MIJN SPF WISHLIST VOOR DEZE ZOMER + NIEUWE FAVORIET

Hi allemaal,

De zon begint weer steeds meer te schijnen en dat betekent dat we massaal meer zonnebrandcrème gaan smeren. In de winter is dit vanwege de UV straling natuurlijk ook heel belangrijk, maar -net als velen- betrap ook ik mezelf erop dat ik mijn SPF’s vaak laat liggen voor de zomer. Aangezien de zon in de zomer een stuk feller schijnt, is het natuurlijk heel belangrijk om jezelf dan écht goed in te smeren. In dit artikel deel ik mijn huidige wishlist met jullie, van producten waar ik heel erg benieuw naar ben én ik deel mijn meest recente favoriet op het gebied van zonbescherming voor het gezicht.

Biotherm Lait Solaire Hydratant

Biotherm vind ik een ontzettend fijn merk als het aankomt op zonbescherming. De lotion op bovenstaande afbeelding, maar vooral de spray vind ik écht heel erg fijn werken. De producten zijn zacht voor de huid, voeden de huid en laten geen heel vettig laagje achter. Zeker een aanrader! Ik ben ook heel benieuwd naar de andere SPF producten van Biotherm!

La Roche-Posay Anthelois SPF 50

Naar dit product ben ik al ja-ren benieuwd. La Roche-Posay Anthelois is een product dat je over je make-up kunt sprayen, maar wel een matte uitstraling belooft te houden. Garnier heeft een soortgelijk product, dat ik graag gebruik, maar daar ga je zó enorm van glimmen. Ik ben heel erg benieuwd of deze van La Roche-Posay écht een matte finish heeft.

Holika Holika Make-Up Sun Cream

Deze Make-Up Sun Cream van Holika Holika heeft een licht tintje in de crème zitten, waardoor je dus geen dikke foundation meer op hoeft op de warme zomerse dagen. Klinkt heel handig! Nadeel is alleen dat er maar één kleurtje verkrijgbaar is, maar toch wil ik die heel graag proberen!

Hello Sunday The One That’s Got It All

Oh my god, dit product maakt mij zo nieuwsgierig. Een SPF 50 die je make-up niet verprutst, matte blijft en juist een goede basis vormt voor je make-up? Give it to me, please! Ik ben écht ontzettend benieuwd naar deze. Hopelijk is dit zo perfect als het lijkt!

L’Oréal Paris Revitalift Clinical Anti UV Fluid

En dan… mijn nieuwe holy grail als het gaat om gezichtscrème met SPF: de L’Oréal Paris Revitalift Clinical Anti UV Fluid. Op dit moment is dit écht mijn meest favoriete zonnebrandcrème voor het gezicht. Voelt het alsof ik niets onder mijn make-up heb? Nee, dat niet. Maar dit is wel de zonnebrandcrème die tot nu toe mijn make-up het beste laat zitten. Echt een topper!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: