LANCÔME SUMMER LOOK 2019

LANCÔME SUMMER LOOK 2019

Hi allemaal,

Lancôme heeft speciaal voor de zomer een prachtige collectie met vijf echte summer make-upjes uitgebracht. Aangezien ik de zomer al steeds meer begin te missen en de producten uit de zomercollectie mij nu nog blijer maken, omdat ze me doen denken aan de warme dagen, besloot ik om toch nog een zomer artikel te schrijven. In dit artikel lees je alles over de Lancôme Summer Look van 2019.

Ja hoor, daar kom ik weer. Lancôme is écht mijn meest favoriete merk als het gaat om high end make-up. Ik kijk telkens mijn ogen uit wanneer er nieuwe producten worden gelanceerd. Daarnaast zijn de parfums van dit prachtige merk ook mijn all time favorite; echt mijn lievelingetjes! Klik hier voor alle Lancôme reviews die tot nu toe zijn verschenen op DailyDaphne.nl. Begin deze zomer heeft het Franse cosmetica merk een nieuwe Limited Edition collectie uitgebracht, welke bestaat uit twee bronzers en drie lippenstiften.

De Summer Look 2019 collectie van Lancôme is een eerbetoon aan de schoonheid van vrouwelijke empowerment. Op de producten komt dan ook het Frense nationale motto naar voren: liberté, égalité, féminité. De producten zijn gekleed in een chique verpakkingen waarop de iconische Franse kleuren terug te zien zijn.

De producten uit de Summer Look 2019 collectie hebben ontzettend mooie verpakkingen, dat is een ding wat zeker is. Ik vind het mooi dat Lancôme het standaard design voor het kartonnen doosje heeft aangehouden voor deze collectie. Toen ik de producten binnenkreeg dacht ik daardoor dat de producten een toevoeging aan de vaste collectie zouden zijn. Toen ik het kartonnetje opende was ik helemaal verrast over de zomerse verpakkingen.

Toen ik het doosje van de ‘Nude Glow Creator’ opende, kwam er namelijk een pareltje tevoorschijn. Wat mij betreft is de Le French Glow Bronzer hét product uit deze collectie. Het product is mega groot; ik denk dat het product een diameter van zo’n tien centimeter heeft, wow. De verpakking straalt een en al luxe uit, niet alleen vanwege de mooie vormgeving, maar ook door de stevigheid van het doosje. Het product is in twee verschillende uitvoeringen uitgebracht, namelijk een lichtere (01 – Light Liberté) en een donkerdere (02 – Warm Sensualite) versie. Ik heb de lichtere variant ontvangen en daar was ik heel blij mee, aangezien de inhoud anders te donker zou zijn.

En over inhoud gesproken… Ik was spra-ke-loos toen ik de verpakking van de bronzer opende. Wat een mooi product is dit zeg, wauw! Zoals op bovenstaande foto te zien is, is het product verdeeld in vier delen, waarvan ieder deel een andere kleur en finish bevat. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de kleuren allemaal apart te gebruiken, maar om eerlijk te zijn vind ik dat altijd een heel groot gedoe, omdat je make-up kwast waarschijnlijk toch een andere kleur aanraakt. Wat ik trouwens erg mooi vind aan dit poeder, is dat de drie woorden uit het Franse nationale motto naar voren komen. Deze zijn namelijk in de bovenste drie poeders gedrukt. Ik vond het zó zonde om het poeder aan te raken, haha.

Op bovenstaande foto is er goed te zien welke kleuren Le French Glow bevat. Eenmaal aangebracht op het gezicht zou ik het product omschrijven als een ‘mooie bronzer die zorgt voor een echte summer look‘. Dit poeder zorgt namelijk voor een warme, sun kissed look, iets wat trouwens niet alleen in de zomer, maar ook zeker in de winter heel erg mooi is. De bronzer bevat een kleine shimmer, iets wat voor mij niet had gehoeven, aangezien ik liever voor een matte bronzer ga. De lichtste kleur gebruik ik trouwens vaak als subtiele highlighter. Daarnaast kun je het ‘palette’ natuurlijk ook gebruiken om je ogen op te maken, aangezien het verschillende tinten bevat; erg handig voor op reis!

Lancôme Le French Glow bevat 14 gram poeder en heeft een adviesprijs van €52,-.

Behalve twee prachtige bronzers heeft Lancôme ook drie verschillende kleuren lippenstiften toegevoegd aan de collectie. Deze lipproducten zijn uitgebracht in dezelfde, mooie en unieke stijl als de bronzers.

Net zoals de verpakking van de bronzer, kan ik niets anders zeggen dan dat ik de huls van de lipstick prach-tig vind. Allereerst vind ik dat de verpakkingen van de bronzers en de lipsticks heel mooi bij elkaar aansluiten. Daarnaast is de combinatie van kleuren speels, maar zeker niet goedkoop. Als iemand mij de kleuren van de verpakkingen zou omschrijven, zou ik al snel denken: “mmm, dat kan er nooit chique uit zien”, maar dat is zeker iets wat we aan Lancôme kunnen overlaten.

De huls heeft een heel fijn systeem. Je drukt zachtjes op de bovenkant en de lipstick ‘plopt’ er als het ware aan de onderkant uit. Je kunt de lipstick dan uit de huls trekken door het zwarte gedeelte vast te houden. De huls voelt ontzettend luxe aan, ik hou er van!


(De kleur lijkt op de foto erg fel, maar is in ‘real life’ meer  een mauvy pink kleur!

De collectie bestaat dus uit drie kleuren lipsticks: 132 – Caprice Cream, 186 – Idole en 290 – Poême. Waar de eerst genoemde kleuren aan de felle, opvallende en rode kant zijn, is de kleur Poême meer ‘nude’ en neutraal te noemen. Als ik zou moeten kiezen, zou ik voor de kleur Poême gaan. Ik ben dan ook erg blij dat dat de kleur is die Lancôme mij heeft opgestuurd. De L’Absolu Rouge lipsticks van Lancôme zijn sowieso grote favorieten binnen mijn lipstick stash. De lipstick heeft een rijke, satijnachtige (bijna matte) finish, maar droogt de lippen niet uit. De lipsticks zijn doordrenkt met vochtverhogende Pro-Xylane™, wat de formule ervoor zorgt dat de lippen tot acht uur gehydrateerd, zacht en comfortabel voelen. Daarnaast is er ook Vitamine E toegevoegd om de lippen te beschermen, zodat ze er gezond uit blijven zien en aan blijven voelen. De beloftes die Lancôme doet over de L’Absolu Rouge lippenstiften, komen zij ook helemaal na. Ik heb er alleen maar veel goeds over te vertellen. Ik vind ze heel erg fijn!

Lancôme L’Absolu Rouge lipsticks bevatten 3,4 gram product en hebben een adviesprijs van €35,50,-.

De producten zijn exclusief te koop bij De Bijenkorf en via de webshop van Lancôme.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: