TRIND COSMETICS – HAND REPAIR, NAIL REPAIR NATURAL & NAIL BALSAM

TRIND COSMETICS – HAND REPAIR, NAIL REPAIR NATURAL & NAIL BALSAM

Hi allemaal,

Sinds een aantal jaar ben ik helemaal gek op Trind, een merk dat gespecialiseerd is in hand- en nagelverzorging. Ik gebruik de producten van Trind eigenlijk altijd als ik mijn manicure doe. Ik kan verklappen dat het echt een top merk is! In dit artikel ga ik drie producten reviewen: Hand Repair, Nail Repair Natural & Nail Balsam!

Over Trind Cosmetics

Trind Cosmetics in Amersfoort is een Nederlands bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in natuurlijke hand- en nagelverzorging. De producten van Trind zorgen voor een zichtbaar betere conditie van de nagels, nagelriemen en handen. Ze maken de nagels sterker en mooier, zonder de natuurlijke opbouw te verstoren. 

Dankzij haar jarenlange ervaring, uitgebreid laboratoriumonderzoek en continue interactie met haar klanten heeft Trind zich ontwikkeld tot dé expert op het gebied van natuurlijke hand- en nagelverzorging. Daardoor zijn we in staat om miljoenen mensen wereldwijd een passende oplossing voor hun nagelproblemen aan te bieden.

TRIND NAIL BALSAM – €14,20

Wat Trind zegt over de Nail Balsam

Droge nagels zijn de oorzaak van de meeste nagelproblemen. Trind Nail Balsam op basis van biotine (stimuleert de nagelgroei), panthenol en phytantriol is een uniek product dat ontwikkeld is om de hoeveelheid nagelvocht in de nagel te optimaliseren en de nagelgroei te bevorderen. Zie het als een moisturizer voor je nagels.

Trind Nail Balsam herstelt de natuurlijke vochtbalans van broze en droge nagels, ontstaan door een tekort aan nagelvocht. Het product is op waterbasis, zodat na het aanbrengen en zachtjes inwrijven de nagels direct kunnen worden gelakt, wat met oliehoudende producten niet het geval is. 

De nagelbalsem bevat dus allerlei voedende ingrediënten, waardoor de nagel optimaal gehydrateerd wordt. Die hydratatie is weer erg belangrijk voor een goede conditie van de nagels. Ik ben onwijs blij dat het product op waterbasis is. Daardoor kan het product ook worden gebruikt aan het begin van de manicure. Als ik voorheen een product op basis van olie gebruikte, deed ik dat altijd na het lakken van mijn nagels, omdat de nagellak anders niet mooi blijft zitten. Aangezien je het dan pas na de manicure aanbrengt, voedt het alleen de nagelriemen, maar dringt het niet door tot in de nagel. Super fijn dat je de Nail Balsam wél kunt gebruiken als verzorging aan het begin van de manicure!
Gebruiksaanwijzing
Breng Trind Nail Balsam aan op de nagels en laat enkele minuten intrekken. Masseer het restant in de nagels, totdat ze helemaal droog zijn. Daarna kun je er zonder problemen overheen lakken of Trind Nail Repair op aanbrengen.
Het kwastje is eigenlijk heel basic en dun. Ik vind het erg fijn werken! De substantie is groen, maar dat zie je (gelukkig!) niet terug tijdens het gebruik. Het product ruikt lekker fris naar komkommer/Aloë Vera, mmm!
Eigenlijk heb ik verder niet heel veel over dit product te vertellen. Het werkt zoals het belooft: je kunt gewoon je nagellak eroverheen aanbrengen én het ruikt lekker. Zeker een aanrader dus!

TRIND NAIL REPAIR NATURAL – €13,20

Wat Trind zegt over de Nail Repair Natural

In twee weken naar gezonde, sterke nagels. Trind Nail Repair is een nagelversterker. In tegensteling tot de meeste nagelverharders die verkrijgbaar zijn, creëert Trind Nail Repair een perfecte balans tussen de percentages keratine en nagelvocht, waardoor de nagel zowel sterk als flexibel word.

Trind Nail Repair Natural is een nagelversterker die zwakke nagels niet alleen sterk maakt maar ook soepel houdt. De unieke formule koppelt de eiwitmoleculen in de nagel stevig aan elkaar, waardoor een sterk netwerkstructuur ontstaat. Hierbij gaat het natuurlijke nagelvocht niet verloren, zodat de nagel soepel blijft. Zorgt in combinatie met de Nail Balsam voor de ultieme nagelverzorging.

Ik heb voorheen een hele tijd de nagelverharder van Herôme gebruikt, maar dat was op de lange termijn niet goed voor mijn nagels. Herôme trekt vocht uit de nagel, waardoor de nagel hard wordt, maar op den duur zal over breken. Dat was bij mij helaas ook het geval. Toen ik ben overgestapt naar Trind, was dit probleem al snel verholpen. Trind voegt namelijk allerlei stofjes toe aan de nagel, waardoor de nagel hard wordt, maar tegelijkertijd ook flexibel blijft en dus minder snel zal breken.

Gebruiksaanwijzing

Breng twee weken lang dagelijks een laagje Trind Nail Repair aan op de nagels. Verwijder het oude laagje steeds met Trind Nailpolish Remover. Het flesje goed schudden voor gebruik en de hals van de fles reinigen. Na een rust periode van een week het product één keer per week aanbrengen.

Ik heb zelf nooit deze methode gebruikt (oeps). Ik gebruik dit product zelf altijd als basecoat. Helaas beschermt het niet tegen het verkleuren van de nagel, maar in mijn geval maakt dat ook helemaal niets uit, aangezien ik toch altijd nagellak draag. Voor mij werkt het ideaal om de Nail Repair Natural als basecoat te gebruiken. Op die manier heb ik het product ook altijd op mijn nagels.

Het kwastje is eigenlijk hetzelfde als het kwastje van de Nail Balsam, heel basic en dun, helemaal niet erg voor zo’n soort nagellak als je het mij vraagt! Het lakje heeft een doorzichtig, melkachtig kleurtje. Als je gewoon één laagje aanbrengt, zie je alleen wat glans, top! Op de foto hier beneden zie hoe het er op de nagel uit ziet als je één laagje aanbrengt. De Nail Repair is ook verkrijgbaar in een matte variant, misschien handig als je niet van glans houdt. Dit product werkt verder helemaal hetzelfde als de Natural variant!

De Trind Nail Repair Natural is voor mij echt een holy grail. Ik kan niet meer zonder. Een tijdje geleden heb ik tussendoor een nagelverharder van Trend It Up (huismerk DM drogerie) gebruikt, maar dat werkt toch echt minder fijn. Mijn nagellak ging super snel chippen, dus die van Trend It Up is totaal niet geschikt als basecoat. Daarbij gingen mijn nagels er van splijten. Eh… Nee, liever niet. Ik heb door de jaren heen dus meerdere nagelverharders getest, maar deze variant van Trind is echt een toppertje. Ik kan echt niet meer zonder!


TRIND HAND REPAIR – €13,20

Wat Trind zegt over de Nail Repair Natural

Trind Hand Repair is geen gewone handcrème… De duo-liposomen technologie helpt de huid met de aanmaak van vitamine F, de bouwsteen voor de productie van nieuwe huidcellen die ook nog eens van betere kwaliteit zijn. Trind Hand Repair wordt opmerkelijk snel door de huid opgenomen en laat geen vettig laagje achter. Naast de duo-liposomen bevat Trind Hand Repair vitaminen A, C en E die schade door bijvoorbeeld alcohol, nicotine of vervuiling neutraliseert zodat de nieuwe huidcellen in de best denkbare conditie zichtbaar worden.

Ik heb de Hand Repair nu een aantal keer gebruikt en het voelt zó fijn. Normaal ben ik echt niet van de handcrème: te dik, te dun, trekt niet in, etc. Dat is bij deze gelukkig niet het geval. De Trind Hand Repair is een lichte, dunne handcrème, die totaal niet vettig of plakkerig aan voelt. Het trekt ontzettend snel in. Echt heel fijn!

Gebruiksaanwijzing

Breng een kleine hoeveelheid Trind Hand Repair aan op de rug van je handen en masseer de crème in de huid totdat deze volledig is opgenomen. Wanneer je vervolgens 20 minuten met je handen uit het water blijft, is het voldoende om de crème slechts twee keer per dag aan te brengen. Je geeft de Trind Hand Repair dan namelijk voldoende tijd om in de diepere huidlagen te trekken om daar, van binnenuit, zijn werk te doen.

Op de foto is ook te zien dat de substantie erg dun is. Ik blijf het raar vinden dat deze dunne crème toch nog zo goed kan voeden!


Essie – Peach Daiquiri

Op de foto hier boven is het resultaat te zien van het gebruik van de Trind producten. Mijn lange nagels heb ik vooral te danken aan de Trind Nail Repair Natural, die gebruik ik namelijk al een hele tijd en die zorgt echt voor mijn lange, sterke nagels. De Nail Balsam en Hand Repair zijn erg fijn voor het voeden. Ik merk dat mijn nagelriemen er na een paar keer gebruiken ook veel beter uit zien.

Ja, ik ben echt groot fan van deze producten. Ze zijn niet heel goedkoop, maar zeker het geld waard! Ik vind mooie nagels/handen onwijs belangrijk, het is echt een visitekaartje. Dat is ook de reden dat ik eigenlijk altijd nagellak op heb. Daarnaast kan ik er heel erg van genieten als ik zie hoe mooi mijn nagels zijn. Stiekem ben ik er namelijk ook wel een beetje trots op!

Trind is onder andere te koop bij Etos en via de webshop van Trind!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.