EVENT – DE PROEFPARADE: BEAUTY COLLECTION 2017

EVENT – DE PROEFPARADE: BEAUTY COLLECTION 2017

Hi allemaal,

Afgelopen zondag ben ik voor het eerst naar een event geweest! Ik kreeg twee weken geleden een mailtje met een uitnodiging voor De Proefparade: Beauty Collection 2017. Er waren een aantal exclusieve beautymerken aanwezig waarmee je kon speeddaten. Het event vond plaats op de mooie locatie in het hart van Amsterdam; Studio 13. Het was er zó mooi: het was een witte loft, waar ontzettend veel licht naar binnen kwam door de mooie, grote ramen. Ben je benieuwd naar alle foto’s van het event en de producten die in mijn goodiebag zaten? Kijk dan snel mee!

Er stonden dus een aantal mooie merken om hun (nieuwste) producten te laten zien. Alles was heel mooi opgezet! Verder werd er natuurlijk ook gezorgd voor een hapje en een drankje! We kregen ook een goodiebag mee, zodat je die bij de verschillende merken kon vullen, ontzettend leuk!

KNEIPP

Allereerst liepen we naar Kneipp. Hoé leuk ziet deze stand eruit? Dit trok gelijk mijn aandacht. De nieuwe ‘Beautiful Shape’-lijn werd getoond. Deze lijn bestaat nu alleen nog uit een bodyolie, maar binnenkort wordt deze aangevuld met een bodylotion en een douchescrub.

Zoals we van Kneipp gewend zijn, is deze collectie geheel op basis van natuurlijke ingrediënten. De producten bevatten druivenpitolie en sandelvrucht, voor een verstevigend en egaliserend resultaat (binnen 2-4 weken). Ik ben de drie producten uit deze lijn al grondig aan het testen, over een tijdje komt er een uitgebreide review online!

MARC INBANE

Ook Marc Inbane was van de partij! Ik heb al enorm veel positieve dingen gelezen over dit merk. Ik vind het erg leuk dat ik nu ook kennis heb gemaakt met de producten en deze kan gaan reviewen.

De producten zien er enorm mooi en strak uit. Zulke strakke verpakkingen spreken mij altijd erg aan!

 

VIP AREA – FUDGE, NAK, FACILITY

Er was een mooie ‘VIP AREA’ gecreëerd. Hier werden drie kappersmerken getoond.

Het was erg leuk ingericht. Bij de muur stonden allemaal van deze ‘verfpotten’ van Fudge. Dit mooie merk heeft producten uitgebracht waarmee je kleuraccenten in het haar kan maken. Noem een kleur en ze hebben het uitgebracht: roze, oranje, geel, etc.

Verder hadden ze ook vele andere producten van Fudge!

Er was een ‘salon’ gecreëerd waar je kon plaatsnemen voor haaradvies. De stylist vroeg wat ik normaal doe met mijn haar en wat ik graag voor resultaat zou willen bereiken. Ik vertelde dat ik wel wat meer volume in mijn haren zou willen, maar toch ook dat mijn haar gevoed zou worden. Ik heb producten mee mogen nemen die daar precies bij zouden moeten passen!

W7

 

De stand van W7 was enorm leuk aangekleed! Hoe vrolijk ziet dit eruit? W7 is een budget merk, dat zich laat inspireren door de luxere, high-end merken.

Zoals je hier kunt zien, heeft W7 veel moeite gedaan aan het leuk aankleden van hun stand. Dit ziet er toch super leuk uit?

Dit is het nieuwe lippalette, het is erg leuk vormgegeven!


GOODIEBAG

Zoals ik al zei, kregen we ook een goodiebag mee toen we binnenkwamen, deze was gevuld met een flesje Chaudfontaine Fusion. Ik had de variant met Pompelmoes&Cranberry en Joey had de variant met Citroen, lekker! Verder zat er ook een appeltaart mix in, dat wordt bakken! De bedoeling van deze goodiebag was dat je die bij de verschillende merken kon vullen, heel leuk en handig!

Ik kreeg de gehele ‘Beautiful Shape’-lijn mee naar huis!

Wat ook heel leuk was, was dat Kneipp ook had gedacht aan de mannen die meekwamen. Zo kreeg Joey twee producten mee uit de collectie voor mannen. De douchefoam ‘MEN ONLY’ ruikt naar Ceder en bevat Jojobaolie, een fijn verzorgend product dus! Het andere product heet ‘SPORT&GO’ en is een 2-in-1 product, het kan zowel als shampoo en als douchegel worden gebruikt, heel handig! Deze ruikt naar bloedsinaasappel en zwarte peper, heerlijk verfrissend!

Er werd ook een Polaroid foto van ons gemaakt, leuk om als extra’tje mee te krijgen!

In de goodiebag van MARC INBANE zaten de natural tanning spray, de exfoliator, de kabuki brush en de handsschoen. Ik ben ontzettend benieuwd naar deze mooie luxe producten!

Zoals ik eerder al vertelde, werd de goodiebag bij de ‘salon’ afgestemd op jouw haren. In mijn goodiebag zaten de volgende vijf producten van Fudge: Big Bold OOMF Shampoo, Big Bold OOMF Conditioner, Think Big Texture Spray, Push It Up Blow Dry Spray en de Elevate Styling Powder.

Bij W7 mochten we zelf twee producten naar keuze uitzoeken. Ik ben gegaan voor een mooi oogschaduwpalette en een matte lipcream. Ik ben heel benieuwd naar de kwaliteit van deze producten, aangezien ik tot nu toe nog nooit producten van W7 heb gebruikt. Verder mocht ik ook een palette uitzoeken voor een vriendin voor valentijnsdag. Ik heb een kaartje geschreven voor Jenny en die wordt dan inclusief het palette opgestuurd, een super leuk idee!

Zo, dat was het fotoverslagje van De Proefparade – Beauty Collection 2017. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad en vind het heel leuk dat ik zo veel mooie, nieuwe producten mag testen. In de loop van de tijd komen de reviews van alle producten online,  stay tuned!

»Naar welke producten ben jij het meest nieuwsgierig?«

Bloglovin’ | Instagram | Facebook