CATRICE LIMITED EDITION MARINA HOERMANSEDER

CATRICE LIMITED EDITION MARINA HOERMANSEDER

Hi allemaal,

Deze week kreeg ik een mailtje met een persbericht over de nieuwe Limited Edition van Catrice. De succesvolle ontwerper Marina Hoermanseder is namelijk voor de tweede keer een samenwerking aangegaan met Catrice. De collectie die hieruit is ontstaan is onlosmakelijk geïnspireerd op haar lente/zomer collectie en haar handelsmerk, de riem met gesp. Ben je benieuwd naar de hele collectie, kijk dan snel verder!

Beauty Bag – €4,99*

“De soft touch bag met het unieke ontwerp van de riem met gesp biedt genoeg ruimte voor je belangrijkste beautyproducten.”

Deze vind ik enorm mooi vormgegeven, love it!

Lip Colour – €4,99*

“Twee lipsticks met een crèmige formule voor glanzende lippen – zacht nude en roze met een intensieve kleurverspreiding.”

De lipsticks zijn verkrijgbaar in twee kleuren: C01 Rose Bloom & C02 Fuchsia’s Flower. De roségouden hulzen trekken gelijk mijn aandacht, ontzettend mooi!

Highlighting Pearls – €3,99*

“Deze glanzende parels bevatten lichtreflecterende pigmenten met een soft focus effect die je verzekeren van een stralende gloed.”

Deze is verkrijgbaar in de kleur C01 Crystal skin. Ik heb tot nu toe nog nooit zulke parelproducten gebruikt, dus ik ben benieuwd!

Highlighting Brush – €4,59

“Deze van hoge kwaliteit zachte en dikke borstelharen zijn ideaal voor het aanbrengen en blenden van poedertexturen.”

Oeh, deze kwast ziet er veelbelovend uit. Ik heb nog niet vaak zo’n vorm gezien, leuk dat Catrice er nu ook een uit brengt!

Eye Shadow Palette – €4,99*

“Poeder oogschaduw in vier perfect op elkaar afgestemde kleuren met een matte of glanzende finish.”

Dit palet is heel leuk vormgegeven, helaas spreken deze kleuren mij niet heel erg aan. Het palette heet: C01 EYEconic Straps.

Cream Blush – €3,99*

“De crèmige textuur van de blush heeft een lichte, poederachtige finish en blendt gemakkelijk.”

Deze blush wordt uitgebracht in de kleur C01 Blushed Blossom. Ik kan zelf helaas niet zo goed omgaan met zulke crèmeproducten, dus dit is echt niks voor mij, haha!

Nail Laquer – €2,99*

“Langhoudende nagellakjes in vier lentekleuren met een matte of glanzende finish”

Er worden vier kleurtjes uitgebracht in deze collectie. Eén matte nagellak en drie met een glanzende finish. Persoonlijk spreken de eerste twee kleuren (C04 Garden View en C01 Fuchsia ́s Flower) mij het meest aan. De andere twee (C03 Côte D’Azur-Flair en C02 Nectarine Butterfly) spreken mij minder aan.

Deze leuke Limited Edition in samenwerking met Marina Hoermanseder is verkrijgbaar in april en mei 2017. Ik ben het meest benieuwd naar de highlighting peals en de highlighting brush. Ik hoop dat de producten er in het echt ook zo mooi uit zien, want de vormgeving vind ik ontzettend leuk. Als er producten zijn die ik de moeite waard vind om te kopen, komt daar zeker een review over online!

»Naar welk(e) product(en) ben jij het meest benieuwd?«

 

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Consumentenadviesprijs