LENTE GEUREN VAN 2023 | WISHLIST

LENTE GEUREN VAN 2023 | WISHLIST

Hi allemaal,

Het is weer lente! Oh, wat ben ik daar blij mee. Het is zó heerlijk dat de zon weer fel schijnt, de zon weer veel warmte afgeeft, de blaadjes weer gaan groeien én de vogeltjes intens fluiten vanaf 5 uur ‘s ochtends. Ik heb al genoten van de prachtigste zonsopkomsten als ik ‘s ochtends vroeg in de auto zat en ik heb al heel wat uurtjes op het terras gespendeerd dit jaar. Ik geniet er intens van. Een bijkomend iets bij een seizoenswisseling is voor mij dat ik weer andere geuren erbij ga pakken. Waar ik in de winter voor intense en warme geuren ga, grijp ik in de zomer vaak naar luchtigere, zoete geuren. In het artikel van vandaag wil ik een aantal nieuwe geuren met je delen die mij perfect lijken voor de lente én waar ik zelf ook heel benieuwd naar ben. Let’s gooo!

Lancôme La Vie Est Belle Iris Absolu

Lancôme is mijn favoriete merk als het op geuren aankomt, dat is iets wat al lang bekend is. Ik vind de La Vie Est Belle geuren heerlijk en ik heb er een hele collectie van staan. Dat maakt dat ik natuurlijk ook heel nieuwsgierig ben naar deze nieuwe variant ‘Iris Absolu’. De verpakking is in ieder geval weer prachtig, maar dat zijn we ondertussen wel gewend van Lancôme. De topnoten zijn vijg en zwarte aalbessen. De hartnoot is jasmijn en in de basis zijn patchoeli en iris gebruikt; een hele bloemige geur dus.

Marc Jacobs Paradise

Net zoals ieder voorjaar, komt Marc Jacobs ook dit jaar weer met maar liefst drie nieuwe limited Edition geuren. De geurlijn heet dit jaar ‘Paradise’. De lijn bestaat uit de basisgeur, de ‘Eau so Fresh’ variant én de ‘Love’ flacon. Marc Jacobs is bij velen favoriet als het gaat om de geuren die worden uitgebracht. Ik vind de geuren vaak aan de (te) frisse kant en vind ze op mijn huid niet mega lekker. Echter vind ik de geuren uit de ‘Love’-geurlijn altijd heerlijk. Alsof de lijn speciaal voor mijn huid is gemaakt. Het is net wat minder fris en een tikkeltje zoeter. Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar de ‘Love’ geur uit de nieuwe Paradise collectie. De flacons zien er in ieder geval weer prachtig uit!

Maison Margiela Replica Beach Walk

Maison Margiela is een merk waar ik nog nooit parfum van heb geprobeerd, maar die mijn aandacht keer op keer blijft trekken. Ik wil binnenkort echt graag een geur gaan toevoegen aan mijn collectie. ‘Beach Walk’ klinkt als de perfecte zomergeur, met geurnoten als bergamot, citroen, kokosmelk, ceder en Ylang-Ylang. Ik ben onwijs benieuwd naar hoe deze geur ruikt!

Escada Santorini Sunrise

Oh my god, ook Escada heeft, zoals elk jaar, weer een nieuwe geur voor de zomer op de markt gebracht. Dit jaar komen zij. met ‘Santorini Sunrise’. De limited editions van Escada staan bekend om hele zoete, vrouwelijke geuren and I looove it! Ik ben ontzettend benieuwd naar deze nieuwe variant, die zich (ofcourse) laat omschrijven als fruitig en bloemig. Er zitten namelijk deurnoten van rode mandarijn, bergamot, jasmijn, granaatappel, roze peper, muskus en sandelhout in. Ik wil dit, NU!

Bruno Banani Sweet Fanstasy Rose & Popcorn

Oké, eerlijk? Deze body spray trekt mijn aandacht puur door de ‘popcorn’. Popcorngeur om op mijn lichaam te sprayen? Yes, please! Body sprays zijn niet mijn favoriet, aangezien de geur vaak niet lang blijft hangen. Toch vind ik een body spray in de zomer heel fijn én gebruik ik ze ook vaker voor met het sporten. De geur die ik momenteel gebruik met sporten is Rituaal of Mehr van Rituals, ook mega lekker. Terug naar de Bruno Banani variant: framboos, popcorn, Ylang-Ylang, vanille en ga zo maar doo. Zó veel geurnoten waar ik enthousiast van word. Ik moét dit ruiken. Einde betoog.

Welke geur spreekt jou het meeste aan?

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Notino.nl

Delen: