MARBLE MACBOOK STICKER

MARBLE MACBOOK STICKER

Hi allemaal,

Sinds ik studeer (alweer dik anderhalf jaar), ben ik trotse eigenares van een Macbook Air 13 inch. Ik ben ontzettend blij met deze laptop en heb dan ook geen moment spijt gehad van deze (toch wel hele grote!!!) aankoop. Een Macbook is handzaam, de batterij gaat lang mee, het besturingssysteem is super fijn én last but not least; het is gewoon een heel mooi apparaat! Het is een laptop waar gewoon ontzettend veel leuke accessoires voor verkrijgbaar zijn. Mijn oog is een hele tijd terug al gevallen op een sticker met een marmer printje. Telkens had ik weer een andere reden om er geen aan te schaffen, maar toen ik laatst mijn FashionCheque wilde inleveren, kon ik er niet meer om heen. Ik heb dus eindelijk een sticker besteld voor mijn Macbook met een marmer printje. Benieuwd wat ik vind van deze aankoop? Lees dan snel verder!

Ik heb de sticker besteld via ModeMusthaves.com, een webshop die van alles verkoopt. Ik had al vaker van deze webshop gehoord, maar het is nooit tot bestellen gekomen. Toen ik erachter kwam dat ik echt een nieuwe BeautyBlender nodig had, ben ik gaan zoeken naar webshops waar ik kon betalen met een FashionCheque én die het welbekende roze eitje verkochten. Eigenlijk was ModeMusthaves.com een van de weinigen die de BeautyBlender verkochten. Aangezien ik nog een saldo van €10,- over had, ging ik verder snuffelen op de webshop. Toen ik deze marmer sticker tegen kwam, werd ik gelijk enthousiast: die moét ik hebben!

Zoals ik net ook al vertelde, heb ik zulke stickers al langer op het oog. Toch is het nooit van bestellen gekomen om twee redenen:
1. Eén zo’n sticker kost €25,-. Dat vind ik behoorlijk veel geld voor een stickertje.
2. Ik was bang dat de sticker niet goed van mijn laptop af zou gaan en ik mijn laptop zou verpesten met allemaal plakresten.
Aangezien ik over punt twee goede verhalen had gelezen, besloot ik dat nu hét moment was om de sticker te bestellen. Zo gezegd, zo gedaan.

De sticker en BeautyBlender kwamen binnen in een hele leuke ‘envelop’ met sterretjes. Ik vind het altijd erg leuk als webshops hun producten versturen in een leuke verpakking, dat geeft toch altijd net iets extra’s!

Verder zat er ook een leuk kaartje bij met twee leuke tekstjes erop: “Buy now or cry later” en “I love to buy things online, because when they arrive… It’s like a present from me, to me.” Ik ben het helemaal met deze tekstjes eens, haha!

Zo, dan nu waar het echt om gaat: de marble sticker. Dit is ‘m dan. Je ziet niet heel veel bijzonders, dus we gaan snel verder!

Dit is wat er op de achterkant staat. Zoals je ziet, zou de sticker makkelijk aan te brengen, maar ook makkelijk te verwijderen zijn. Deze print is een van de vele printjes uit hun collectie. Verder zou de sticker anti-kras en waterproof moeten zijn.

Ik hoopte eigenlijk op een beschrijving over hoe ik ‘m er het beste op kon plakken, maar helaas stond dat er niet op. Ik heb mijn laptop goed afgeveegd met een droge theedoek en ben daarna op gevoel gaan plakken. Ik begon met aanbrengen bij een hoekje, maar ik merkte dat ‘ie iedere keer scheef ging. Toen heb ik de sticker om het Apple-tekentje geplakt en zat ‘ie vrijwel gelijk erop! Daarna ben ik even met een pasje eroverheen gegaan om alle luchtbelletjes eruit te duwen. Het aanbrengen ging ontzettend makkelijk en ik ben echt geen held in dit soort dingen, haha! Het is heel apart, want de sticker laat super goed los tussen het plakken door, maar je merkt tegelijkertijd ook dat de sticker heel goed blijft zitten op de laptop. Ik heb er de volste vertrouwen in dat deze sticker geen lelijk laagje gaat achterlaten op het moment dat ik ‘m wil verwijderen.

Zoals je ziet, zit de sticker er enorm mooi op. Het formaat is echt perfect! Je ziet nog een klein randje van mijn laptop, maar dat is ook wel logisch, aangezien de sticker anders aan de zijkanten zou loslaten. Nu zit de sticker er echt heel stevig op en laat ‘ie nergens los, super fijn.  Verder is de sticker ook mat, dat vind ik erg mooi!

Pluspunten:
✓ Maakt mijn laptop helemaal af
✓ Was snel binnen
✓ Makkelijk om aan te brengen
✓ Laat (99,9% zeker!) geen vies lijmlaagje achter bij het verwijderen
✓ Beschermd mijn laptop
✓ De sticker is mat, dat geeft een mooi effect
✓ Goede kwaliteit

Minpunten:
✗ €25,- voor een ‘simpele’ marmer sticker vind ik erg veel geld, maar met deze goede kwaliteit neem ik dat zeker voor lief

Ja, mijn laptop is nu echt he-le-maal af. Ik ben echt verliefd op deze sticker! Het beschermd, blijft goed zitten én ziet er mooi uit, wat wil je nog meer? Ik kan deze echt aanraden!

De marmer Macbook sticker is te koop via deze link voor alle Macbook modellen van Apple.

Bloglovin’ | Instagram | Facebook