L’OREAL PARIS REVITALIFT FILLER ANTI-RIMPEL SERUM

L’OREAL PARIS REVITALIFT FILLER ANTI-RIMPEL SERUM

Hi allemaal,

Naast het feit dat onze huid het grootste orgaan van ons lichaam is én we het daarom heel goed willen beschermen, is onze huid natuurlijk ook een heel belangrijk onderdeel van hoe wij onszelf én anderen ons zien. Ik wil mijn huid zo goed mogelijk verzorgen, zodat ik lekker in mijn vel zit. Als je vaker mijn blogs hebt gelezen, heb je de afgelopen maanden vaker teruggelezen dat ik huidverzorging steeds interessanter begin te vinden. Ik heb nog héél veel te leren als het op dit onderwerp aankomt, maar ik vind het super leuk om nieuwe producten te testen en om te kijken welke werking het op mijn huid heeft.

In de tijd dat ik bij Etos werkte, was L’Oréal écht een merk waar ik mijn ogen kon uitkijken. Het merk bracht geregeld nieuwe producten uit en bijna altijd spraken ze me heel erg aan en werd ik er nieuwsgierig van. Ondertussen werk ik al dik twee jaar niet meer voor het leuke bedrijf, maar merk ik wel dat L’Oréal mij continue nieuwsgierig blijft maken, zo ook met het product dat vandaag centraal staat in dit artikel: het L’Oréal Paris Revitalift Filler Anti-Rimpel Serum.

Het L’Oréal Paris Revitalift Filler Anti-Rimpel Serum belooft moeiteloos raad te weten met tekenen van huidveroudering. Het zou de huid er jonger uit moeten laten zien en rimpels glad moeten strijken. Dit kan dankzij het Hyaluronzuur, dat de rimpels van binnenuit opvult en dat tegelijkertijd voor een diepgaande hydratatie van de huid zorgt. Hyaluronzuurserums zijn écht mijn fave.

Waarschijnlijk heb je al vaker van Hyaluronzuur gehoord. Het is een veelzijdig ingrediënt waaraan wonderbaarlijke eigenschappen worden toegeschreven. Het is een vochtinbrengende stof die van nature voorkomt in ons lichaam. Hyaluronzuur kan, in verhouding tot haar massa, grote hoeveelheden water aan zich binden – tot duizend keer zijn eigen gewicht. Dat zorgt ervoor dat het snelle migratie van cellen ondersteund, wat leidt tot een verbeterde weefselvernieuwing en een betere toevoer van voedingsstoffen en zuurstof. Het draagt daardoor niet alleen bij tot snellere genezing van littekens, maar het houdt de huid ook stevig en soepel en zorgt voor de productie van nieuwe collageen- en elastinevezels, wat er weer voor zorgt dat de huid er mooi jong en stralend uit ziet.

Het L’Oréal Paris Revitalift Filler Anti-Rimpel Serum bevat zowel macrohyaluronzuur (0,5%), dat bijdraagt aan de hydratatie van de huid en egalisering van het huidoppervlak, als microhyaluronzuur (1%), dat rimpels opvult van binnenuit.

Het flesje ziet er, zoals we van L’Oréal Paris gewend zijn, erg mooi uit. Het is een doorzichtige glazen flacon met een paarse kleur. De verpakking heeft rood-roze accenten en een pipetje.

De substantie van het serum is erg licht en glad. Je hebt zo’n 2-3 druppels nodig per gebruik en je kunt het serum zowel ‘s ochtends als ‘s avonds gebruiken. Het serum laat zich door de fijne substantie heel gemakkelijk verdelen over de huid, waardoor het een snelle extra stap is in jouw routine, mocht je nog geen serum gebruiken. De geur vind ik ontzettend lekker. Het is niet te overheersend, maar écht ontzettend aangenaam. I like!

Ik ben natuurlijk pas 23 jaar, dus échte rimpels heb ik (gelukkig!) nog niet. Wel weet ik hoe belangrijk het is om preventief te beginnen met anti-rimpel verzorging voor de huid. Het serum zorgt voor mij vooral voor een bom aan hydratatie, echt ontzettend fijn. Ik heb hele goede before en after foto’s gezien van vrouwen die het serum ook voor langere tijd hebben gebruikt en waarbij je écht ziet dat het serum veel voor de rimpels heeft gedaan, of eigenlijk tégen de rimpels, haha. Houd er bij dit soort producten wel rekening mee dat zodra je stopt met het gebruiken ervan, de stevigheid en het vollere gevoel van de huid zullen afnemen.

Ik vind het L’Oréal Paris Revitalift Filler Anti-Rimpel Serum écht een toppertje. Het eerste flesje is nu voor meer dan de helft op en het tweede staat al op me te wachten. Het is echt een top serum voor iedereen die haar huid extra hydratatie wil geven.

Ik heb het serum bij Notino.nl besteld voor €12,95, écht een koopje, aangezien ditzelfde product voor zo’n €35,00 bij de drogist te koop is. Give it a try en ik weet zeker dat je een nieuwe favoriet hebt ontdekt!

Het is trouwens goed om te weten dat de prijzen bij Notino.nl dynamisch zijn. Het kan dus voorkomen dat als je deze blogpost leest, de prijs anders is t.o.v. de prijs in het artikel benoemd staat.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: