BOYFRIEND TAG

BOYFRIEND TAG

Hi allemaal,

Een paar weken geleden kwam ik de boyfriend TAG tegen. Deze TAG wordt meestal op Youtube gedaan, maar via een blogpost leek mij ook heel leuk. De bedoeling van deze TAG is dat Joey zo veel mogelijk vragen goed beantwoord. Ik heb aan Joey gevraagd of hij de vragen wilde invullen voor dit artikel.  Ik heb hem de vragen gestuurd, hij heeft ze beantwoord en ik geef mijn reactie op de antwoorden. Ik vond het super leuk om zijn antwoorden te lezen. Ben je benieuwd naar onze antwoorden? Lees dan snel verder!

Ze zit voor de TV, waar kijkt ze naar?

Joey:
Ze zit niet vaak voor de tv, maar meestal kijkt ze dan Moordvrouw, Expeditie Robinson of Temptation Island.

Daphne:
Ik kijk inderdaad bijna nooit televisie, meestal kijk ik bepaalde series terug via mijn laptop. Moordvrouw, Expeditie Robinson en Temptation Island vind ik super leuk om te kijken! 

 

Jullie zijn uiteten, wat voor dressing doet ze door haar salade?

Joey:
Meestal eet ze geen salade als we uiteten gaan, maar thuis doet ze meestal olie door de salade (inclusief kilo’s zout).

Daphne:
Uhm… Oeps… Ik hou inderdaad enorm veel van zout. Salade zonder zout vind ik echt niet lekker, dus er gaat altijd een redelijke hoeveelheid zout in. Qua dressings hou ik van simpel, dus inderdaad gewoon iets van olijfolie, lekker!

 

Wat is haar favoriete film?

Joey:
Daphne kijkt alleen meestal geen film aangezien ze meestal in slaap valt haha. We kijken wel samen Modern Family, die duren maar 20 minuutjes :p.

Daphne:
Ik vind films al snel langdradig worden, waardoor ik vaak in slaap val. Modern Family is een super leuke serie, waarbij je lekker kan lachen. Love it!

 

Noem iets wat ze niet lust…

Joey:
Paprika’s, vlees met bot eraan, tomaat, en ga zo maar doooorrr…

Daphne:
Ieks, dat vind ik inderdaad echt niet lekker. Ik hou enorm van vlees, maar als er bot aan zit vind ik het eigenlijk bijna nooit lekker (met uitzondering van Spare Ribs). Paprika en tomaat zijn ook echt niet mijn ding. De smaak van een paprika vind ik te overheersend en de structuur van een tomaat vind ik vies aanvoelen, haha.

Jullie zijn uiteten, wat bestelt ze te drinken?

Joey:
Ie-de-re keer stelt ze de vraag: “hebben jullie Crystal Clear? “, waarop ze 9 van de 10 keer het antwoord “nee” krijgt. Vervolgens wordt het dan maar weer een Seven Up.

Daphne:
Haha, dat gebeurt inderdaad super vaak. Ik vind Crystal Clear gewoon lekkerder dan Seven Up, omdat er iets minder koolzuur in zit. Daar komt bij dat in Crystal Clear geen calorieën zitten, ook mooi meegenomen. Ik vind het altijd een enorme afknapper als een restaurant geen Crystal Clear op de kaart heeft staan. Joey heeft dat bijvoorbeeld met Sisi. Als hij Fanta bestelt en Sisi krijgt, is ‘ie niet zo blij!

 

Wat is haar schoenmaat?

Joey:
Meestal maatje 38.

Daphne:
Jup, klopt!

 

Als ze spullen zou verzamelen, wat zou dat dan zijn?

Joey:
Ik denk make-up, dat verzamelt ze nu namelijk al met massa’s.

Daphne:
Whoeps, make-up kun je niet genoeg hebben, right?!

 

Wat is haar favoriete broodje?

Joey:
Ik denk een broodje Taco bij Breudjes Enzo in Sittard, ofniet?

Daphne:
Ja! Daar kun je me echt voor wakker maken! Enige nadeel is dat ik ‘ie voor mij iets te pittig is, maar dat neem ik altijd voor lief.

 

Noem iets wat ze elke dag zou eten als het kon…

Joey:
Chocola, koekjes, macaroni, Hollandse stamppot, wok-to-go, pasta pesto, doorgaan?

Daphne:
Mmm… jammie! Ik ben een ontzettende zoetekauw; chocolade, koekjes, snoep, en ga zo maar door. Voor stamppot kun je me ook echt wakker maken (zolang er een rookworst van Unox bij zit, haha). Wok en pasta pesto is ook gewoon hemels, love it!

Wat is haar favoriete ontbijtje?

Joey:
Ontbijt op bed, die heeft ze namelijk nog nooit gehad haha. Ze is dus nog altijd aan het wachten op dat eerste ontbijtje

Daphne:
Hahaha, ik heb inderdaad nog nooit een ontbijtje op bed gehad, na al die jaren nog niet. Ik denk dat ik er ook maar aan moet gaan geloven dat dit nooit meer gaat gebeuren…

 

Wat is haar favoriete muziek?

Joey:
Eigenlijk vanalles wat, ze luistert meestal gewoon de Nederlandse top 50 en af en toe eens rustige muziek.

Daphne:
Ik luister inderdaad veelal Top 50, maar ik hou ook enorm van mooie, rustige muziek met een betekenis. Tegenwoordig hebben veel Top 50 liedjes niet echt meer een betekenis, helaas.

 

Wat is haar favoriete sportteam?

Joey:
Die weet ze zelf denk ik ook niet, ze doet geen sport in teamverband

Daphne:
Ik heb inderdaad geen favoriete sportteam. Ik kijk bijna nooit naar sport op de televisie, alleen tijdens de Olympische spelen en het EK en WK voetbal.

 

Welke kleur hebben haar ogen?

Joey:
Bruin, denk ik..

Daphne:
Uhm… groen dus. Op het moment dat ik ‘m vertel dat ik groene ogen heb, kijkt hij me aan en zegt hij: “oh ja!”… Nouja, dit is de eerste vraag die hij fout heeft, dus ik vergeef het hem!

 

Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet?

Joey:
Niks, ik ben namelijk perfect! Nee, ik denk omdat ik soms niet uitspreek waar we blijven slapen of eten, ik wacht het liefst tot het laatste moment.

Daphne:
Jup! Bloedje irritant! Joey kan op dat gebied echt geen beslissingen maken, haha. Ik ben juist iemand die op tijd wil weten wat er gaat gebeuren, dus op dat gebied zijn we echt tegenpolen.

Waar is ze geboren?

Joey:
In Wassenaaarrrrr.

Daphne:
Haha, als ik dit lees, hoor ik gewoon precies hoe je dit wil uitspreken. Ik ben inderdaad geboren in Wassenaar, maar we zijn toen al gauw naar Limburg verhuisd. Toch voel ik me niet echt een Limburger en vind ik het hele accent maar niks. Joey en ik hebben het er regelmatig over en dan praat ik even met een Hollands accent, daar kan hij echt niet tegen, haha!

 

Je bakt een taart voor haar verjaardag, wat is haar favoriet?

Joey:
Ik heb nog nooit gebakken dus het slimst zou zijn als ik een lekkere, Limburgse vlaaaaiiii zou halen. De kwarktaart van Dr. Oetker vind ze wel altijd heel lekker!

Daphne:
Wat een romanticus is het toch hè? Kwarktaart vind ik inderdaad altijd super lekker, vooral de bodem! Bij de Limburgse vlaai geldt hetzelfde als bij de vraag hierboven, alleen zou Joey dit juist super Limburgs uitspreken, haha. Ik zeg altijd taart in plaats van vlaai, daar kan hij echt niet tegen, oeps…

 

Wat voor sporten heeft ze allemaal gedaan?

Joey:
Ze heeft vroeger heel lang gedanst, hier is ze twee jaar geleden mee gestopt. Ze kreeg het niet meer gecombineerd met school en ze vond het niet meer zo leuk als vroeger.

Daphne:
Klopt ook! Ik heb vanaf mijn zesde gedanst, maar de laatste paar jaren vond ik het minder leuk worden. Ik mis op dit moment niet per sé het dansen, maar vooral de beweging.

 

Wat is haar lievelings-(computer) game?

Joey:
Daphne is totaal geen gamegirl! Op de laptop doet ze het liefst Facebooken, werken aan de blog en foto’s bewerken.

Daphne:
Precies! Ik vind het welk leuk om soms op GTA Joey zijn auto’s helemaal op te pimpen (roze maken, haha), en dan overal tegenaan te rijden, meestal is Joey daar minder blij mee, haha!

 

Wat is haar favoriete kleur?

Joey:
Ik denk roze maar dit is een wilde gok.

Daphne:
Goed gegokt! Love pink!

 

Wat is haar favoriete kledingstuk?

Joey:
Buiten de deur heeft ze het liefst jurkjes aan, in huis heeft ze het liefst een trui van mij aan met mijn pyjama broek.

Daphne:
Ik vind het inderdaad heel fijn om jurkjes te dragen! Rokjes draag ik ook graag, maar en jurkje is vaak toch net iets makkelijker, omdat je dan niet nog een truitje hoeft uit te zoeken. Eigenlijk draag ik thuis altijd chill-kleding. Joey heeft hier een pyjamabroek liggen en die heb ik maar al te vaak aan, die zit zo lekker!

Wat zou ze uren kunnen doen?

Joey:
Foto’s maken voor de blog en hier vervolgens over schrijven, dit doet ze namelijk nu al uuuureennn.

Daphne:
Ik vind het heerlijk om met mijn blog bezig te zijn. Het is echt mijn hobby geworden. Er gaat enorm veel tijd in zitten, maar ik heb er zo veel plezier aan! Vanmiddag heb ik toevallig ook weer dik twee uur foto’s gemaakt, haha. Ik vind het ook heel leuk om samen met Joey naar buiten te gaan om samen foto’s te maken, daar hebben we echt onze hobby in gevonden!

 

Wat is een uniek talent wat ze heeft?

Joey:
Ze is heel perfectionistisch, de dingen die ze doet, doet ze direct heel goed. Van samenvattingen voor school tot foto’s editen voor de blog.

Daphne:
Ik ben inderdaad ontzettend perfectionistisch. Aan de ene kant is dat super positief, omdat ik alles tot in de puntjes in orde wil hebben en ergens echt 100% voor kan gaan. Aan de andere kant merk ik ook steeds meer dat het een grote valkuil kan zijn, aangezien ik veel langer dan anderen bezig ben met een bepaalde activiteit.

 

Hoelang zijn we al samen?

Joey:
Nu ongeveer 3 jaar en 3 maanden.

Daphne:
Ja, echt al heel lang! Vanaf 1 december 2013 zijn we samen. In die jaren hebben we zulke leuke dingen meegemaakt samen en hebben we zó veel van elkaar geleerd!

Zo, dat waren alle vragen! Ik wil Joey heel erg bedanken voor het beantwoorden van deze vragen. Hij heeft het super goed gedaan, maar één vraag fout! Joey kent mij echt als de beste, aangezien ik hem alles vertel en altijd bij hem terecht kan. Wij gaan vandaag niet heel veel speciaals doen, misschien even naar de bioscoop of een terrasje pikken. Ik wil jullie allemaal nog een hele fijne Valentijnsdag wensen!

»Ga jij vandaag nog iets speciaals doen, omdat het Valentijnsdag is?«

Bloglovin’ | Instagram | Facebook