AFTER SUN AANRADERS

AFTER SUN AANRADERS

Hi allemaal,

Op het moment dat ik deze blogpost aan het typen ben, zit ik te wachten totdat mijn gate open gaat om te gaan boarden. Ik ben heerlijk een weekje naar de zon geweest én ondanks dat er redelijk wat bewolking was, heb ik de nodige zonnestralen kunnen meepikken. Normaalgesproken ben ik niet iemand die je snel in de zon ziet liggen ‘bakken’, aangezien ik het al snel te warm vind. Mij zie je normaalgesproken vooral in de schaduw liggen. Echter is dit aan het strand een ander verhaal, aangezien het daar waait. Dat maakt dat ik het wel kan uithouden om lekker van het zonnetje te kunnen genieten. Het verraderlijke aan die wind is natuurlijk wel dat je niet in de gaten hebt hoe warm het eigenlijk is én daardoor sneller zult verbranden. Over dit laatste kan ik helaas meepraten at the moment, aangezien ik gisteren mega erg ben verbrand, ondanks dat ik me goed en veel heb ingesmeerd. Er zijn drie after sun producten die ik heb meegenomen op vakantie, mijn drie all time faves. 

After sun producten kunnen een mooie bijdrage leveren aan het behouden van een bruin kleurtje. Basic after suns doen wat mij betreft prima hun werk, maar ik vind de producten die ik in dit artikel aan jullie ga laten zien, écht ontzettend fijn. Ik heb ze afgelopen jaar ontdekt en gebruik ze nog steeds met veel plezier! Deze producten doen wat mij betreft net iets extra’s in de houdbaarheid van jouw tan. 

COLLISTAR AFTER SUN SHOWER-SHAMPOO MOISTURIZING RESTORATIVE

Ontzettend balen, maar dit product is (tijdelijk) uit het assortiment bij Notino, maar toch vind ik ‘m het benoemen waard. Mocht ‘ie weer leverbaar zijn en je ‘m zien als je aan het scrollen bent, dan weet je dat je deze gelijk moet toevoegen aan je winkelwagen. Het product belooft de door de zon belaste (of aangestaste) huid de zorg te bieden die het nodig heeft én tegelijkertijd de duur van de verkregen bruining te verlengen. De douchegel voorkomt ook dat de gebruinde huid gaat vervellen, waardoor je het product óók na je vakantie gewoon kunt blijven gebruiken, totdat je bruine kleurtje écht helemaal verdwenen is. Het product kan ook voor de haren gebruikt worden, maar dit heb ik nog nooit gedaan, dus ik heb geen idee of dat fijn is. 

De Collistar After Sun Shower-Shampoo Moisturizing Restorative zit qua substantie tussen een douchegel en -olie in. Het product voelt ontzettend zacht en voedend aan op de huid en zorgt, in combinatie met de hele aangename en milde geur, voor een heerlijke ervaring in de douche. Dit product werkt voor mij echt super. Waar ik normaal echt na aantal dagen begin te vervellen, gebeurt dit nu niet of nauwelijks, echt bi-zar! Het product gaat -gelukkig i.c.m. deze prijs- lang mee. Zoals de fles op de foto staat, heb ik er een keer of acht mee gedoucht, dus bij veelvuldig gebruik kom je de zomerperiode (bijna) helemaal door!

LANCASTER GOLDEN TAN MAXIMIZER AFTER SUN LOTION

Een after sun lotion is het meest bekende after sun product dat er is. Vaak hebben de producten een blauwe verpakking en ruiken ze heel fris, naar Aloë Vera of komkommer. Ook dat is zeker lekker na een dagje zonnen, maar ik ben persoonlijk meer van de ietwat zachtere geuren (of juist heel lekker zoet en fruitig) als het op lichaamsproducten aankomt. Ik was dan ook blij verrast dat deze after sun lotion van Lancaster een lekker zachte, verzorgende geur heeft. De geur is echt heerlijk. Mijn flacon is bijna op en ik ga gelijk een nieuwe bestellen. Ik wil niks anders meer! Dit product is een van de meest bekende high end after sun lotions. Ik vind het echt een fijn product. Ik heb het gevoel dat het écht wat doet, het brengt super fijn aan, laat zich gemakkelijk uitmeren, trekt snel in én laat een hele mooie golden satin finish achter op mijn huid. Echt de fijnste after sun die ik ooit heb gehad! 

LANCASTER GOLDEN TAN MAXIMIZER AFTER SUN SERUM

Speciaal voor het gezicht heeft Lancaster, in dezelfde lijn als de lotion, ook een serum uitgebracht. De huid van mijn gezicht is altijd erg gevoelig voor de zon. Ik krijg snel last van kleine gekke bultjes en en een extreem droge huid op mijn gezicht. Ook dit product zorgt er écht heel goed voor dat de houdbaarheid van je bronzy kleurtje wordt verlengd. Het voedt mijn huid erg goed. Ik heb tot nu toe geen andere crème nodig gehad in combinatie met deze, echter kan ik me wel voorstelen dat ik deze op vakantie wel combineer met een hydraterende crème, omdat mijn huid dan écht een boost nodig heeft na een dag in de zon. De golden shimmer die in dit product zit is ook weer fantastisch mooi. Het is niet heel aanwezig, maar zorgt nèt voor die mooie en gezonde glow, precies waarnaar je op zoek bent, vooral als je ‘s avonds lekker op pad gaat na een warme dag.

Aloë Vera 

Daarnaast nog een cheapy after sun tip voor in de zomer: Aloë Vera! Dit helpt ontzettend goed als je écht verbrand bent en goed wil koelen en hydrateren. Ik merk dat het niet helpt om de tan langer te behouden, maar het verkoelende effect is écht top!
Tip: zet je flacon in de koelkast en het zal nog eens extra verkoelen! Bij Notino verkopen ze bijvoorbeeld van Holika Holika een hele budget proof gel met Aloë Vera.

Yes, dat waren ze alweer. Mijn after sun must haves! Ik gebruik de producten met heel veel plezier én bestel ze stuk voor stuk opnieuw als ze op zijn! Het is trouwens goed om te weten dat de prijzen bij Notino.nl dynamisch zijn. Het kan dus voorkomen dat als je deze blogpost leest, de prijs anders is t.o.v. de prijs in het artikel benoemd staat.

pastedGraphic.png

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

 

Delen: