DAILY DIARY #3 – PAKKETJES, I LOVE BEAUTY EVENT EN SHOPLOG

DAILY DIARY #3 – PAKKETJES, I LOVE BEAUTY EVENT EN SHOPLOG

Hi allemaal,

Afgelopen week heb ik weer veel foto’s gemaakt van de dingen die ik heb beleefd! Ik heb al een tijdje geen Daily Diary artikel gemaakt, omdat ik vaak weken heb waarin ik alleen maar naar school, stage en het werk ga. Vorige week was wel een week waarin ik meer beleefd heb dan alleen maar school, stage en werk. Ik heb namelijk onder andere een aantal pakketjes opgestuurd gekregen voor samenwerkingen én ik ben naar het I love beauty event geweest. Ik heb een ontzettend leuke week gehad! Kijk je mee?

Maandag 13 maart 2017

Op maandag was ik een dagje vrij, super fijn! Ik besloot uit te slapen en er daarna een productief dagje van te maken. Ik heb een to-do lijstje gemaakt van alle colleges die ik nog moet uitwerken voor school. Ik heb uiteindelijk veeeeel minder gedaan dan ik eigenlijk wilde, heel jammer. Ach, ik heb wel genoten van mijn vrije dagje, moet ook kunnen!

Dinsdag 14 maart 2017

Op dinsdag had ik weer een dagje stage en zat ik dus weer vroeg op de fiets. Oh, wat was het heerlijk weer! Het was dus totaal geen straf om te fietsen!

Toen ik thuis kwam, lag er een leuk pakketje voor mij klaar van Coty. Zij stuurden mij deze twee mooie, nieuwe kleurtjes op uit de Super Gel lijn. Er ontbrak namelijk een gekleurd gel nagellakje in mijn goodiebag van het event. Aangezien ik er wel heel graag een review over wil schrijven, heb ik deze twee kleurtjes nog mogen ontvangen.

Woensdag 15 maart 2017

Op woensdag had ik weer een dagje stage, dus kon ik niet meer fotograferen dan mijn laptop. Het was een drukke, maar productieve dag!

‘s Avonds ben ik natuurlijk voor de eerste keer gaan stemmen! Verder heb ik in de avond lekker uitgerust op bed. Ik was namelijk heel erg moe.

Donderdag 16 maart 2017

Donderdag had ik eigenlijk een paar colleges op school, maar ik besloot niet te gaan. Ik was ontzettend moe, dus ik besloot uit te slapen en er een productieve middag van te maken. Gelukkig zijn colleges niet verplicht en kan ik ze thuis gewoon inhalen. Ik werd om 11 uur pas wakker, oeps! In de middag heb ik foto’s gemaakt van deze lipsticks van Rimmel. Ik wilde zó graag de nude-kleur proberen, dus ik moest ze wel even op de foto zetten, haha! Er zal binnenkort een review van online komen, maar ik kan alvast verklappen dat de kleurtjes super mooi zijn!

Daarna besloot ik toch even naar buiten te gaan. Het was zulk lekker weer, bijna 20 graden! De temperatuur, de bloemetjes, de vogeltjes die fluiten, oh wat maakt me dat vrolijk! Ik heb zo’n zin in de lente…

Vrijdag 17 maart 2017

Op vrijdag had ik van half 11 tot half 4 school. Toen ik thuis kwam, lag er een super leuk pakketje op mij te wachten. Ik mag namelijk van Atlas Argan Company hun bekende 100% argan olie testen.

Dit was de inhoud van het pakketje. Er zaten drie dingen in: een geurzakje, een zeepje én natuurlijk het product waar het allemaal om gaat: de 100% pure premium argan oil. Ik heb er ontzettend goede dingen over gelezen en ben heel benieuwd wat het voor mijn huid gaat doen. Jullie kunnen hier zeker een review van verwachten!

Afgelopen woensdag heb ik ook de winnares bekend gemaakt van de winactie. Anne had gewonnen en ik stuurde het pakketje vrijdag naar haar op! Ondertussen heeft ze het gelukkig ook al ontvangen. Ik hoop dat je er veel plezier van hebt!

Zaterdag 18 maart 2017

Op zaterdag heb ik de hele dag gewerkt, niet veel om te fotograferen dus. Toen ik thuis kwam, lag er wel een heel leuk pakketje van Tastea.eu op mij te wachten. Ik mag namelijk hun Detox thee gaan testen voor mijn blog, onwijs leuk! Ik hou enorm van thee, dus ik ben heel erg benieuwd naar de smaak. Hou mijn blog zeker in de gaten, want er komt een review van online!

Zondag 19 maart 2017

Op zondag ging ik gezellig met Jenny naar het I Love Beauty event in Utrecht. We waren er allebei nog nooit geweest, dus we waren heel erg benieuwd!

Er waren hele leuke stands: Sleek, NYX, Boozyshop, Zarqua, The Beauty Bakery, Yankee Candle, etc. Helaas was het bij veel stands onwijs druk en kon je daardoor niet goed kijken naar de producten. Wij wilden bijvoorbeeld ontzettend graag naar NYX en Boozyshop, maar daar stond een onwijs lange rij, super jammer! We vonden het daardoor uiteindelijk ook een beetje tegenvallen.

Wat ik wel ontzettend leuk vond, was dat Serena Verbon een eigen stand had op de beurs. Ze verkocht daar niet alleen de laatste exemplaren van haar boek, maar haar moeder had ook een enorm mooie flowerwall gemaakt, zodat er foto’s gemaakt konden worden. Ik vond het heel leuk om Serena te ontmoeten, wat een mooie en lieve vrouw is ze toch!

Ook Fred van Leer was aanwezig. ‘s Middags had hij een meet & greet! Fred nam (net zoals Serena) echt de tijd voor iedereen, dat was erg leuk!

Rond een uur of half vier liepen we terug naar Utrecht Centraal. Het was zó druk op I Love Beauty dat we het op een gegeven moment echt wel hadden gezien. We besloten nog even te gaan winkelen op Hoog Catharijne, iets te eten bij McDonalds en weer met de trein richting Limburg te gaan.

Ik laat jullie nog even zien wat ik zondag allemaal heb gekocht en wat er in de goodiebag zat! Bij binnenkomst kregen we een kaartje, waarmee we de goodiebag konden gaan ophalen. Deze bestond uit twee mini-producten en een probeer verpakking van Treets.

Op het event stond een stand van BluxBox. Dit merk staat erom bekend dat ze iedere maand een box verkopen voor €14,95 met allerlei leuke producten erin die een veel hogere waarde hebben. Stiekem had ik gehoopt dat ze op het event ook zulke boxen zouden verkopen, dat was op de BeautyGloss Party namelijk ook het geval. Deze keer hadden ze hun boxen niet te koop, maar kon je een tas kopen met allerlei producten erin voor €5,-. De totale waarde van de tas ligt rond de €30,-. Goede deal dus!

Verder kocht ik op het event ook het I Heart Makeup Bronze and Glow palette. Eigenlijk was ik niet van plan om nóg een highlighter aan te schaffen, maar deze zag er zo mooi uit… Ik kon ‘m echt niet laten liggen! Op Hoog Catharijne kocht ik bij Douglas een NYX Soft Matte Lip Cream in de kleur Cannes. Verder kocht ik bij Kruidvat een wimperserum van het eigen merk. Ik heb heel erg veel zin om aan de slag te gaan met deze drie producten, er zal ook zeker een review van online komen!

Ik kijk terug naar een hele leuke week! Ik ben onwijs verwend en daar ben ik super dankbaar voor! Ik vind nog altijd super raar (maar heel leuk!) dat ik producten mag uitproberen voor mijn blog. Ieder pakketje voelt echt alsof ik jarig ben, haha! Verder heb ik ook een hele leuke dag gehad in Utrecht met Jenny. We hebben weer lekker bijgekletst en enorm veel gelachen. Lieve Jenny, heel erg bedankt voor de leuke dag!

»Wat heb jij afgelopen week gedaan?«

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

Delen: