DIOR LIP GLOW OIL

DIOR LIP GLOW OIL

Hi allemaal,

Juicy lips willen we natuurlijk allemaal, maar dat klinkt makkelijker dan het vaak lijkt. Ik heb vaak last van droge lippen én ik peuter ook maar al te graag aan die velletjes, waardoor je lippen er ook niet zachter op worden. Vaak zijn lipsticks toch wel wat uitdrogend, vooral als je voor een matte versie kiest. Tegenwoordig zie je ook een verschuiving op het gebied van lipmake-up. Waar iedereen een aantal jaren geleden met de meest ultra matte lipproducten rond liep, zie je nu veel vaker dat er voor lipgloss, licht dekkende glanzende lipsticks óf lip oil wordt gekozen. Ik had voorheen nog nooit een lip oil geprobeerd en werd erg nieuwsgierig, aangezien er steeds meer merken zulke producten lanceren. Ik besloot voor die van Dior te gaan, de Lip Glow Oil.

Ik heb de Dior Lip Glow Oil in de kleur 001 Pink besteld, volgens mij de eerste kleur die Dior uitbracht van dit product. De Lip Glow is een onwijs bekend product en wordt omschreven als de musthave van make-up artists. De lip oil variant is een glanzende lipolie die de lippen intens beschermt en de natuurlijke kleur van de lippen langdurig sublimeert en versterkt. Dankzij de Color Reviver-technologie, reageert de Lip Glow Oil onmiddellijk op het vochtigheidsgehalte van de lippen voor een kleur die zich aanpast aan de lippen en continue hydratatie geeft. De lippen zijn al na 5 dagen gebruik mooier, zelfs zonder lipstick.

De Lip Glow Oil is niet plakkerig en niet vettig. De olieachtige textuur combineert de glans van een gloss met het comfort van een intense lipverzorging. De formule is verrijkt met kersenolie en vormt een beschermend laagje tegen stressfactoren en uitdroging. De lipolie voedt de lippen met voedingsstoffen en revitaliseert ze onmiddellijk, dag in dag uit.

Het product is te koop in zeven tinten: 000 Universal Clear, 001 Pink, 004 Coral, 006 Berry, 007 Raspberry, 012 Rosewood en 015 Cherry.

Naast het feit dat deze verpakking natuurlijk prachtig is om uit je tas te toveren, is het product ook heel fijn. De Lip Glow Oil heeft een hele zachte textuur. Het product plakt lichtjes, ookal wordt er beweerd dat dit niet het geval is. Een olie/gloss plakt natuurlijk altijd wel een beetje. Ik denk wel dat dit de minst plakkende olie/gloss is die ik heb gehad tot nu toe. De olie is vrij ‘dik’ van textuur, heel fijn. Daardoor blijft het product goed zitten en schuift het niet alle kanten op. Het voelt daardoor ook wel echt aan alsof je een lipgloss draagt én zo ziet het ook wel een beetje uit, maar dan met de voordelen van de extra verzorging!

De tint 001 Pink versterkt de kleur van mijn natuurlijke lipkleur op een hele natuurlijke manier. Hierdoor is het een product dat geschikt is voor every day gebruik. Je ‘gooit’ het gemakkelijk in je tas en kunt het easy en on the go aanbrengen, daar heb je geen spiegel voor nodig.

Ik ben heel erg blij dat ik de Dior Lip Glow Oil aan mijn collectie heb toegevoegd. Het product zit standaard in mijn tas en is echt wel een upgrade ten opzichte van mijn standaard lippenbalsem. Ik zou de kleur 012 Rosewood ook heel graag nog aanschaffen!

De Dior Lip Glow Oil is te koop bij Notino.nl voor €33,00. Het is trouwens goed om te weten dat de prijzen bij Notino.nl dynamisch zijn. Het kan dus voorkomen dat als je deze blogpost leest, de prijs anders is t.o.v. de prijs in het artikel benoemd staat.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: