudende noten als een blijvende herinnering die je nog niet helemaal los kunt laten.

> Top noten: kokos water, bergamot
> Hart noten: jasmijn, heliotrope
> Basis noten: bourbon vanille, cashmeran

Ondanks dat de geur nu vlak voor de winterperiode wordt uitgebracht, is het geen overtuigende winterse geur. Dat wist ik natuurlijk al toen ik ‘m bestelde, gezien de geurnoten. Echter leek me de combinatie tussen de zomerse noten (kokoswater én verschillende bloemen) en de warme noten van vanille en cashmeran écht heerlijk. En gelukkig had ik gelijk. Als ik moet kiezen, is de geur overwegend zomers, maar eigenlijk is ‘ie iedere dag van het jaar heerlijk om te gebruiken. Het is een heerlijke vrouwelijke, zachte, maar sprekende geur. In de winter zul je ‘m op doen en bij het ruiken ervan denken aan de fijne, warme zomerzon, zonder dat de geur te zomers is en niet passend zou zijn bij de tijd van het jaar.

Prijs en verkrijgbaarheid

Mugler Alien Goddess Eau de Parfum is in veel verschillende varianten te koop. De prijzen bij Notino.nl zijn op dit moment: 10 milliliter – €25,00 | 30 milliliter – €64,20 | 60 milliliter – €90,70 | 90 milliliter – €110,50 | 100 milliliter (navulfles) – €96,50.

Let op: de flacon die op de foto’s te zien is (10ml) is niet navulbaar.

Conclusie

Alien Goddess is écht een heerlijke geur die iedere vrouw in haar collectie wil hebben. De combinatie tussen de frisse zomerse en warme winterse noten is ontzettend goed neergezet. Als mijn kleine flacon op is, gaat er zeker een grote voor in de plaats komen. Ik ben helemaal blij met dit lekkere luchtje!

Het is trouwens goed om te weten dat de prijzen bij Notino.nl dynamisch zijn. Het kan dus voorkomen dat als je deze blogpost leest, de prijs anders is t.o.v. de prijs in het artikel benoemd staat.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: