EVENT – RIMMEL LONDON SPRING ’17

EVENT – RIMMEL LONDON SPRING ’17

Hi allemaal,

Afgelopen woensdag ben ik samen met mijn lieve vriendinnetje Jenny naar het event van Rimmel geweest. Het voorjaar komt er weer aan en merken lanceren massaal hun nieuwe lente- en zomercollecties, zo ook Rimmel. Ik heb afgelopen woensdag dus kennis gemaakt met de nieuwe producten van dit leuke merk!

Aangezien het event plaatsvond op een woensdag, had ik die dag gewoon stage. Gelukkig mocht ik van mijn stagebegeleister eerder gaan, zodat ik naar Amsterdam kon gaan, super lief! Jenny had ook gewoon school, dus wij zouden meeten in Eindhoven en van daaruit richting Amsterdam gaan met de trein.

Toen we na dik twee uur in Amsterdam aankwamen, kwamen we dit leuke bakkerijtje tegen. Hoe leuk en lekker zien deze donuts en wafels eruit? We hadden eigenlijk geen honger, maar we konden ook niet gewoon voorbij lopen zonder iets te bestellen, haha.

We besloten dus om deze smartie-donut te delen, jammie! 

Het event vond plaats op een vrij industriële locatie in Amsterdam, Roest. Op het event was niet alleen Rimmel, maar ook Wella aanwezig. Er waren dan ook twee verschillende delen: het ene deel was vooral gericht op het haar, het andere deel op de make-up. We begonnen bij Wella. Op het moment dat we binnenkwamen, was er een modeshow bezig. Je kon er ook je haren laten doen, maar dat hebben wij uiteindelijk niet gedaan, omdat we redelijk laat aanwezig waren en dus niet heel veel tijd hadden.

Deze foto is gemaakt vanaf de catwalk. Je ziet zo heel goed de sfeer van het pand, heel leuk! Zoals je ziet, was er ook een gedeelte waar je een drankje kon bestellen en iets kon eten. Het was erg goed verzorgd!

Dan: het gedeelte waar we eigenlijk voor kwamen, namelijk Rimmel! Toen we in het andere gedeelte kwamen, stond daar een dubbeldekker bus, onwijs tof! Hier werd de nieuwe app van Rimmel gelanceerd. De app heet: ‘Get The Look – Rimmel London’. Het is een hele leuke, innovatieve app, waarmee je een bepaalde make-up look op jouw gezicht kan laten verschijnen. Je kunt als het ware een look ‘stelen’. Als je bijvoorbeeld een mooie make-up look ziet in een tijdschrift, kun je die scannen in de app en via de selfie-stand laten verschijnen op je gezicht. Op die manier kun je gemakkelijk zien welke looks en kleuren mooi bij jou staan. Verder laat de app dan ook gelijk zien met welke producten van Rimmel je die look kunt maken.

Op het dek van de dubbeldekker kon je de nieuwe make-up producten van Rimmel bewonderen en laten aanbrengen. Er komen veel nieuwe producten in de schappen de komende tijd, yes! Nieuwe kleuren lipsticks, bb-creams, wenkbrauwproducten, oogschaduwpalettes én waar het eigenlijk vooral om ging: de nieuwe mascara! In de mascara zit een soort kogeltje, waardoor de klontjes verdwijnen als je met de mascara schudt. Ik ben benieuwd!

Jenny en ik kregen beiden een kleine touch-up. Onze ogen werden opgemaakt door een make-up artist met een van de nieuwe palettes.

We vonden het eindresultaat erg mooi geworden!

Toen we weer naar beneden liepen, was daar een standje waar je je nagels kon laten lakken. Jenny liet haar nagels lakken in een van de kleurtjes uit de nieuwe Rita Ora collectie. Ik liet mijn nagels niet lakken, aangezien ik erg onhandig ben en ik mijn nagels dan sowieso zou verpesten door ergens tegenaan te stoten, haha. Om acht uur was het event afgelopen en gingen we weer richting Limburg. We hoefden gelukkig niet helemaal terug te lopen richting de tramhalte, want we werden in een MINI naar het station gebracht, super leuk!

We kregen een goed gevulde goodiebag mee met de nieuwe make-up producten van Rimmel en drie haarproducten van Wella. Ik heb heel veel zin om de producten uit te gaan proberen. Een deel zal in de loop van de tijd ook terugkomen in reviews, stay tuned!

Ik heb een hele leuke middag en avond gehad met Jenny! Het event was leuk in elkaar gezet en ik ben onwijs benieuwd naar de producten. Rimmel en Wella, heel erg bedankt voor deze geslaagde middag!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook