LEUKE STATIONERY SPULLETJES | STATIONERY & GIFT

LEUKE STATIONERY SPULLETJES | STATIONERY & GIFT

Hi allemaal,

Het is weer een tijdje geleden dat het laatste artikel online is gekomen en ik heb het gevoel dat ik dat de laatste tijd steeds vaker zeg. Even een korte uitleg: deze maanden zijn enorm druk voor mij en worden alleen maar drukker. Ik ga naar school, werk 30 á 40 uur per week, ga sinds een aantal weken drie keer per week naar de sportschool en ik heb graag ook nog een beetje slaap, haha. Helaas schiet het bloggen er dan bij in en dat vind ik super jammer, maar soms gaat het even niet anders. Ik heb wel met mezelf afgesproken dat ik weer wat meer tijd wil gaan besteden aan mijn blog, aangezien dat gewoon hetgeen is wat ik onwijs leuk vind en waar intens van kan genieten. De decembermaand wordt dus heel erg druk, maar ik ga proberen om weer lekker te gaan posten voor jullie!

In dit artikel wil ik jullie wat meer vertellen over de webshop stationerygift.nl. Zoals jullie ondertussen (denk ik) wel weten, ben ik een enorme fan van mooie stationery items en kan ik daar echt onwijs van genieten. Ik kijk mijn ogen regelmatig uit bij HEMA, maar toch vind ik het vaak toch niet cute of speciaal genoeg. Een tijdje geleden kwam ik in contact met een webshop die allerlei hele leuke spulletjes verkoopt die heel anders (en veel leuker!!!) zijn dan het meeste wat te koop is in de winkel. Oké, het klinkt nu allemaal een beetje vaag, maar de webshop verkoopt nog veel meer leuks dan alleen notitieboekjes.

Voordelen van het bestellen bij stationerygift.nl:
♥ Gratis verzending > € 50,-
♥ Veilig betalen via iDeal
♥ Alles wordt feestelijk ingepakt
♥ Verzending binnen 2 werkdagen

Stationerygift.nl is dus een webshop dat zich vooral richt op stationery en inpakspulletjes. Zij verkopen agenda’s, planners, notitieboekjes, kalenders, etui’s en pennen, maar ook voor de tofste kaarten, inpakpapier, stickers, cadeaulint en cadeaulabels ben je bij stationerygift.nl bij het juiste adres. Zij verkopen zowel items van hun eigen merk als van het met BAN.DO.

Complimentenkaartjes BAN.DO – €8,95

Is er iets leukers dan een kaartje door je brievenbus wanneer je het niet verwacht? Echte post is zoooo veel leuker! Handige kaarten in 1 boekje, elke kaart kan je er makkelijk uit halen. De leukste quotes van ban.do op een magisch kaartje zo in je brievenbus!
♥ 12 kaarten
♥ 6 designs
♥ 2 kaarten per designs
♥ Goudfolie 

In dit boekje zitten zes verschillende complimenten kaartjes die echt té leuk zijn! Tegenwoordig sturen we eigenlijk nooit meer kaartjes en stiekem vind ik dat best jammer. Toch vind ik het onwijs leuk om een fysiek kaartje aan iemand te geven. Vaak vind ik de kaartjes die je in winkels als HEMA of Bruna kunt kopen heel standaard. Deze kaartjes van BAN.DO zijn wat mij betreft veel leuker om te geven (en om te krijgen!).

You are the stars, you are the galaxy – €14,95 per 10 kaarten

Is er iets leukers dan een kaartje door je brievenbus wanneer je het niet verwacht? Echte post is zoooo veel leuker! De leukste quotes van ban.do op een magisch kaartje zo in je brievenbus!
♥ 10 kaarten
♥ 5 designs
♥ 2 kaarten per designs
♥ Goudfolie
♥ Stevige envelop met goud/metallic

Bij deze kaarten geldt eigenlijk hetzelfde als voor de bovenstaande. De ontwerpen zijn enorm leuk en de tekstjes zijn super leuk bedacht. Dit kaartje is helaas niet los te koop, maar wel in een set met vier andere soorten designs.

BAN.DO Bomb Glitter Pen Blue– €12,50

Deze pen is echt the bomb! Een mooie afgwerkte pen met glam & glitter. Deze staat echt prachtig op jou werkplek of steel de show met deze pen op school. Pssst, hij schrijft ook nog een super lekker! 

Jaaa, deze pen ziet er toch té leuk uit?! Ik kan hier zó onwijs vrolijk van worden! De blauwe kleur is heel mooi en de gouden flakes maken de pen helemaal af. Daarnaast schrijft de pen ook echt enorm lekker. Wel vind ik ‘m aardig aan de prijs en eerlijk gezegd een beetje goedkoop aanvoelen voor het bedrag dat je ervoor moet neerleggen. Instaproof? Dat zeker!

Week Organizer Dots – €10,95

Deze organiser is een prachtig stationery item voor op je bureau. De organiser telt 80 pagina’s en ideaal om een perfecte planning voor jou week te maken. Genoeg ruimte voor notities en andere krabbels. De organiser kan recht op staan op je bureau maar ook liggend, perfect om te schrijven. Zo kan jij je week perfect plannen en hopelijk niks vergeten!
♥ Organiser
♥ 80 pagina’s
♥  Makkelijk uit te scheuren
♥  Liggend formaat
♥  14 x 237 mm
♥  Hardback Cover 

Dit soort planners zie je tegenwoordig overal, and I like it! Zulke weekly planners zijn overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Alle dagen van de week hebben een apart vakje én er is plek om to-do’s en eventuele notities te noteren. Zoals jullie misschien wel weten, gebruik ik al een tijdje de PurPuz Planner, maar zo’n planner als deze van stationerygift.nl is wat mij betreft altijd goed en handig om snel een weekoverzichtje met to-do’s te maken. Ik krijg altijd nog meer motivatie om te plannen als een planner er leuk uit ziet, pluspunten voor deze leukerd!

Stickers – €2,95 – €3,50

Stickers ‘hello’ 
Stickers ‘packed with love’
Stickers ‘hugs and kisses’
Stickers ‘you are sooo loved’ 

Jaaaaa, hoe cute zijn deze stickertjes? Ook dit is weer zo’n typisch voorbeeld van iets wat je niet gemakkelijk bij HEMA, Bruna of een soort gelijke zaak zult vinden en juist daarom zo zo zo leuk. Als je zulke toffe stickers gebruikt voor je cadeautjes, weet je zeker dat je stickers hebt die niet iedereen gebruikt en dat is juist super leuk! Stationerygift.nl heeft nog meer mooie en schattige stickers in hun assortiment, dit is maar een kleine selectie.

Al met al vind ik de webshop echt enorm leuk! Ik kan zó intens gelukkig worden van dit soort leuke en schattige spulletjes. Daarnaast is het natuurlijk ook onwijs tof om dit soort items cadeau te doen aan iemand of om iemand er ‘zo maar’ mee te verrassen. Neem vooral een kijkje op de webshop van stationerygift.nl voor alle andere leuke items!

Ook heb ik natuurlijk een kortingscode voor jullie geregeld! Met de code ‘Dailydaphne’ krijg je tot en met 3 december 2017 20% korting op alle items in de webshop van stationerygift.nl!

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.

Delen: