FAVORIETE PRODUCTEN VAN COLLISTAR

FAVORIETE PRODUCTEN VAN COLLISTAR

Hi allemaal,

In het artikel van vandaag ga ik mijn favoriete producten van Collistar met jullie delen. Dit merk is wel eens voorbij gekomen op DailyDaphne.nl. Ik merkte dat ik een aantal steady favorieten van dit merk in mijn kast heb staan, daarbij heb ik daar recentelijk ook nog e.e.a. aan toegevoegd. Ik dacht: een goed idee om een artikel te maken waarin ik alles bundel. Let’s go!

1. Magic Face Drops

In mei 2020 plaatste ik een uitgebreide review over dit product op mijn blog. En tot op de dag van vandaag is dit mijn favoriete zelfbruinen voor het gezicht. Ik breng het product aan in de avond en ik word in de ochtend wakker met een hele mooie, zachte, egale, goed gekleurde en bruine huid. Ik breng het product soms puur aan en soms meng ik het met een serum of dagcrème. Het ligt er maar net aan hoeveel effect ik wil zien. Het product is zuinig in gebruik, ruikt lekker en het is fijn dat het al een kleurtje heeft, waardoor je goed kunt zien of je het ergens nog beter moet uitmeren. Tot nu toe heb ik nog geen fijnere zelfbruiner voor mijn gezicht gevonden dan deze. De beauty-liefhebber in mij heeft vorige week wel de nieuwe drops van Bondi Sands besteld. Naar die ben ik ook heel benieuwd, maar voor nu zijn de Magic Face Drops van Collistar toch echt mijn favoriet!

2. Special Perfect Tan Moisturizing Tanning Spray SPF 30

Zonnebrandcrème blijft toch altijd een dingetje. We weten met z’n alle dat we het moeten smeren, maar we doen het liever niet. Waarom? Omdat het vaak vies aanvoelt op de huid. Ik ben net terug van een maand Bali en ik had al mijn zonnebrandproducten vanuit Nederland meegenomen: vijf verschillende soorten. Ik kan je vertellen dat die van Collistar by far de fijnste was. Allereerst was ik gelijk verliefd op de geur. De geur herkende ik gelijk van een ander product, waar ik straks nog bij kom. Daarnaast was de substantie van de spray doorzichtig en liet het zich door middel van de spray ontzettend makkelijk verdelen. Met deze spray heb je niemand nodig om je rug in te smeren, want de spray komt moeiteloos zelf overal bij. Wel zo handig als je in je eentje op vakantie bent! Het nadeel van zulke sprays is wel dat ze snel op gaan. De Special Perfect Tan Moisturizing Tanning Spray van Collistar is ook echt aan de prijs. De prijzen op Notino.nl fluctueren, maar gemiddeld kost ‘ie tussen de 25 en 30 euro. Maar als je het kunt veroorloven en op zoek bent naar een hele fijne zonnebrand spray, dan ga je écht écht écht geen spijt krijgen als je deze besteld!

3. Special Perfect Tan After Shower-Shampoo Moisturizing Restorative

Toen ik net aan het terugkijken was naar alle Collistar producten die ik heb getest, kwam ik dit fijne product weer tegen. Ik was gewoon vergeten dat dit product bestaat. Balen, want nu heb ik het de hele zonder niet kunnen gebruiken. Het product belooft de door de zon belaste (of aangestaste) huid de zorg te bieden die het nodig heeft én tegelijkertijd de duur van de verkregen bruining te verlengen. De douchegel voorkomt ook dat de gebruinde huid gaat vervellen, waardoor je het product óók na je vakantie gewoon kunt blijven gebruiken. De Collistar After Sun Shower-Shampoo Moisturizing Restorative zit qua substantie tussen een douchegel en -olie in. Het product voelt ontzettend zacht en voedend aan op de huid en zorgt, in combinatie met de hele aangename en milde geur, voor een heerlijke ervaring in de douche. Dit product werkt voor mij echt super goed. Normaalgesproken begin ik na een paar dagen te vervellen en met dit product gebeurt dit niet of nauwelijks. Met zo’n grote fles kun je bijna de hele zomer vooruit, dus dat is top!

4. Special Perfect Tan Supertanning Water Moisturizing Anti-Salt

Deze spray biedt verkoeling, zorgt ervoor dat je sneller en intenser bruin wordt én vermindert door de zon veroorzaakte huidirritatie. De spray bevat Aloë Vera, waardoor de huid wordt voorzien van intense hydratatie en de huid wordt gekalmeerd. Daarnaast ruikt dit product echt HEERLIJK! Dit is dezelfde geur als de zonnebrandspray die eerder langs kwam. Ik hou echt van deze geur en ik vind het heerlijk om me erin onder te dompelen. De textuur is water-achtig. Het product plakt niet en trekt goed in.

5. Special Perfect Body Deep Moisturizing Fluid

Als je op zoek bent naar een body lotion die goed hydrateert en tegelijkertijd licht is en goed intrekt, is de Special Perfect Body Deep Moisturizing Fluid echt iets voor jou. Het product zorgt voor een diepe hydratatie en de textuur is heel zacht en licht, waardoor het goed intrekt. Mijn droge huid wordt er echt goed door gevoed. Ook ruikt het product heel lekker. Het is namelijk voorzien van een subtiele bloemengeur.

Dit waren mijn vijf favoriete producten van het merk Collistar. Stuk voor stuk prettige producten die ik nog vaker zal bestellen. Ik ben heel benieuwd of jullie wel eens iets van Collistar hebben gebruikt!

pastedGraphic.png

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: