ULTIMATE ADVENT CALENDAR 2021 | THE BODY SHOP

ULTIMATE ADVENT CALENDAR 2021 | THE BODY SHOP

Hi allemaal,

I’m so excited, I just can’t hide it! Het is weer tijd voor een adventskalender unboxing én dat betekent dat de feestdagen er weer aankomen, whoop whoop! De ‘R’ zit weer in de maand, de schappen liggen vol met pepernoten én dus kunnen de adventskalenders ook zeker niet meer ontbreken. En wat ben ik blij dat ik die van The Body Shop wederom in mijn bezit heb, aangezien de inhoud mij tot nu toe nog nooit teleur gesteld heeft. The Body Shop is dus weer van de partij en brengt, zoals elk jaar, niet één, niet twee, maar drie kalenders uit, voor ieder wat wils. Oké, let’s go!

About…

Het aller leukste is het natuurlijk om te wachten tot de decembermaand voordat je een kijkje gaat nemen in een adventskalender. Toch zou ik het zelf fijn vinden om te kunnen spieken wat er nu in zo’n kalender zit, voordat ik er eentje zou aanschaffen. Tegenwoordig zijn er namelijk veel kalenders waar een aardig prijskaartje aan zit. Het is natuurlijk heel fijn om voorafgaand aan de aankoop te kunnen bekijken of de inhoud je aanspreekt. Mocht je de inhoud van deze kalender nog niet willen zien, raad ik je aan om snel weg te klikken. Ik ga je in deze blogpost namelijk de gehele inhoud van de nieuwste kalender van The Body Shop laten zien.

Mocht je het leuker vinden om de unboxing op de dag van het daadwerkelijke vakje te zien, kun je van 1 t/m 25 december terecht op mijn Instagram account (@dailydaphne.nl). Daar ga ik namelijk iedere dag een vakje openen!

The Body Shop heeft dus drie verschillende adventskalenders uitgebracht; Share the Joy (€55,00 – waarde van €92,00), Share the Love (€90,00 – waarde van €135,50) en Share Love & Joy (€130,00 – waarde van €228). De kalender die in deze review te zien is, is de meest exclusieve versie: Share Love & Joy Ultimate Advent Calendar.

SPREAD THE LOVE TO PEOPLE AND THE PLANET

“Dit jaar vormen de Adventskalenders van The Body Shop® een eerbetoon aan alle acts of kindness. Alle kleine, lieve dingen die elke dag weer worden gedaan. Miljoenen mantelzorgers en vrijwilligers over de hele wereld. Zonder er iets voor terug te vragen zorgen zij voor mensen met een beperking en bieden ze hulp aan wie het moeilijk heeft. Door te doen wat ze doen maken ze een groot verschil in het leven van anderen.

Koop je een van deze adventskalenders, dan draag je bij aan organisaties verspreid over de wereld die ondersteuning bieden aan vrijwilligers die het hele jaar door klaarstaan voor anderen. Samen met jou wil The Body Shop wereldwijd £ 500.000 doneren. 

In elk doosje in de kalender vind je een body-loving surprise, maar daarnaast ook een kleine act of kindness. Met deze acties kun je in de donkere dagen voor de kerst een lichtje laten schijnen in het leven van iemand om je heen.

LOOKS

Deze nieuwste adventskalender heeft een mooi pop-up design die je meeneemt naar een vrolijke kerstwereld. De producten zitten in doosjes. Op deze doosjes staan leuke illustraties, maar ook, zoals je net al las, kleine acts of kindness. Dat zijn ideetjes voor dingen die je kunt doen voor een ander, echt super leuk! Dankzij de ladeconstructie van de pop-up kalender is hij ook perfect om je knutselspullen en andere kleine dingetjes in op te bergen. Dus ook als kerst voorbij is en alle vakjes leeg zijn, komt hij nog van pas. Je kunt ‘m ook helemaal pimpen op jouw manier: knutselmiddagje in coming!

WHAT’S IN IT?

DOOSJE 1 TOT EN MET 5

1. British Rose Shower Gel 250ml (full size – €7,00) | 2. Camomile Cleansing Butter (travel size – €5,00) | 3. Vitamin E Hydrating Toner (full size – €13,00) | 4. Konjac Sponge (overig – ± €5,00) | 5. Vitamin E Face Wash (full size – €13,00)

Wat een super leuke producten om mee te starten. Ik ben grooooot fan van de Vitamine E lijn. Dat is écht een van mijn favoriete lijnen van The Body Shop, dus heerlijk dat daar gelijk twee producten van in de kalender zitten. Daarentegen vind ik het wel jammer dat we gelijk starten met een travel size product én een -wat mij betreft- ‘opvul’ product. The Body Shop verkoopt normaalgesproken geen Konjac Sponge, dus ik heb de prijs een beetje gegokt. Een mini Camomile Cleansing Butter is trouwens wel heel handig, dus ik zal niet gelijk te streng zijn!

DOOSJE 6 TOT EN MET 10

6. Shea Shower Cream (travel size – €3,00) | 7. Coconut Lip Butter (full size – €5,00) | 8. Oval Bath Sponge (full size – €5,00) | 9. Berry Bath Blend (full size – €8,00) | 10. Chinese Gingseng & Rice Face Mask (travel size – €6,00)

Om héél eerlijk te zijn vind ik deze ronde een beetje teleurstellend. Twee travel size producten, een kleine Lip Butter, een Bath Blend in precies dezelfde geur als vorig jaar én een spons. Ik moet wel zeggen dat die Berry Bath Blend wel écht helemaal het einde is, al ben ik natuurlijk ook heel nieuwsgierig naar de andere varianten. Het sponsje trekt wel mijn aandacht. Het is standaard te koop bij The Body Shop, maar deze versie heeft een Christmassy vibe. Het product belooft een milde peeling te zijn én ervoor te zorgen dat je douchegel flink gaat schuimen en daar houd ik mega van, dus ik ben benieuwd! Afgelopen jaar zat er een full size masker in een potje in de kalender, dus het was leuk geweest als deze variant niet travel size zou zijn, maar een grote variant.

DOOSJE 11 TOT EN MET 15

11. Vitamin C Sheet Mask (full size – €5) | 12. Vitamin C Glow Boosting Moisturiser (full size – €24,00) | 13. Mango Body Mist (full size – €12,00) | 14. Shea Shampoo (full size – €8,00) | 15. Pink Grapefruit Lip Butter (full size – €5,00)

Yes yes yes! Dit is hoe ik het graag zie. I LOVE de Vitamine C lijn van The Body Shop. Het masker is groot favoriet sinds ‘ie te koop is. Ik schreef er twee jaar geleden een artikel over. Ik ben onwijs benieuwd naar de Glow Boosting Moisturiser. Naast het feit dat de waarde erg hoog is, lijkt het product me ook zó fijn. De Body Mist vind ik ook ontzettend leuk om terug te vinden in deze kalender. En die geur van mango is toch zó lekker. De shampoo met sheaboter is ook ontzettend fijn en Lip Butters kun je nooit genoeg hebben, dus ook deze uit de Pink Grapefruit lijn is meer dan welkom!

DOOSJE 16 TOT EN MET 20

16. Shea Conditioner (full size – €8,00) | 17. British Rose Body Scrub (travel size – €5,00) | 18. Mango Hand Cream (full size – €5,50) | 19. Mango Body Yoghurt (full size – €10,00) | 20. British Rose Hand Cream (full size – €5,50)

In doosje 16 vinden we de conditioner die passend is bij de shampoo uit vakje 14. Heel fijn om ze zo samen te kunnen gebruiken. Dat vind ik trouwens wel met meer dingen. Er komen meerdere producten terug uit de British Rose lijn, zo ook de handcrème en Body Scrub, passend bij de douchegel die in het begin van de kalender zat. Maar ook de Mango lijn is flink vertegenwoordigd met een handcrème, Body Yoghurt én Body Mist. Echt heerlijk om deze producten allemaal samen te kunnen gebruiken!

DOOSJE 21 TOT EN MET 25

21. Himalayan Charcoal Face Mask (travel size – €6,00) | 22. Shea Body Lotion (full size – €11,00) | 23. Drops of Youth™ Sheet Mask (full size – €6,00) | 24. Drops of Youth™ Concentrate (full size 30ml – €30,00) | 25. Avocado Body Butter (full size – €17,00)Ja hoor, ook deze vakjes maken mij ontzettend blij. En dan gaat mijn aandacht vooral uit naar de twee producten uit de Drops of Youth™ lijn. Ik denk dat dat mijn all time fave productlijn van The Body Shop is. De geur, de formules, de manier waarop mijn huid erop reageert, echt heerlijk. Over het sheet mask heb ik een review geschreven én dit is tot op heden één van mijn meest favoriete maskers. Dus ik ben echt mega blij dat die erin zit. En als je het masker fijn vindt, vind je andersom ook het serum fijn, gezien het serum in het masker verwerkt zit. De Drops of Youth™ Concentrate is groot favoriet hier in huis, dus ik was zeker niet de enige die een sprongetje maakte toen deze tevoorschijn kwam uit vakje 24. Het laatste vakje bevat de Avocado Body Butter, wat ook heel tof is, gezien dit de nieuwste toevoeging is aan de Body Butter-collectie van The Body Shop.

[foto]

MIJN MENING

De inhoud van deze Share Love & Joy Ultimate Advent Calendar is écht weer prachtig. Het overgrote deel van de producten is full size, de producten zijn heel afwisselend, zowel qua geuren als qua productsoorten. Toch heb ik twee kleine opmerkingen. Als je deze kalender afgelopen jaar ook gehad hebt, zullen er een aantal producten overeenkomen. Enerzijds heel fijn, aangezien de producten heel fijn zijn én ik er dus ook echt blij mee ben. Anderzijds had ik het ook wel heel leuk gevonden als bijvoorbeeld de geur van de Bath Blend dit jaar een andere was geweest, zodat ik met meer producten kennis kon maken. Daarnaast zie ik, als ik de kalender vergelijk met de kalender van afgelopen jaar, dat er in vergelijking met vorig jaar minder full size producten in zitten. Als ik niet zou vergelijken, zou ik deze kalender écht oprecht een 10 geven, maar stiekem is het natuurlijk wel jammer dat er minder full size producten in zitten, dus nu geef ik een dikke 9 voor deze inhoud.

CONCLUSIE

De kalenders van The Body Shop oprecht één van de leukste kalenders. Je krijgt écht waar krijgt voor je geld als je de kalender van The Body Shop aanschaft. De waarde ligt namelijk bijna dubbel zo hoog als de prijs die je ervoor betaald en daarnaast zijn de producten heel bruikbaar, voor iedereen. Ik vind het ook super leuk dat er vaak meerdere producten van een lijn in zitten. Good to know is trouwens dat er dit jaar, zoals je hebt gezien, ook geen producten uit de kerstcollectie in de kalender zitten. Twee jaar geleden was dit wel het geval, maar ook vorig jaar kwamen deze producten niet voor. Ik beschreef afgelopen jaar ook al dat ik die producten een mooie toevoeging zou vinden, dus The Body Shop: willen jullie volgend jaar naar mij luisteren? 🙂

De Ultimate Advent Calendar is, zoals ik aan het begin van dit artikel al benoemde, de duurste variant. Ik heb de inhoud van de andere twee kalenders ook bekeken en deze zien er ook, like always, goed uit. Als je liever een kalender koopt waar veel / meer travel size producten in zit, kun je voor een van de andere twee kalenders gaan. Ik ben in ieder geval super tevreden en blij met de inhoud en kan deze kalender zeker aanraden!

De adventskalenders zijn (alle drie!) al te koop. Je kunt ze vinden in de winkel, maar ook online!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel kan producten bevatten die beschikbaar zijn gesteld ter review.

Delen: