GESCHENKSET WISHLIST 2021

GESCHENKSET WISHLIST 2021

Hi allemaal,

“It’s (almost) the most beautiful time of the year!”, heeft het al een heel aantal keren door mijn speakers geklonken. Ik ben weer helemaal excited, want Kerstmis staat over een maand alweer voor de deur! Met de feestdagen brengen bijna alle merken mooie geschenksets uit, waarbij je vaak meer waarde terugkrijgt dan je hebt betaald. Ik ga mijn favoriete geschenksets die ik bij Notino.nl heb gezien, met jullie delen in dit artikel!

Make-up geschenksets

Mooie make-up producten zijn zó leuk om te geven en krijgen. Ik geef mezelf niet snel een mooi palette cadeau, maar ik kan wel écht genieten van zo’n pareltje. Ik vind dat dus ook ideale cadeautjes om te vragen. Er zijn zo veel mooie make-up producten op de markt, dus genoeg om je wensenlijstje mee te vullen. Ik had bijvoorbeeld al ontzettend lang het Cali Contour Palette op het oog, maar normaalgesproken heeft deze een prijskaartje van rond de €40,-. Nu heeft Notino.nl dit mooie palette dus in een geschenkset i.c.m. de Photo Finish Foundation Primer én de Photo Finish Setting Spray (beiden mini’s) voor een kleine €40,-. Super super super leuk! Ik heb mezelf dus getrakteerd op deze leuke geschenkset. Nu heb ik die laatste twee producten dus eigenlijk gratis. Heel mooi meegenomen dus!

Zo zijn er natuurlijk nog veel meer leuke sets te verkrijgen, zoals de Instant Glow Set van Bobbi Brown. Dit merk heeft ook diverse mooie sets met verschillende kleuren lipstick, die zien er zó mooi uit! Smashbox heeft trouwens ook nog veel meer leuke sets, die ook net een kleiner prijskaartje hebben dan de set die ik zelf besteld heb. De Make-up Revolution Advent Calendar is natuurlijk ook een geschenkset, maar dan een mega grote! Hoe leuk om jezelf die cadeau te doen óf aan iemand die je lief hebt. Als je ‘m nu besteld, heb je de kalender nog op tijd binnen voor de dag dat je het eerste vakje mag openen! Maybelline heeft ook hele leuke geschenksets met make-up, deze prijsjes zijn heel zacht, maar daar krijg je ook mooie producten voor terug.

Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging is echt iets wat ik voornamelijk afgelopen jaar pas erg ben gaan waarderen. Waar vroeger mijn focus vooral lag op make-up, merk ik dat mijn interesse deels aan het verschuiven is naar het vinden van fijne producten voor het gezicht. Er zijn zó ontzettend veel mooie geschenksets te koop met gezichtsverzorgingsproducten. De keuze is reuze! Clinique is een merk dat ik altijd met veel liefde gebruik. De Moisture Surge lijn is één van mijn meest favoriete gezichtsverzorgingslijnen die er is. En natuurlijk heeft Notino.nl hier een hele leuke geschenkset van, namelijk de Moisture Overload Gift Set, met daarin een full size crème, een overnight masker (travel size), een oogcrème (travel size) en een toilettasje. Een super leuke manier om een geliefde (of jezelf!) kennis te maken met deze producten. De Dermo Pro Solutions Tired Skin Set van Clinique spreekt me ook heel erg aan. Ontzettend mooie producten voor een fijn prijsje. Andere sets die me aanspreken zijn die van GlamGlow. Ik kan moeilijk kiezen welke het hoogste op mijn lijstje staat. Er is zo ontzettend veel keuze bij dit prachtige merk. Biotherm, Collistar, Estée Lauder, Lancôme (ook één van mijn favoriete huidverzorgingsmerken: klik hier voor alle reviews) en Revolution Skincare zijn ook merken waarvan het zeker de moeite waard is om even door de geschenksets te koekeloeren!

Parfum

En last but not least… Parfums! Het cadeau doen van een mooie, luxe geur is iets waar ik heel blij van kan worden. De wetenschap heeft al ontzettend vaak bewezen dat geuren herinneringen heel gemakkelijk naar boven kunnen halen. Hoe leuk is het als je iemand een geur cadeau geeft tijdens Kerstmis en dat diegene telkens aan jou en de fijne avond wordt herinnerd?! Ik kan zó erg genieten van een mooie, luxe parfum. Ik zou Daphne niet zijn als ik allereerst de parfums én dus ook de giftsets van Lancôme zou aanraden. Deze geuren zijn echt mijn favoriet. Zo heeft Notino.nl meerdere sets met de La Vie Est Belle geur erin. Ook Chloé, Paco Rabanne, Gucci, Armani en Hugo Boss hebben ook hele mooie sets. Het leuke aan zo’n cadeauset vind ik dat er vaak ook een body lotion en/of shower gel bij zit, zodat je deze producten heerlijk kunt combineren en helemaal wordt ondergedompeld in de geur.

Ik ben ontzettend benieuwd voor welke geschenksets jullie zouden kiezen! Neem een kijkje op Notino.nl voor het volledige aanbod aan geschenksets, ook voor varianten voor mannen en kinderen.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: