DAILY DIARY #2 – VAKANTIE GEBOEKT, WEER BEGONNEN MET SPORTEN EN WANDELEN

DAILY DIARY #2 – VAKANTIE GEBOEKT, WEER BEGONNEN MET SPORTEN EN WANDELEN

Hi allemaal,

Afgelopen week heb ik weer allerlei foto’s gemaakt van de dingen die ik heb gedaan. Deze Daily Diary komt iets later online, omdat afgelopen dinsdag de Boyfriend TAG online is gekomen voor Valentijnsdag! Deze Daily Diary gaat over vorige week (6 tot en met 12 februari). Helaas is er weer een nieuwe periode begonnen op school en is het echte leven dus weer begonnen… Toch heb ik hele leuke dingen gedaan! Ben je benieuwd naar mijn week? Lees dan snel verder!

Maandag 6 februari 2017

Op maandag ben ik in de ochtend naar school geweest. In de middag zijn Joey en ik de stad in gegaan om een vakantie te boeken. We gaan acht daagjes naar Barcelona en verblijven in dit onwijs mooie hotel op de Ramblas, wauw!

Daarna zijn we naar de markt gelopen en hebben we genoten van het heerlijke weertje op het terras. Het was echt ontzettend warm, aangezien we uit de wind zaten en de zon vol op ons scheen! Even vieren dat we eindelijk een vakantie hadden geboekt!

Daar hoort natuurlijk ook een lunch bij! Ik nam een heerlijke (mega!)tosti. Joey nam een tomatensoepje, jammie!

Toen we thuis kwamen, zijn we nog gaan lopen in het mooie natuurgebied bij mij achter het huis. Het was zulk lekker weer, daar moesten we natuurlijk gebruik van maken!

Dinsdag 7 februari 2017

Op dinsdag had ik weer een dagje stage. Toen ik thuis kwam, lag er een leuk pakketje voor mij klaar van SweetLittleThingsFromMia.nl!

Ik mocht iets uitzoeken en ben voor dit zilvere knoop armbandje gegaan, love it! Het armbandje is nu in de SALE voor €6,95.

In de avond ging ik na lange tijd weer eens sporten met Yvon! Mijn knie was helaas minder blij met de squats… Ik ben in december heel hard gevallen met de fiets, waardoor mijn knie waarschijnlijk zwaar gekneusd was. Ik dacht dat het ondertussen wel over was, maar helaas had ik na het sporten toch weer last…

Woensdag 8 februari 2017

Op woensdag had ik weer stage. Toen ik thuis kwam, heb ik foto’s gemaakt van een aantal producten. De review van dit wenkbrauwpotlood van Catrice komt maandag online, stay tuned!

Donderdag 9 februari 2017

Op donderdag heb ik school gehad tot vijf uur en moest ik daarna gelijk de koopavond werken. Helaas geen leuke foto’s van deze dag…

Vrijdag 10 februari 2017

Ik ben al aantal dagen bezig geweest met het ontwerpen van mijn visitekaartje. Ik merkte op het event van twee weken geleden dat een visitekaartje toch echt geen overbodige luxe is, er werd namelijk veel naar gevraagd. Ik heb er veel tijd in gestoken en ben echt onwijs blij met het eindresultaat. Het kaartje is mooi clean, maar toch opvallend door de foto. Het past super goed bij mij, blij mee!

Op vrijdag kreeg Joey deze leuke box binnen van The Cloakroom. Het is een website waar mannen hun eigen kledingbox kunnen laten samenstellen door een personal shopper.  Joey heeft zijn voorkeuren qua kleuren en modellen doorgegeven en aan de hand daarvan is een personal shopper voor hem aan de slag gegaan. Er zaten onder andere schoenen, sokken, blousjes en een vest in. Super leuk!

Zaterdag 11 februari 2017

Op zaterdag heb ik gewerkt en heb ik in de avond lekker in bed gelegen met mijn laptop. Daar heb ik ook iets lekkers bij genomen: Bugels met Paturain, my fave!

Zondag 12 februari 2017

Op zondag zijn Joey en ik eindelijk (na dik drie jaar) eens samen gaan sporten! Ik probeerde rekening te houden met mijn knie, door maar weinig gewicht aan de apparaten te hangen. Helaas heb ik toch niet genoeg rekening gehouden met mijn knie, dus dat wordt de komende tijd even niet naar de sportschool gaan, mehhh…

In de middag zijn we weer gaan wandelen, het was heerlijk weer! Heel fijn om met zulk lekker weer buiten te zijn…

Verder heb ik nog gewerkt aan mijn mega lange to-do lijst, ik moest vanalles doen aan school, de blog en mijn opleiding Assistent Drogist. Helaas heb ik niet alles af gekregen, maar het was dan ook heel veel werk.

Zó, dat waren weer alle foto’s van vorige week. Ik had helaas een iets ‘saaiere’ week dan twee weken geleden; weer school en stage. Toch vond ik het erg leuk om dit artikel te maken.

»Wat heb jij vorige week gedaan?«

Bloglovin’ | Instagram | Facebook