Dagje Valkenburg | 12 maart 2017

Dagje Valkenburg | 12 maart 2017

Hi allemaal,

Afgelopen zondag was het heerlijk weer. Het was warm, de zon scheen, de vogeltjes floten, heerlijk! In de eerste instantie zouden Joey en ik niet veel gaan doen. We hadden afgesproken dat we ‘s ochtends zouden gaan sporten en ‘s middags zouden gaan leren. Toen we terug kwamen van het sporten, merkten we dat het toch wel erg lekker weer was. Daarom hebben we er last minute voor gekozen om te gaan touren richting valkenburg, onwijs leuk!

We begonnen met een selfie in de auto, haha. Kijk hoe fel het zonnetje scheen, heerlijk! We zijn via allerlei binnendoor weggetjes gereden, dat was erg leuk om te zien. Normaal gesproken nemen we de autosnelweg, maar dit was toch veel leuker!

Even een kleine sfeerimpressie voor als je nog nooit in Valkenburg bent geweest. Valkenburg is een stad in Zuid-Limburg, voor ons ongeveer een half uurtje rijden. Het is echt een heel toeristisch stadje. Wij blijven ons maar afvragen waar al die mensen vandaan komen, haha! Valkenburg staat bekend om de mergel. Je ziet ook dat de meeste gebouwen op de foto van mergel zijn gemaakt (geel).

Je kunt in Valkenburg van alles bezichtigen, zoals de grotten en de Cauberg. Aangezien wij dit allebei al eens hadden gezien, hebben we niets bezichtigd. Wel zeker een aanrader als je er nog nooit bent geweest!


Jas: H&M | Sjaal: Primark | T-shirt: Vogue | Tas: H&M | Broek: Only | Schoenen: Lux and More | Zonnebril: Kruidvat

Toen maakte Joey een foto van mijn outfit. Aangezien het heerlijk weer was, ben ik voor een zomerse outfit gegaan. Ik heb mijn broek een beetje opgerold, dat geeft toch altijd een extra zomers effect, yay! Eindelijk kon ik mijn lievelingsjas weer aan van de H&M. Deze is van de collectie van vorig jaar, dus ik weet niet of ‘ie nog te koop is. Ik heb wel veel soort gelijke jassen zien hangen bij H&M, dus dat is zeker een tip!

Toen zijn we lekker gaan ‘lunchen’ bij Bombarino. Wat is het toch leuk om mensen te kijken vanaf het terras, vooral op van die toeristische plekken zoals Valkenburg!

We hadden niet heel veel honger, maar wel trek. Daarom gingen we voor deze heerlijke bitterballen, jammieeee! Joey en ik houden ontzettend veel van snacks (oeps) en konden het niet laten om deze portie te bestellen. De bitterbalen smaakten super goed, net iets anders dan hoe je ze ‘normaal’ krijgt van bijvoorbeeld Mora.

Deze leuke foto van Joey moest ook zeker een plaatsje krijgen in dit artikel. Hij heeft nog een heel bruin gezicht van de skivakantie in Oostenrijk, jaloers! Oh ja, dit restaurantje had Crystal Clear, heel dik pluspunt!

Toen we rond vijf uur terug liepen naar de auto, wilde ik eigenlijk nog een ijsje halen. We waren ‘s middags al langs de ijssalon gelopen, maar toen stond er een rij van hier tot Tokyo. Ik besloot om later een ijsje te halen. Toen we terug liepen, bleek al het ijs gewoon uitverkocht te zijn, nooo! Ik baalde echt als een stekker, aangezien ik me heel erg had verheugd op een ijsje.

Toen stelde Joey voor om een ijsje te halen bij ijssalon bij ons in de buurt: Eisparadies Penners. Dat is de ijssalon waar ik altijd langs kom als ik naar Joey ga, heel gevaarlijk in de zomer, haha! Ik koos voor chocolade en vanille. Het vanille-ijs bij Penners is echt het lekkerste ooit, maar helaas viel de chocolade variant erg tegen. Het ijs had bijna geen smaak, heel waterig. Ach, ik heb echt genoten van mijn eerste ijsje van dit jaar. Dat er nog veel andere ijsjes mogen komen (maar dat zal wel goed komen)!

Zo, dan waren dat de foto’s van afgelopen zondag. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad met Joey. Het weer heeft mij echt zo opgevrolijkt, heerlijk!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook