|GESLOTEN| WINACTIE – MAKEUP REVOLUTION ULTRA PROFESSIONAL BLUSH PALETTE

|GESLOTEN| WINACTIE – MAKEUP REVOLUTION ULTRA PROFESSIONAL BLUSH PALETTE

Hi allemaal,

Mij leek het heel leuk om eens een winactie te houden. Ik ben jullie namelijk allemaal ontzettend dankbaar voor alle lieve berichtjes en reacties op mijn blog en artikelen. Daar wil ik graag iets voor terug doen! Ik ga namelijk het Makeup Revolution ultra professional blush palette – all about cream verloten onder een van mijn lezeressen! Wat je moet doen om dit mooie palette te winnen, lees je hier beneden!

Dit is ‘m dan, het Makeup Revolution Ultra Professional Blush Palette. Makeup Revolution is echt een favoriet merk van mij. De palettes zijn van super goede kwaliteit en zien er stuk voor stuk onwijs mooi uit!

Er zitten acht hele verschillende blush-kleuren in dit palette. Van fel roze tot koraal-peachy, heel mooi!

Ik heb ervoor gekozen om de winactie te laten lopen via Instagram. Op die manier kan ik de winnares gemakkelijk contacteren. Dit artikel is dan ook puur om iets meer van het product te laten zien.

Dan misschien wel het belangrijkste: hoe kun je dit palette winnen?
– Volg mij op Instagram – @dailydaphne.nl
– Volg dailydaphne.nl op BlogLovin’
– Laat onder de Instagram foto een reactie achter over waarom je dit palette graag zou willen winnen
– Tag 2 vriendinnen onder de Instagram post die het ook leuk zouden vinden om dit palette te winnen

De winactie sluit op woensdag 15 maart om 18.00 en om 21.00 zal ik de winnares bekend maken via Instagram. Ik stuur de winnares een DM, zodat diegene mij haar adresgegevens kan doorgeven. Mocht ik binnen 24 uur nog geen berichtje terug hebben, wordt er een nieuwe winnares gekozen.

Ik wens jullie allemaal heel veel succes!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook