Etos Kissed By The Sun Limited Edition

Etos Kissed By The Sun Limited Edition

Hi allemaal,

Het is weer bijna tijd voor de zomer, wat betekent dat er ook allemaal mooie, nieuwe Limited Editions worden uitgebracht. Op het moment dat ik een nieuwe Limited Edition zie, komt er een hoog ‘dat wil ik hebben!‘ gevoel naar boven. Vaak zijn de verpakkingen van zulke collecties zo ontzettend mooi en hebben de producten allemaal net iets extra’s. Dat is denk ik iets waar ieder beauty-hartje harder van gaat kloppen. Etos komt, zoals iedere zomer, opnieuw uit met een nieuwe Limited Edition, namelijk: Kissed by the Sun. Klinkt goed, niet?!

De nieuwe collectie bestaat uit 11 hele mooie producten, die het zomergevoel gelijk naar boven brengen. De collectie is erg uitgebreid, waardoor er deze zomer genoeg moois te scoren valt! Ik was vooral heel erg benieuwd naar het palette, de bronzer en de fixing spray.

Nailpolish & lipgloss | €2,99 per stuk

Ik ga beginnen bij de meest opvallende producten van de hele collectie, namelijk de lipglossjes en de nagellakjes. De producten hebben een lekker fel kleurtje en passen allemaal erg goed bij elkaar.

Pink Shell is een mooie, felle, fuschia roze kleur. De lipgloss en de nagellak passen, net zoals de andere setjes, heel goed bij elkaar.

Crabby Red is een felle, zomerse, rode kleur.

Coral Beach is een peachy-achtige, hele zomerse kleur. En wat een leuke naam!


Van boven naar beneden: Pink Shell – Crabby Red – Coral Beach

De lipglossjes geven genoeg kleur af en passen perfect bij de kleuren van de nagellak. Ik vind de nagellak van Etos erg fijn, vooral de prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. Ik vind het heel leuk dat zo’n budget merk producten uitbrengt die zo goed bij elkaar passen, vaak is dat iets wat je vooral bij duurdere merken ziet. Daarnaast hebben de lipglossjes ook een hele lekkere geur!

Sunkissed Primer | €4,99

“Deze primer is de perfecte basis voor je make-up. Vermindert fijne lijntjes en poriën. Bevat kleine, bronze flakes die gemaakt zijn van 24 karaat goud, wat ervoor zorgt dat de elasticiteit van de huid wordt geoptimaliseerd én zorgt voor een stralend effect.”

Etos heeft al heel wat primers in het assortiment die allemaal een verschillend effect achterlaten op de huid. In de meeste primers zitten siliconen, zo ook in deze Sunkissed variant. Siliconen zorgen voor een heel zacht laagje op de huid, waardoor je je make-up flawless kan aanbrengen. Helaas kunnen siliconen er ook voor zorgen dat de poriën van je huid verstopt raken, wat kan resulteren in onzuiverheden. Mijn huid kan er niet tegen, waardoor ik de primer niet lang op mijn gezicht heb laten zitten. Ik merkte wel gelijk dat de primer een heel zacht laagje achterliet op mijn huid, wat erg lekker aanvoelt. Of ik echt iets terug zag van de flakes? Dat niet… Maar als je nog op zoek bent naar een fijne primer én je tegen siliconen kan, is dit zeker een aanrader, want de Primers van Etos hebben al heel veel fans!

Fixing Spray | €4,99

“Deze Limited Edition heeft een subtiele geur die ruikt naar zomer. Daarnaast geeft deze spray een natuurlijke finish en zorgt het voor een longlasting effect.”

Toen deze collectie binnen kwam op het werk en ik de doos open maakte, was de Fixing Spray het eerste product dat ik zag. Ik werd gelijk enthousiast, want de ‘gewone’ fixing spray gebruik ik dagelijks. Ik ging op zoek naar de tester en sprayde deze gelijk op mijn hand. Ik was gelijk verliefd op de geur. Deze fixing spray ruikt gewoon echt naar de zomer, een hele lichte zonnebrandgeur. I love it! Ik vind dit product echt heerlijk en ik ga ervan uit dat ik er nog wel een aantal ga inslaan de komende tijd. Natuurlijk niet alleen de geur is lekker, maar de verpakking is ook heel mooi en zomers. Daarnaast zijn de fixing sprays van Etos echt TOP!

Bronzer Cheeks Palette | €5,99

De vorige Limited Edition bestond ook onder andere uit een mooi palette. In het vorige palette zaten volgens mij drie blushes en één highlighter. Ik weet dat ik het palette enorm mooi vond. Mijn hart zei toen: “ik wil dit hebben” en mijn hoofd: “nee, je hebt echt genoeg”, haha. Het palette uit de Kissed by the Sun collectie bestaat uit één highlighter, één blush en twee bronzers.


Van links naar rechts, van boven naar beneden: 1 – 2 – 3 – 4
1 – 2 – 3 – 4

Wauw, wat een mooie, intense kleuren! De highlighter heeft duidelijk een warme, goude tint. De blush heeft een hele mooie, oudroze kleur en is denk ik geschikt voor bijna iedere huidskleur. Helaas (voor mij) zijn de bronzers enorm gepigmenteerd en aanwezig, waardoor ze voor mijn witte huidje niet echt geschikt zijn. Wel kun je er natuurlijk een hele mooie ooglook mee creëren! De kleuren voelen stuk voor stuk heel zacht en zelfs heel licht creamy aan op de huid. Als je op zoek bent naar een veelzijdig palette of geluk hebt dat je huid een mooi tintje heeft, is dit zeker een heel mooi palette voor jou!

Radiance Highlight & Blush | €4,99

De verpakking van dit product vind ik zó leuk met die speelse streepjes erop! Een highlighter en blush in één klinkt natuurlijk ideaal, want dat scheelt je weer een extra stap in de ochtend…

De blush bestaat uit vier verschillende tinten, namelijk een highlighter en drie verschillende kleuren. Natuurlijk is het bij zo’n product de bedoeling dat je met de hele kwast door alle kleurtjes heen gaat.


Van links naar rechts: highlihgter, blush 1, blush 2, blush 3, alle kleuren gemengd. 

De kleur van de blush is roze en heeft een mooi glansje door zich heen. Op bovenstaande foto is te zien hoe alle kleuren er samen uit zien. De kleur lijkt zo heel erg barbie-achtig, maar dat is op de huid helemaal niet het geval! De blush geeft een mooie, frisse kleur aan mijn gezicht.

Sunkissed Bronzer | €4,99

Bronzer is een product wat ik in tegenstelling tot blush en highlighter dagelijks gebruik. Juist omdat ik zo’n wit huidje heb, waar ik overigens niets mis mee vind, vind ik het wel fijn om een beetje bronzer aan te brengen op mijn gezicht. Bronzer is een product dat voor mij heel veel verschil maakt, omdat ik er dan niet meer uit zie als iemand die ziek of moe is, maar als iemand die niet zo veel kleur heeft, maar er wel gezond uit ziet.

Wauw, dit patroon! De bronzer ziet er heel chique uit, vooral door de goude swirl, die denk ik is gebaseerd op de stralen van de zon. Helaas zijn deze goude glittertjes wel een overspray, dat vind ik wel jammer. Dat neemt niet weg dat ik niet uren kan blijven kijken naar het mooie product.

Toen ik de bronzer voor het eerst zag, was ik bang dat ‘ie voor mij veel te donker zou zijn. Op de swatch lijkt de kleur ook nog erg donker, maar deze bronzer is super goed en mooi uit te blenden. Voor iedereen met een donkerder huidje: je kunt de bronzer ook mooi opbouwen, dus dat is erg fijn! Ik vind de bronzer erg fijn, omdat ‘ie echt zorgt voor een sunkissed look. Behalve de overspray, bevat deze bronzer geen glittertjes, wat ik persoonlijk erg mooi vind!

Wauw, wat een leuke en mooie producten bevat de Kissed by the Sun collectie zeg! Mijn favoriete product is by far de Fixing Spray! Ik ben helemaal verliefd op de geur. De bronzer is wat mij betreft ook een echte must have en als je op zoek bent naar een veelzijdig palette, moet je ook zeker een kijkje nemen bij het palette

De Kissed by the Sun collectie is vanaf nu te koop bij Etos!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: