FAVORIETE HYDRATERENDE CRÈMES

FAVORIETE HYDRATERENDE CRÈMES

Hi allemaal,

De ‘R’ zit alweer in de maand (helaas). Ik ben niet zo’n fan van de herfst en winter. Geef mij maar lekker zon en warmte. In de herfst en winter is het vaak nodig om de huid extra te hydrateren. Mijn huid is altijd heel gevoelig voor weersverandering. Als ik niet uit kijk, heb ik letterlijk velletjes aan mijn gezicht hangen doordat mijn huid zó droog is. Ik ga in dit artikel mijn favoriete hydraterende crèmes uit het assortiment van Notino.nl met jullie delen!

Het is onwijs belangrijk om je huid goed te hydrateren. Als je huid te droog wordt, is de kans op rimpelvorming groter. Lekker hydrateren dus!

Clinique Moisture Surge Intense gel-crème

Een van mijn all time fave gezichtscrèmes die goed hydrateert is de Clinique Moisture Surge Intense 72h Lipid-Replenshing Hydrator (geen lange naam gelukkig, pfoe!). Dit is zo’n ontzettend fijne crème, echt! Dit product is een kei in het hydrateren van de huid, maar trekt tegelijkertijd ook goed in door de gel-crème formule. Het product ruikt heel neutraal en laat zich gemakkelijk verdelen over de huid. Dit is écht een crème die je standaard in je kast wil hebben staan!

Clinique heeft ook de 100h variant van de Moisture Surge crème, die doet ook ontzettend goed zijn werk, maar ik vind persoonlijk de structuur van de 72h variant prettiger, omdat die voller aanvoelt op je gezicht en dat vind ik heer-lijk smeren! Maar eigenlijk zijn het beiden aanraders.

Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharge Concentrate

Ook dit product van de Moisture Surge lijn van Clinique is een echte aanrader. Het is een mega hydrateren serum dat je onder je crème kunt aanbrengen. Dit serum trekt onwijs snel in en is erg effectief. Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen. Gewoon heel fijn!

 

Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Glow Liquid Moisturizer

Lancôme is by far een van mijn favoriete high end merken. Ik vind het zó fijn! En deze Anti-Stress Glow Liquid Moisturizer uit de Hydra Zen lijn is een absolute favoriet. Ik heb al twee of drie van deze flesjes opgemaakt, waarvan een paar weken geleden de laatste (sad!) en ik mag van mezelf even geen nieuwe kopen, omdat ik nog zó onwijs veel skincare producten heb staan. Maar dat ik deze niet meer heb, is echt een groot gemis. Het product zit tussen een serum en een crème in en dat maakt ‘m wat mij betreft heel erg uniek. Ik gebruik ‘m graag in combinatie met mijn zelfbruiner, of om eventjes wat extra te hydrateren. In de zomer hydrateert ‘ie meer dan genoeg en kun je ‘m als op zichzelf staande dagcrème gebruiken.

The Body Shop Hemp Overnight Nourishing Rescue Mask

Dit masker is speciaal ontwikkeld om de droge, trekkerige en vochtarme huid weer op pijl te brengen. De hennepolie die aan het masker is toegevoegd, kan de natuurlijke vochtbalans van de huid perfect herstellen. Het is de bedoeling dat je het masker 5 tot 10 minuten laat intrekken en dat je het daarna in de huid masseert. Het overtollige product veeg je met een tissue of droog doekje weg. Er blijft dan een laagje op de huid zitten. Het gevoel van dat laagje op de huid is te vergelijken met een nachtcrème. Dit laat je gedurende de nacht in de huid trekken, zodat de huid gedurende de nacht optimaal gehydrateerd wordt. De geur van de Hemp producten is vrij aanwezig, niet helemaal mijn ding. Ondanks de geur die niet helemaal mijn ding is, gebruik ik het masker met heel veel plezier!

Dit waren mijn favoriete hydraterende producten die ik zeker kan aanraden om te bekijken voor komende winter!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: