HEEL BENIEUWD NAAR DEZE ZONNEBRAND PRODUCTEN!

HEEL BENIEUWD NAAR DEZE ZONNEBRAND PRODUCTEN!

Hi allemaal,

Voor veel mensen is het tijd voor ZOMERVAKANTIE! Of je nu op vakantie gaat naar het buitenland of gezellig in ons kikkerlandje blijft, insmeren met zonnebrandcrème is heel belangrijk! Ik heb altijd een haat-liefde verhouding met zonnebrandcrème. Ik weet dat het beschermd, maar ik vind het vaak totaal niet fijn aanvoelen op mijn huid. Juist daarom is zonnebrandcrème een product waar ik altijd heel nieuwsgierig van word. Ik ben namelijk altijd op zoek naar nieuwe fijne toevoegingen aan mijn lijstje met favorieten.

Vandaag deel ik drie -voor mij- nieuwe zonnebrandcrèmes voor het lichaam én een tipje voor het gezicht (met een mooi tintje erin). Let’s go!

1. Oriflame Sun 360 Dry Mist for Body and Face spf 50

Oriflame belooft dat deze zonnebrandspray perfect is voor degenen die struggelen met de textuur van zonnebrandcrème. De formule is verrijkt met mineralen, hydraterende ingrediënten en antioxidanten. Het product bevat minerale UV-filters, is waterbestendig, hydrateert intensief en kan gebruikt worden op zowel gezicht als lichaam. De reviews zijn ontzettend veel belovend, dus ik ben heel erg benieuwd!

2. Lancaster Sun Beauty Nude Skin Sensation spf 50

De Nude Skin Sensation zonnebrandspray belooft een hele lichte textuur te hebben, die bijna niet voelbaar is op de huid. Het product kan ook op de natte huid aangebracht worden, iets wat ik mega handig vind! Het product belooft te hydrateren, het bruiningsproces te bevorderen en verlengen en nauwelijks voelbaar te zijn op de huid. Het is een product op oliebasis, dus deze moet je even schudden voor gebruik!

3. Collistar Moisturizing Tanning Spray spf 30

Deze spray van Collistar heeft net als de spray van Oriflame een 360 graden spraykop, mega fijn! Hierdoor kun je jezelf heel gemakkelijk insmeren. De formule bestaat uit oliën maar belooft direct op te drogen en de huid daarbij ook te hydrateren. Het product kan op het hele lichaam én op de hoofdhuid worden aangebracht. Ook is deze spray van Collistar zweet- en waterproof én blijft er geen zand of haar in plakken. Klinkt als een perfecte zonnebrandspray! Ik heb ‘m heel even op mijn arm geprobeerd en tot nu toe lijkt het erop dat de beloftes wel eens zouden kunnen kloppen. Heel erg benieuwd naar!

4. Estée Lauder DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer

Een hele mond vol, dit product van Estée Lauder. Deze DayWear Moisturizer is mega fijn. Er zit een kleurtje in die zich aanpast aan de kleur van jouw huid, maar dan íets bruiner, zodat je een mooie sun kissed look krijgt! Het product bevat onder andere rozemarijn, wat onder andere zorgt voor het bestrijden van huidontstekingen, zoals acné. Daarbij heeft dit product ook nog eens een SPF 15 erin zitten. Dit is natuurlijk niet genoeg voor een hele dag in de zon, dan zul je echt zonnebrandcrème erbij moeten gebruiken, maar als je bijvoorbeeld even met een net iets frisser gezicht naar de ontbijttafel wil op vakantie, is dit product je redding. Het ziet er ook heel mooi natuurlijk uit, omdat de dekking niet hoog is. Perfect voor op vakantie!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: