Geurkaarsen wishlist 2023

Geurkaarsen wishlist 2023

Hi allemaal,

Ondertussen begint het een jaarlijks begrip te worden op DaiyDaphne.nl, namelijk de geurkaarsen wishlist voor het najaar en de winter. Aangezien er jaarlijks natuurlijk weer nieuwe producten op de markt komen, vind ik het leuk om hier elk jaar een update van te geven en zelf ook naar de nieuwste kaarsen op zoek te gaan. Ik neem je mee in mijn wishlist van dit jaar. Lets go!

WoodWick

I looooove de geurkaarsen van WoodWick. De naam van het merk zegt het al: kaarsen met een houten lont. En dat is zó ontzettend gezellig voor in de winter. Het klinkt een beetje alsof je bij een kampvuur zit, echt heel erg knus. Daarnaast vind ik de kaarsen van WoodWick kwalitatief ook heel goed én zien ze er heel chique uit. Echt een perfect cadeautje voor jezelf of om weg te geven! De geur Linen staat hoog op mijn lijstje, maar Cashmere en Vanilla Bean ook. Ook verkoopt het merk Triology kaarsen, dat zijn kaarsen met meerdere lagen en dus meerdere geuren, waardoor je iedere keer verrast wordt door een nieuwe geur!

Bath and Bodyworks

Waar ik alle kaarsen van Woodwick standaard prachtig en chique vind staan, vind ik dit bij Bath and Body Works anders. Dit merk is over het algemeen meer uitgesproken qua stijl, waardoor ik soms nieuwsgierig ben naar een geur, maar de kaars gewoonweg écht niet in mijn interieur past. Mijn wishlist is dan ook gebaseerd op geuren die mij aanspreken, maar ook zeker op het uiterlijk van de kaars. Momenteel staan er voor de winter op mijn lijstje: White Caramel Cold Brew en Toasted Hazelnut Praline. Daarbij blijft Cinnamon Spiced Vanilla echt een van mijn favorieten, maar het uiterlijk van die kaars is aangepast, dus nu vind ik ‘m niet meer mooi, beetje jammer. Maar als je echt een lekkere geur zoekt voor het najaar, is dat zeker een aanrader. Volgens mij hebben alle net genoemde kaarsen drie lonten, net zoals de kaarsen die ik tot nu toe van het merk heb gehad. Ik vind dit echt top. De kaarsen branden daardoor ontzettend mooi op en het ziet er super chique en gezellig uit!

Voluspa

Een merk dat voor mij nieuw is en heel erg mijn aandacht trekt is Voluspa. Qua prijs zijn de kaarsen vergelijkbaar met WoodWick en Bath and Bodyworks. Ik vind de vormgeving van de kaarsen echt prachtig! Momenteel zijn er maar vijf kaarsen beschikbaar en degene die er voor mij het meeste uit springt, is Vermeil Bourbon Vanille. Klinkt toch heerlijk?!

Yankee Candle

Ik ben geen mega groot Yankee Candle fan, omdat ik de geuren vaak te intens vind, maar de namen blijven me triggeren en dat zorgt er voor dat ik het toch al-tijd weer wil proberen, haha! Het fijne van Yankee Candle vind ik wel dat alle geuren in ontzettend veel maten te koop zijn, dus je kunt ook altijd een paar votief kaarsen bestellen om te proberen welke geuren je wel of niet lekker vindt. Daarnaast blijven de potjes natuurlijk heel cute. Geuren die mijn aandacht trekken: Vanilla Creme Brulee, Spun Sugar Flurries en Snow Globe Wonderland. Ik wil ze allemaal!

DW HOME

DW Home is een merk dat niet heel bekend is, maar waar ik het wel vaker over heb gehad op mijn blog. Ik ken het nu al een tijdje en ik vind het een heel mooi, kwalitatief goed en vernieuwend merk. De kaarsen liggen qua prijsklasse net wat lager dan Woodwick en Bath & Body Works, dus zeker interessant om eens te bekijken. Het merk heeft een ruim assortiment, met wat meer standaard geuren, maar ook met hele vernieuwende en creatieve geuren, wat mij heel erg aanspreekt. Ik ga een kleine greep uit mijn wishlist opsommen: Butter Pecan Ice Cream, Pumpkin Pancakes, Pumpkin Donut, Cake Batter and Vanilla, Pecan Pie and Cream. Hoe heerlijk klinken deze geuren? Ik wil ze allemaal!

Ondertussen heb ik weer een wishlist van een paar honderd euro. Dromen mag hè, haha!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: