LIGHTBOX | DITVERZINJENIET.NL

LIGHTBOX | DITVERZINJENIET.NL

Hi allemaal,

Sinds een aantal maanden zijn lightboxen een hele hype en ik snap stiekem wel waarom. Het ziet er enorm ‘Instagram waardig‘ uit en je kunt de teksten zo gek maken als je zelf wil. Voor degenen die nu pas voor de eerste keer horen/lezen over een lightbox, leg ik even in het kort uit wat het is. Een lightbox is -zoals het woord eigenlijk al zegt- een lichtbox. Het is een soort kastje met drie regels, waar licht uit komt. Deze regels kun je vullen met letters en woorden die jij leuk vindt. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil: een quote, een woord, je naam, etc. Een tijdje geleden kreeg ik van Ditverzinjeniet.nl zo’n lichtbox opgestuurd, enorm leuk! Ben je benieuwd naar hoe dit apparaatje mij is bevallen? Lees dan gauw verder!

Over Ditverzinjeniet.nl

Snel en veilig de leukste cadeaus en gadgets bestellen doe je bij Ditverzinjeniet. Onze webwinkel is zo ontworpen dat je binnen no-time een geschikt cadeau kunt vinden, of het nou voor je moeder, broer of de tante van je buurvrouw is. Je kunt de cadeauvinder gebruiken, een categorie selecteren of gewoon al onze producten bekijken.

Ik ontving dus de Fizz Lichtbox met 72 Symbolen van Ditverzinjeniet.nl. De box werd geleverd in een leuke, uitnodigende doos. Er staat op de doos vermeld dat je iedere dag een persoonlijke boodschap op de box kunt zetten door middel van de 72 verschillende letters, nummers en symbolen.

De lichtbox is 31 x 24 x 6 cm groot en 900 gram. De letterkaartjes hebben een afmeting van 6,5 x 3,5 cm.

Wat Ditverzinjeniet.nl zegt over de Lightbox:

Op een gemiddelde Instagram-feed mag ‘ie niet ontbreken: de Lightbox met 72 symbolen van Fizz. Deze hippe lichtbak heeft drie regels, waarop je woorden kunt vormen met de meegeleverde 72 letters en symbolen. De symbolen en letters zijn in het zwart geprint op transparante kaartjes en komen goed tot hun recht op de verlichte Lightbox.

Op elke regel kun je ongeveer zeven letters kwijt. Genoeg voor een ‘hiep hiep hoera’ tijdens een feestje of ‘home sweet home’ als je thuis komt na een vakantie. Een lichtbak in je huis is helemaal hip en je kunt ze bij elke situatie aanpassen. De LED-verlichting aan de binnenkant heeft natuurlijk wel wat power nodig. Deze lightbox werkt op zes AA-batterijen. Leuk om als housewarming cadeau te geven aan iemand die net een nieuw huis heeft gekocht. Je koopt de Fizz Lightbox met 72 symbolen online bij Ditverzinjeniet.nl.

De Lightbox kost €29,95

Als je de doos openmaakt, is dit wat je ziet. De letterkaartjes zitten in kleine plastic zakjes verpakt en liggen op de lightbox. De box is goed beschermend verpakt door middel van plastic en piepschuim. Helaas is dit ook het enige dat in de doos zit, want de gebruiksaanwijzing ontbrak. Eerlijk gezegd ben ik iemand die bijna nooit een gebruiksaanwijzing doorneemt, maar ik vind het altijd wel een prettig gevoel om te weten dat ‘ie erbij zit voor het geval ik iets niet snap.

Deze lightbox werkt op batterijen, wat ik persoonlijk een erg groot pluspunt vind, aangezien je de box op die manier gemakkelijk kunt verplaatsen. Wat ik wel een heel groot nadeel vind, is hoe moeilijk het klepje -waaronder je de batterijen moet bevestigen- open gaat. Je moet de twee schroefjes losdraaien en dan zou je het klepje gemakkelijk moeten kunnen open klikken…

… Nou, niet dus. Het plastic stukje brak al heel gauw af, erg jammer!
* Ik zie nu trouwens op de foto dat het schroefje er gewoon in zit, maar deze foto is gemaakt toen de batterijen er al inzaten. Misschien een beetje verwarrend dus, maar het stukje plastic brak af toen het schroefje er niet meer in zat.

Daarbij werkt de lightbox op zes (!!!) AA-batterijen. Wow, dat vind ik echt enorm veel. Helaas worden deze batterijen niet meegeleverd in de doos.

Aan de zijkant zit een eenvoudige aan/uit-knop.

Zoals je eerder kon lezen, zitten er in totaal 72 letterkaartjes in de doos. In bovenstaand tabelletje kun je zien hoeveel van elke letter/cijfer/symbool wordt meegeleverd in de doos. Ik vind het enorm jammer dat er geen hartjes- en sterretjessymbolen zijn meegeleverd bij deze lightbox.

Om alle letterkaartjes zit aan beide kanten een laagje plastic, zodat het kaartje niet beschadigd. Natuurlijk is het enorm fijn dat de kaartjes hierdoor niet beschadigen, maar oh, wat een werk was het om bij alle kaartjes al het plastic te verwijderen…

Toen ik van alle kaartjes het plastic had verwijderd, was het tijd om aan de slag te gaan met het maken van teksten op het bord.

Natuurlijk begon ik met het neerzetten van de naam van mijn blog. Ik vind het er enorm leuk uitzien, maar ik kwam er gelijk achter dat het misschien wel handig was geweest als er een punt-symbool was meegeleverd…

Ook heb ik de lightbox gebruikt als achtergrond voor de winactie die een tijdje geleden via mijn Facebook pagina liep. Mocht je deze winactie gemist hebben, niet getreurd, want er staan nog drie andere winacties op de planning! Dan weer even terug naar de lightbox: ik vind het effect enorm leuk en het maakt de foto echt af! Wel vind ik het jammer dat deze box enorm fel schijnt, waardoor het heel lastig was om een mooie foto te maken, omdat de belichting zo gek was.

Al met al vind ik lightboxen echt een uitvinding. Kijk dan hoe leuk het eruit ziet! Ik ben enorm blij met het feit dat ik eindelijk een lightbox heb en ik weer een nieuwe accessoire heb als achtergrond voor mijn foto’s. Of ik de box daadwerkelijk aan heb staan ‘s avonds? Nee, helaas niet. De box is daar gewoonweg veel en veel te fel voor, waardoor ik de box geen gezellig effect vind geven in mijn kamer.

Pluspunten:
✓ Ziet er enorm leuk uit
✓ Instagram waardig
✓ Werkt op batterijen
✓ Bezorging is snel: op werkdagen voor 22:45 besteld? Volgende dag in huis!

Minpunten:
✗ Voelt erg licht (en daardoor ook wel goedkoop) aan
✗ Licht is erg fel en wit, waardoor de box niet gezellig uit ziet
✗  De zes AA-batterijen worden niet meegeleverd in de doos
✗  De kaartjes vallen er enorm snel uit via de zijkanten
✗  Geen opbergvakje voor de kaartjes

Ik heb dus een beetje gemengde gevoelens over de lightbox. Aan de ene kant is het echt zo’n ding dat je gewoon moet hebben, omdat ‘ie mega leuk uit ziet, vooral voor foto’s. Aan de andere kant vind ik €29,95 erg veel geld voor iets wat niet stevig aanvoelt en te fel is om ‘s avonds aan te zetten.

»Wat vind jij van de Lightbox hype?«

Bloglovin’ | Instagram | Facebook

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review. Ik hecht heel veel waarde aan eerlijke artikelen, dus dit heeft geen invloed op mijn mening.