HI BABES, I’M BACK (PART 2)!

HI BABES, I’M BACK (PART 2)!

Hi allemaal,

Een half jaar geleden schreef ik dit artikel. De maanden daarvoor waren er sporadisch artikelen verschenen op DailyDaphne.nl en dat kwam doordat ik ontzettend druk was met afstuderen. Ik miste het dagelijks bezig zijn met mijn blog zó erg dat ik besloot om er weer volledig voor te gaan; ik wilde minimaal één tot drie artikelen per week plaatsen, omdat ik dacht dat dat wel in mijn schema zou passen. Nou, dat dacht ik achteraf verkeerd. De laatste weken van mijn scriptie heb ik als heavy ervaren. Ik ging vroeg in de ochtend naar de bibliotheek en pakte rond 14.00 in de middag mijn spullen in en ging in een keer door naar stage, wat betekende dat ik ontzettend lange dagen maakte. Ik werkte bij Etos en daarnaast werd opa rond die tijd ook onverwachts ziek en ging zijn gezondheid heel snel achteruit. Ik was de dagen die ik vrij had, dan ook vaak in het ziekenhuis te vinden. Hoe mijn leven er nu, een paar maandjes later, uit ziet, lees je in dit artikel!

SCRIPTIE

Eind juni heb ik mijn scriptie ingeleverd en al snel kreeg ik te horen dat ik -gelijk de eerste keer- was geslaagd! Ik had maar liefst een 8.3 voor mijn scriptie. Heel even heb ik getwijfeld om ‘m voor puntverbetering te herkansen, aangezien ik nog maar een paar tienden nodig had om Cum Laude af te studeren. Al snel besloot ik om dat toch niet te doen; ik was letterlijk en figuurlijk klaar met school, haha. Ik heb afgelopen week trouwens (eindelijk!) mijn diploma uitreiking gehad, dus nu is het helemaal officieel: ik ben hbo pedagoog!

NIEUWE BAAN

Mijn afstudeerjaar bestond voornamelijk uit stage lopen en alles rondom mijn scriptie. Ik heb mijn stage vormgegeven binnen een organisatie waarbij ik werkte met jongeren met een licht verstandelijke beperking in combinatie met complexe gedrags- of psychiatrische problemen. Deze jongeren wonen tijdens hun behandeling niet thuis, maar op een groep. Ik wist in de eerste instantie niet goed of deze stageplek iets voor mij zou zijn, maar ik wilde de uitdaging graag aangaan. Vanaf de eerste dag heb ik het zó ontzettend naar mijn zin gehad en ik ging iedere dag met veel plezier naar mijn stage toe. Dat was ook de reden dat ik -een aantal maanden later- besloot te solliciteren binnen dezelfde organisatie én voor ongeveer dezelfde functie als die ik uitvoerde tijdens mijn stage. Ik ben gelukkig vanuit mijn stage gelijk kunnen beginnen met werken, wat super fijn is!

AFSCHEID ETOS

Gedurende mijn hele opleiding heb ik school en stage kunnen combineren met werken bij Etos. Waar studiegenootjes hun bijbaan -vooral in het afstudeerjaar- op deden zeggen, was ik er zeker van dat ik dat niet wilde: het werken bij Etos was mijn passie en uitlaatklep. De werkweken waren daardoor lang en de weekenden maar erg kort, maar ik vond het zó ontzettend leuk om bij Etos te werken, dat ik het altijd ben blijven combineren. Toen mijn stage overging in werk, dacht ik dat ik Etos gemakkelijk ernaast zou kunnen blijven doen. Toch waren mijn diensten veel wisselender dan tijdens mijn stage (toen had ik een vrij vast rooster). Hierdoor merkte ik dat het -vooral qua werktijden- lastig te combineren was. Ik heb dan ook met veel pijn in mijn hart Etos moeten verlaten. Achteraf ben ik wel blij dat ik die keuze heb gemaakt, aangezien ik daardoor ook eens van een vrije dag kan genieten én nu de mogelijkheid heb om weer lekker te bloggen.

VAKANTIE

Afgelopen zomervakantie ben ik met mijn mama, bonuspapa en zusje naar Frankrijk geweest. Het hoogtepunt was toch wel de paar dagen Parijs waarmee we de vakantie hebben afgesloten. We hebben heerlijk geshopt, veel mooie gebouwen bezichtigd en vooral heel erg genoten met elkaar! Komende vrijdag komt er een artikel online waarin ik al mijn geshopte items laat zien, stay tuned!

SPORTEN

Sinds begin september heb ik het sporten (lees: fitness) weer opgepakt. Dit omdat het voor mij de enige manier is waarop ik mijn hoofd kan leegmaken. Ik probeer nu drie tot vijf keer per week te gaan, maar momenteel heb ik zo veel motivatie dat ik bijna dagelijks ga, gewoon omdat ik het fijn vind. Ik merk dat ik letterlijk en figuurlijk lekkerder in mijn vel zit als ik beweeg, dus dat voelt super goed!

DAILYDAPHNE.NL

Oké, dan het laatste puntje, maar eigenlijk wel het belangrijkste. Ik ga het plaatsen van artikelen op DailyDaphne.nl weer helemaal oppakken! Het liefste zou ik dagelijks een artikel online plaatsen, maar gezien mijn baan heb ik daar gewoonweg geen tijd voor. Voor nu gaan de komende maanden in ieder geval weer drie blogposts per week online komen. Hierbij zal in het begin vooral de focus liggen op reviews van producten, maar gaandeweg wil ik gaan experimenteren met wat meer uiteenlopende content. Er zullen wekelijks op maandag, woensdag en vrijdag nieuwe blogposts online komen op DailyDaphne.nl! Deze ‘Hi babes, I’m back (part 2)’ blogpost is de eerste blogpost die online zal komen binnen het nieuwe schema, dus jullie kunnen vanaf vandaag drie nieuwe artikelen per week terugvinden op DailyDaphne.nl!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

Delen: